Ten drugi jest fantastyczny Pomimo tego, że jest różowy, a różowych już nie chcę to tego byłabym nawet wstanie zabrać komuś z koszyka Bardzo mi się podoba Różowy, a jednak bardzo nietypowy i oryginalny Za każdym razem mnie zachwyca
Pati on nie jest rozowy. Ma fioletowy kolor, a wlasciwie lawendowy Justynko i Magdziu dziekuje w imieniu modelek Ala no rzeczywiscie falkowa mama ze mnie Bo phalki podobaja mi sie najbardziej. No i jedno malutkie, cudne dendobrium
Powinnyście założyć wątek, kto co komu zaklepał i u kogo rosną czyje bobaski, pogubić się można.
Wszędzie tylko "keiki" i za 3 sek. "zaklepany" i to już chyba na 3 lata do przodu
halo halo wróciłam-choć nie wiem na jak długo i jak systematycznie ale jestem u Ciebie jak zawsze wszystko pięknie rośnie a jak tam mój keiki trzyma się jakoś? :P
Dziekuje wszystkim odwiedzajacym moj watek . Dawno mnie tu nie bylo Wpadlam wiec troszke odswiezyc i pokazac co tez u mnie na parapetach
Tak wiec, zakwitla moja Viola po raz drugi na tym samym pedzie
Tak kwitnie Neost. Lou Snearly moj nowy zakup z wystawy w Utrechcie
To tez zakupy z Utrechtu:
A to jest moja ulubiona hybrydka Phal Tunja.
I moj ostatni nabytek. Oncidium, ktore jest inne od wszystkich, ktore dotychczas widzialam