A ja nadal nie umiem ich kulkować. Musisz mi w przyszłym sezonie jak nadejdzie czas przypomnieć i nauczyć.
Lena piękna. A jak nazywa się biała chryzantem z 39 strony?
Fraszka -moja kotka jest młoda ale rozpieszczona chodzi za mną w krok krok czasem się o nia potykam , taka milusińska lubi pieszczoty , w dodatku cała czarna jak puma
Babciu - ja już z łózka ledwo wstaje o dżwiganiu nie ma mowy , moje przepukliny pewnie niedługo takie jak dynie będą , to zostawiam swojemu M wraz z gotowaniem , w jedzeniu to już z chęcią pomogę Gosiu nie ma sprawy z checią pomogę ci ciąć .
Obie moje chryzantemy są takie wysokie jak te Twoje pod płotem.
A chciałabym żeby jedna z nich była kulką.
Mam ochotę na inne odmiany, ale już całkowity brak miejsca
Teresko jestem zachwycona rabatą z obrzeżem trawiastym. Nawet nie przypuszczałam ze to może tak ślicznie wyglądać. A jeszcze jak zakwitną chryzantemy zawrót głowy.
Żurawki też pięknie się rozrastają. Ślicznie Teresko
Trawka niebieska jest niesamowita bardzo ja lubie jak również jej siostre ta odmiane wyższa prawie cały rok jest ozdobą . kanapl,Fraszka_1dziękuję gwiazdeczki.
Margodziękuję , jeśli chodzi o chryzantemy to masz odmiany te wyższe więc z nich kulek nie uzyskasz jedynie wiekszy krzaczek , który będzie miał więcej kwiatów. Na kulki nadają sie odmiany dorastające do 50cm i samokrzewiące wówczas uzyska się wspaniała kulę .Gosiu przeoczyłam Twoje pytanie ta chryzantema biała to Tiki Tip.