Majowy ogród cz.3 spełniające się marzenie
Re: Majowy ogród cz.3 spełniające się marzenie
Bardzo mi się podoba metamorfoza "kartofliska" a galanteria ogrodowa-pierwsza klasa !
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iwonko mam nadzieję, ze już lepszy dzień.... i w samopoczuciu i w pogodzie
U mnie wczoraj też wiało niesamowicie, ale dziś już piękne słońce, cieplutko.... aż się nie chce w domku siedzieć, a ja dziś mam prace domowe na tapecie
Pozdrawiam Cię serdecznie
U mnie wczoraj też wiało niesamowicie, ale dziś już piękne słońce, cieplutko.... aż się nie chce w domku siedzieć, a ja dziś mam prace domowe na tapecie
Pozdrawiam Cię serdecznie
- majowa
- 1000p
- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
Dzień dobry
Dziś już nie wieje tak bardzo, słońce od rana, od razu lepiej. Samopoczucie lepsze, chociaż od rana chodzę jak lunatyk; stuknęłam się w głowe o szafkę kuchenną w domu, teraz niedawno wylałam wodę z czajnika na wykładzinę w pracy Chyba potrzebuję urlopu . Jeszcze tylko dwa tygodnie (z ogonkiem) i wybywam....zaczynam odliczanie do urlopu.
Madziu przy takim obszarze nie da sie inaczej. A które trawki takie wymarzone?? Ciekawa tylko jestem czy detalistom też sprzedaja? Będziesz do nich pisać? jak cos będziesz wiedziec to daj znać.
rochrza witam cię w moich progach niedawnego kartofliska. Bardzo dziękuję za uznanie
Agness można powiedzieć, że lepiej, nie licząc guza na głowie i oblanych butów (opis wyżej). Prace domowe....tez by się przydało odgruzować mieszkanie.
Ściskam
Dziś już nie wieje tak bardzo, słońce od rana, od razu lepiej. Samopoczucie lepsze, chociaż od rana chodzę jak lunatyk; stuknęłam się w głowe o szafkę kuchenną w domu, teraz niedawno wylałam wodę z czajnika na wykładzinę w pracy Chyba potrzebuję urlopu . Jeszcze tylko dwa tygodnie (z ogonkiem) i wybywam....zaczynam odliczanie do urlopu.
Madziu przy takim obszarze nie da sie inaczej. A które trawki takie wymarzone?? Ciekawa tylko jestem czy detalistom też sprzedaja? Będziesz do nich pisać? jak cos będziesz wiedziec to daj znać.
rochrza witam cię w moich progach niedawnego kartofliska. Bardzo dziękuję za uznanie
Agness można powiedzieć, że lepiej, nie licząc guza na głowie i oblanych butów (opis wyżej). Prace domowe....tez by się przydało odgruzować mieszkanie.
Ściskam
- variegata
- 1000p
- Od: 24 sie 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ilonka moja lista must have :
Rozplenica Red Buttons
Liriope Variegata
Rozplenica Moudry
Rozplenica Autumn Magic
Miscanthus Flamingo
Panicum virgatum Cloud Nine
Pennisetum alopecuroides Herbstzauber
Pennisetum alopecuroides Weserbergland
Stipa tenuissima Pony Tails
Jak dostanę odpowiedź to dam znać.
Edit: Dzwoniłam. Pani właścicielka przemiła, profesjonalna i cierpliwa. Jestem pod wrażeniem. Na pewno będę u nich zamawiała jesienią z terminem przesyłki/odbioru na drugą połowę maja Mam nadzieję, że materiał roślinny przyślą adekwatny do jakości obsługi
Rozplenica Red Buttons
Liriope Variegata
Rozplenica Moudry
Rozplenica Autumn Magic
Miscanthus Flamingo
Panicum virgatum Cloud Nine
Pennisetum alopecuroides Herbstzauber
Pennisetum alopecuroides Weserbergland
Stipa tenuissima Pony Tails
Jak dostanę odpowiedź to dam znać.
Edit: Dzwoniłam. Pani właścicielka przemiła, profesjonalna i cierpliwa. Jestem pod wrażeniem. Na pewno będę u nich zamawiała jesienią z terminem przesyłki/odbioru na drugą połowę maja Mam nadzieję, że materiał roślinny przyślą adekwatny do jakości obsługi
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Tak, lubię koty ;)
- magenta
- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Kontakt:
Witaj Iwona zostawiam tylko ślad!
