Mój ogród na fotografii -część 5
- bwoj54
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój ogród na fotografii -część 5
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 paź 2009, o 15:36
Ale nadrobiłaś zaległości z fotkami tyle ich U Ciebie w ogrodzie jesieni nie widać tylko po kwitnieniu jesiennych kwiatów U mnie od rana pada i zimno
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
-
- 10p - Początkujący
- Od: 6 wrz 2013, o 11:03
Również melduję się w wątku Piękny kawałek ogrodu
Z nieokiełznaną radością poznam Regulamin Forum
i z jeszcze większą będę się do niego stosować.
i z jeszcze większą będę się do niego stosować.
- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bogusiu witam serdecznie po krótkiej przerwie widzę że już po wszystkim , cieszę się że wszystko poszło po Twojej myśli - wszystkiego najlepszego dla nowożeńców
Ogród jak zawsze cudny zdjęcia śliczne
Kwiaty i krzewy co jeden to ładniejszy i musiałabym wymieniać wszystkie po kolei bo wszystkimi się zachwycam , piękne trawki też dojrzałam
Pozdrawiam
Ogród jak zawsze cudny zdjęcia śliczne
Kwiaty i krzewy co jeden to ładniejszy i musiałabym wymieniać wszystkie po kolei bo wszystkimi się zachwycam , piękne trawki też dojrzałam
Pozdrawiam
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Bogusiu u ciebie ogród jest tak kwitnący że nie czuje się jesieni...
świetnie że że wszystko udało się... fuksja jeszcze Ci kwitnie
świetnie że że wszystko udało się... fuksja jeszcze Ci kwitnie
-
- 500p
- Od: 31 sie 2012, o 14:07
Witaj Bogusiu.
Emocje związane ze ślubem i weselem pomału opadną to na dłużej zawitasz na forum .Dekoracje oglądałam,piękne .
Dużo szczęścia i radości dla młodych. Zaraz mnie nachodzą wspomnienia ze swojego ślubu a to już w pażdzierniku 20 lat.
Ale ten czas pędzi.
Emocje związane ze ślubem i weselem pomału opadną to na dłużej zawitasz na forum .Dekoracje oglądałam,piękne .
Dużo szczęścia i radości dla młodych. Zaraz mnie nachodzą wspomnienia ze swojego ślubu a to już w pażdzierniku 20 lat.
Ale ten czas pędzi.
Ogród Majkihttp://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 47&start=0
Moje hafty i moje ptaki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 21&start=0
Parapety Majki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 79&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje hafty i moje ptaki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 21&start=0
Parapety Majki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 79&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- Nikus
- 200p
- Od: 15 sty 2013, o 22:35
Witaj Bogusiu. Tyle zdjęć wstawiłaś i oczu nie można oderwać. U Ciebie jesieni nie widać tyle roślin jeszcze kwitnie.
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ale dużo i ładnie ! śliczne rośliny i takież zdjęcia i koteczka widziałam
i przypomniałaś mi o mojej Ismenie (bo to ona to cudo?) muszę wykopać, bo mi ślimaki obgryzły dokładnie!
i przypomniałaś mi o mojej Ismenie (bo to ona to cudo?) muszę wykopać, bo mi ślimaki obgryzły dokładnie!
- manenka71
- Od: 28 sty 2011, o 11:45
Bogusiu ale kolorkami rzuciłaś a te chryzantemki śliczniutkie
czy masz może odnóżkę złotlina ,kiedyś sąsiadka mi obiecała ale krzaczkami zarósł i odnóżki wyginęły ,drugi raz przymierzyłam się do niego i kupiłam ale chyba mu nie plażyło bo usechł ale bardzo mi się podoba ten krzaczek
czy masz może odnóżkę złotlina ,kiedyś sąsiadka mi obiecała ale krzaczkami zarósł i odnóżki wyginęły ,drugi raz przymierzyłam się do niego i kupiłam ale chyba mu nie plażyło bo usechł ale bardzo mi się podoba ten krzaczek
- bwoj54
Kochani!...próbuję nadrobić zaległości z rewizytami w Waszych ogrodach i kiepsko mi to idzie...
Przeszkód wiele....obfity urodzaj brzoskwiń, przetwarzanie śliwek, porządki w ogrodzie, przeprowadzka synowej...a nade wszystko wspomnienia i przeglądanie utrwalonych w kadrze chwil z uroczystości.../na razie amatorską kamerą/.
Planowałam jeszcze kilkudniowy wypad nad morze ale ..już mi się odechciało.Powód...zimne wieczory i noce ...mgliste poranki... wolę to przeżywać w swoim 'raju"
Eluniu!... ...rzeczywiście , niewiele jeszcze u mnie oznak nadchodzącej jesieni...albo ...przemijającego lata
Przeszkód wiele....obfity urodzaj brzoskwiń, przetwarzanie śliwek, porządki w ogrodzie, przeprowadzka synowej...a nade wszystko wspomnienia i przeglądanie utrwalonych w kadrze chwil z uroczystości.../na razie amatorską kamerą/.
Planowałam jeszcze kilkudniowy wypad nad morze ale ..już mi się odechciało.Powód...zimne wieczory i noce ...mgliste poranki... wolę to przeżywać w swoim 'raju"
Eluniu!... ...rzeczywiście , niewiele jeszcze u mnie oznak nadchodzącej jesieni...albo ...przemijającego lata
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
- bwoj54
Reprintgrafik ..miło mi Ciebie gościć ..po raz pierwszy....zapraszam w każdej wolnej chwili
Tereniu!/ TerDob/....dziękuję w imieniu nowożenców i własnym.Życzenia przekazałam!
