SEZON różany 2008
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 maja 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A w ogóle to potrzebuję trzech czerwonych róż pachnących rabatowych i zupełnie nie wiem jakie. Czy Ktoś mógłby mi podrzucić jakiś pomysł?
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Bogusia
-
- Od: 3 lis 2006, o 18:22
Witam wszystkich różomaniaków!
A ja wpadłam podzielić się moją radością! Tegoroczny zakup Winchester Catedral! Właśnie powtarza kwitnienie, tym razem 4 kwiaty a więc dwa razy więcej niż wiosną!
Winchester Catedral Czyż nie jest piękna?!
A to NN Może ktoś rozpozna?
Różyczka, która przez lata wegetowała pod porzeczką - nigdy nie kwitła!
W tym roku wiedziałam jak ją ratować!
Zobaczcie jak się odwdzięczyła! To niesamowite! Wiem że powinnam oberwać pąki, zrobiłam już to wiosną ale teraz musiałam zobaczyć co to za jedna......
A ja wpadłam podzielić się moją radością! Tegoroczny zakup Winchester Catedral! Właśnie powtarza kwitnienie, tym razem 4 kwiaty a więc dwa razy więcej niż wiosną!
Winchester Catedral Czyż nie jest piękna?!
A to NN Może ktoś rozpozna?
Różyczka, która przez lata wegetowała pod porzeczką - nigdy nie kwitła!
W tym roku wiedziałam jak ją ratować!
Zobaczcie jak się odwdzięczyła! To niesamowite! Wiem że powinnam oberwać pąki, zrobiłam już to wiosną ale teraz musiałam zobaczyć co to za jedna......
Kasia
Ogród Cilli
Ogród Cilli
- dominikams
- Od: 21 sty 2008, o 10:48
-
Kasiu, obydwie róże prześliczne. I jaka satysfakcja, że zakwitła, myślę o tej żółtej.
Bogusia
Bogusia
Wykorzystałam dobrą pogodę i porobiłam trochę zdjęć obecnie kwitnących cudeniek.
W większości nie znam nazw bo było to nieważne ale chyba chciałabym zapisać co rośnie u mnie q ogrodzie.Jeśłi możecie pomóc to proszę o rozwiązanie zagadek cojest co?
W pierwszym kwitnieniu kwiaty były bardziej białe
Lada moment będzie znowu mnóstwo kwiatów
Louis Odier
Już ostanie nie na temat ale nie mogłam się oprzeć.to zdjęcie bardzo mi się podoba a zrobione było w czasie jednej z ulew.
W większości nie znam nazw bo było to nieważne ale chyba chciałabym zapisać co rośnie u mnie q ogrodzie.Jeśłi możecie pomóc to proszę o rozwiązanie zagadek cojest co?
W pierwszym kwitnieniu kwiaty były bardziej białe
Lada moment będzie znowu mnóstwo kwiatów
Louis Odier
Już ostanie nie na temat ale nie mogłam się oprzeć.to zdjęcie bardzo mi się podoba a zrobione było w czasie jednej z ulew.
-
Przyjechały moje róże z Rosarium w stanie nie naruszonym. Sadzonki są drobne, mają miniaturowe kwiatki. Największą przyjemność sprawił mi Jacques Cartier, bo pachnie pieknie. Moc tego zapachu mogę porównać tylko z zapachem pierwszego kwitatu Mme Isaac Periere. Następne nieliczne kwiaty jakie miała, nie były już tak pachnące. Licencję ma Mary Rose i Charles Austin. I skąd ja teraz wezmę obornik!?
Rose de Resht
J.Cartier, Queen Elizabeth, Mary Rose
Rose de Resht
J.Cartier, Queen Elizabeth, Mary Rose
Bogusia
Bogusia
- hanka55
- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Prosze uprzejmie, oto Eden Rose w fotkach
http://www.helpmefind.com/rose/pl.php?n=1710&tab=10
http://www.helpmefind.com/rose/pl.php?n=1710&tab=10