- marika2006
- 200p
- Od: 24 kwie 2012, o 09:37
- Kontakt:
Znalazłam, więc się dopisuję
Pozdrawiam cieplutko i kolorowo
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=55916" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=55916" onclick="window.open(this.href);return false;
- czar_na
- 1000p
- Od: 17 kwie 2012, o 15:49
Dopisuję się i ja . Historia i obecny stan mnie zmiótł. Cudowny ogród masz i tworzysz.
Ilekroć do Ciebie zaglądam nie mogę się napatrzeć.
Ilekroć do Ciebie zaglądam nie mogę się napatrzeć.
Witaj
Metamorfoza Twojego ogrodu przerosła jakiekolwiek wyobrażenie, stwarzasz cudowny zakątek, w którym można się tylko zakochać
Metamorfoza Twojego ogrodu przerosła jakiekolwiek wyobrażenie, stwarzasz cudowny zakątek, w którym można się tylko zakochać
pozdrawiam Ela
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Iwonko dziękuję za relację...żałuję że nie udało mi się dojechać może za rok
- majowa
- 1000p
Witam serdecznie po krótkiej przerwie
Ostatni weekend spędziłam aktywnie i baaaardzo przyjemnie.
Zalew Lubianka w Starachowicach:
Natomiast w ogrodzie troszkę powiało smutkiem. W poniedziałek musieliśmy wyciąć wierzbę, która rosła przed domem od samego początku (ponad 20 lat). Drzewo zagrażało budynkowi, niestety
Juz nie ma tego widoku:
a do nowego jakoś nie mogę się przyzwyczaić. Miejsce po wierzbie (ale bliżej ogrodzenia) zajął klon Crimson Sentry.
Tak tu pusto aż mi się nie chce fotek robić.....
Miłego dnia!
Ostatni weekend spędziłam aktywnie i baaaardzo przyjemnie.
Zalew Lubianka w Starachowicach:
Natomiast w ogrodzie troszkę powiało smutkiem. W poniedziałek musieliśmy wyciąć wierzbę, która rosła przed domem od samego początku (ponad 20 lat). Drzewo zagrażało budynkowi, niestety
Juz nie ma tego widoku:
a do nowego jakoś nie mogę się przyzwyczaić. Miejsce po wierzbie (ale bliżej ogrodzenia) zajął klon Crimson Sentry.
Tak tu pusto aż mi się nie chce fotek robić.....
Miłego dnia!
- variegata
- 1000p
- Od: 24 sie 2012, o 13:45
Jak widzę wyjazd spędziłaś bardzo aktywnie i na pewno masz teraz nowe siły na akcje ogrodowe
Wierzby szkoda, ale wiem, jakie ona potrafi zrobić spustoszenie od strony korzeni, ponieważ u dziadków wypchnęło od spodu taras oddalony o kilkanaście metrów od drzewa
Wierzby szkoda, ale wiem, jakie ona potrafi zrobić spustoszenie od strony korzeni, ponieważ u dziadków wypchnęło od spodu taras oddalony o kilkanaście metrów od drzewa
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Tak, lubię koty ;)
Tak, lubię koty ;)
- majowa
- 1000p
Cześć Madziu Wyjazd choć służbowy (impreza integracyjna) to na prawdę super!!! Fajna ekipa, pogoda jak widać na zdjęciach piękna!
A wierzba zaczęła właśnie korzeniami za bardzo "pracować". No trudno przyszedł czas dać miejsce nowemu.
Akcji ogrodowych w tym roku juz nie będzie - 22 wyjeżdzam na dwa tygodnie na urlop wiec nic juz nie planuję.
A wierzba zaczęła właśnie korzeniami za bardzo "pracować". No trudno przyszedł czas dać miejsce nowemu.
Akcji ogrodowych w tym roku juz nie będzie - 22 wyjeżdzam na dwa tygodnie na urlop wiec nic juz nie planuję.
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Iwonko wierzby szkoda...ale jeśli zagrażała budynkowi podjęliście słuszny krok
Do wyjazdu zaczynasz odliczanie? Ja czekam na fotki
Uściski
Do wyjazdu zaczynasz odliczanie? Ja czekam na fotki
Uściski