Trawki to mój wiosenny nabytek...jeśli tylko da się podzielić, nie ma sprawy...
Dzisiaj koniecznie muszę usunąć przekwitnięte kwiaty bo zrobił się ogrodowy chaos.
Pozdrawiam serdecznie!
Misiu!/ lora/...fuksja/ obsypana pąkami/ ...i inne kwiaty...zadziwiają mnie ...po raz drugi chcą kwitnąć np. sasanki, tojeść
Pozdrawiam cieplutko
Majeczko1971...o tak, emocji co niemiara !....ja do wszystkiego podchodzę bardzo emocjonalnie...
Dziękuję za życzenia... przekazałam - Kasia i Rafał również serdecznie dziękują.
A czas pędzi nieubłaganie ....za dwa lata my obchodzimy 40- lecie ślubu...
Witam serdecznie nowego gościa, tak mi miło.
Weroniko!Nikus...proszę bywaj u mnie częściej, będę wpadała do Ciebie z rewizytą.Pozdrawiam cieplutko!
Marysieńko!/ maska/...dzięki za identyfikację mojej ślicznotki Ismeny...coś mi ta nazwa świtała w głowie , ale nie widziałam czy faktycznie do tej piękności mam przypisać..
Dużo u mnie jeszcze kolorów lata, przeplatających się z tymi jesiennymi.
Zdarzyło się nieszczęście...gdy wyjechaliśmy na wesele ...zaginął nam dostojny, wychuchany, wypielęgnowany kotek...Antek
Wnuczka rozpacza niesamowicie ...przez 5 lat z nim nie rozstawała się, to była jej najlepsza 'przytulanka" , a on jej nie odstępował na krok.
Pozdrawiam cieplutko!
Marzenko!/ Manenka71/
Chryzantemy to moje "oczko w głowie". ..od tego roku. Nabyłam sadzonki / jesienią/od Zosi /sangwinaria/...i szczególnie o nie dbałam.
czekam na kwitnienie pozostałych...obsypane są pąkami.
Złotlina masz jak...w banku!. U mnie z wyjątkiem zimy i wczesnej wiosny kwitnie ...przez resztę sezonów. Po kazdym kwitnieniu przycinam sporo pędy "na kulkę" Odrosty wypuszcza prawie jak perz... ...ale łatwo ich się pozbywam i "poskramiam' go.W tej chwili pięknie zdobi ogród.
Pozdrawiam!
Tereniu!/ TerDob/....dziękuję w imieniu nowożenców i własnym.Życzenia przekazałam!
Trawki to mój wiosenny nabytek...jeśli tylko da się podzielić, nie ma sprawy...
Dzisiaj koniecznie muszę usunąć przekwitnięte kwiaty bo zrobił się ogrodowy chaos.
Pozdrawiam serdecznie!
Misiu!/ lora/...fuksja/ obsypana pąkami/ ...i inne kwiaty...zadziwiają mnie ...po raz drugi chcą kwitnąć np. sasanki, tojeść
Pozdrawiam cieplutko
Majeczko1971...o tak, emocji co niemiara !....ja do wszystkiego podchodzę bardzo emocjonalnie...
Dziękuję za życzenia... przekazałam - Kasia i Rafał również serdecznie dziękują.
A czas pędzi nieubłaganie ....za dwa lata my obchodzimy 40- lecie ślubu...
Witam serdecznie nowego gościa, tak mi miło.
Weroniko!Nikus...proszę bywaj u mnie częściej, będę wpadała do Ciebie z rewizytą.Pozdrawiam cieplutko!
Marysieńko!/ maska/...dzięki za identyfikację mojej ślicznotki Ismeny...coś mi ta nazwa świtała w głowie , ale nie widziałam czy faktycznie do tej piękności mam przypisać..
Dużo u mnie jeszcze kolorów lata, przeplatających się z tymi jesiennymi.
Zdarzyło się nieszczęście...gdy wyjechaliśmy na wesele ...zaginął nam dostojny, wychuchany, wypielęgnowany kotek...Antek
Wnuczka rozpacza niesamowicie ...przez 5 lat z nim nie rozstawała się, to była jej najlepsza 'przytulanka" , a on jej nie odstępował na krok.
Pozdrawiam cieplutko!
Marzenko!/ Manenka71/
Chryzantemy to moje "oczko w głowie". ..od tego roku. Nabyłam sadzonki / jesienią/od Zosi /sangwinaria/...i szczególnie o nie dbałam.
czekam na kwitnienie pozostałych...obsypane są pąkami.
Złotlina masz jak...w banku!. U mnie z wyjątkiem zimy i wczesnej wiosny kwitnie ...przez resztę sezonów. Po kazdym kwitnieniu przycinam sporo pędy "na kulkę" Odrosty wypuszcza prawie jak perz... ...ale łatwo ich się pozbywam i "poskramiam' go.W tej chwili pięknie zdobi ogród.
Pozdrawiam!
- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 paź 2009, o 15:36
Bogusiu byłam widziałam wszystko z uroczystości ,życz im żeby życie było takie piękne Tak wiem muszą zejść z Ciebie emocje
Pozdrawiam, Ela
- wielkakulka
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
Bogusiu Ty siejesz te wszystkie jednoroczne kazdego roku, czy one juz tak same...podziwiam Cię.