Reprintgrafik ![heya :wit](./images/smiles/witaj.gif)
..miło mi Ciebie gościć ..po raz pierwszy....zapraszam w każdej wolnej chwili
Tereniu!/ TerDob/....dziękuję w imieniu nowożenców i własnym.Życzenia przekazałam!
Trawki to mój wiosenny nabytek...jeśli tylko da się podzielić, nie ma sprawy...
Dzisiaj koniecznie muszę usunąć przekwitnięte kwiaty bo zrobił się ogrodowy chaos.
Pozdrawiam serdecznie!
Misiu!/ lora/...fuksja/ obsypana pąkami/ ...i inne kwiaty...zadziwiają mnie ...po raz drugi chcą kwitnąć np. sasanki, tojeść
Pozdrawiam cieplutko
Majeczko1971...o tak, emocji co niemiara !....ja do wszystkiego podchodzę bardzo emocjonalnie...
Dziękuję za życzenia... przekazałam - Kasia i Rafał również serdecznie dziękują.
A czas pędzi nieubłaganie ....za dwa lata my obchodzimy 40- lecie ślubu...
Witam serdecznie nowego gościa, tak mi miło.
Weroniko!Nikus...proszę bywaj u mnie częściej, będę wpadała do Ciebie z rewizytą.Pozdrawiam cieplutko!
Marysieńko!/ maska/...dzięki za identyfikację mojej ślicznotki Ismeny...coś mi ta nazwa świtała w głowie , ale nie widziałam czy faktycznie do tej piękności mam przypisać..
Dużo u mnie jeszcze kolorów lata, przeplatających się z tymi jesiennymi.
Zdarzyło się nieszczęście...gdy wyjechaliśmy na wesele ...zaginął nam dostojny, wychuchany, wypielęgnowany kotek...Antek
Wnuczka rozpacza niesamowicie ...przez 5 lat z nim nie rozstawała się, to była jej najlepsza 'przytulanka" , a on jej nie odstępował na krok.
Pozdrawiam cieplutko!
Marzenko!/ Manenka71/
Chryzantemy to moje "oczko w głowie". ..od tego roku. Nabyłam sadzonki / jesienią/od Zosi /sangwinaria/...i szczególnie o nie dbałam.
czekam na kwitnienie pozostałych...obsypane są pąkami.
Złotlina masz jak...w banku!. U mnie z wyjątkiem zimy i wczesnej wiosny kwitnie ...przez resztę sezonów. Po kazdym kwitnieniu przycinam sporo pędy "na kulkę"
![;:306 ;:306](./images/smiles/2smiech.gif)
Odrosty wypuszcza prawie jak perz...
![yes ;:108](./images/smiles/yes.gif)
...ale łatwo ich się pozbywam i "poskramiam' go.W tej chwili pięknie zdobi ogród.
Pozdrawiam!
![tuli ;:168](./images/smiles/hug.gif)