Na Powitanie Becia Cz 3
- malgocha1960
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Na Powitanie Becia Cz 3
Beciu,zauwazyłam u ciebie piękne kapustki ozdobne,moje w tym roku porażka,nawet nie będę miała ani jednej do wiązanki na cmentarz.
- becia123
- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
Małgosiu ja wysiałam z 10 nasionek bo taki ogrom w paczce wzeszło pewnie z 6 jak dziś patrzyłam nawet ładnie się wybarwiają
Anabuko1 mnie część cann tez nawet nie wzeszła ale tak jest co roku z daliami to samo trio ,duet w ogóle nie wykiełkowało bywa tak szkoda.Zapraszam częściej jak Ci się podoba ..
Wielkakulko napisz mi na pw w środę moja połówka pojedzie mi na pocztę więc i tobie coś by wysłał .Ta trawka usmiechnę się wiosną
Anabuko1 mnie część cann tez nawet nie wzeszła ale tak jest co roku z daliami to samo trio ,duet w ogóle nie wykiełkowało bywa tak szkoda.Zapraszam częściej jak Ci się podoba ..
Wielkakulko napisz mi na pw w środę moja połówka pojedzie mi na pocztę więc i tobie coś by wysłał .Ta trawka usmiechnę się wiosną
- wielkakulka
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
Wysle Ci pw dziś wieczorkiem, późnym wieczorkiem
- becia123
Nie śpiesz się ja dziś noc mam przy komputerze .Muszę na jutro napisać plan rozwoju zawodowego więc zejdzie mi długo ,bardzo Na mianowanego z biblioteki i nauczania.
- juni
- Od: 17 wrz 2009, o 10:43
Powodzenia w pisaniu i w plewieniu.
20 metrów kolorów - bajka.
20 metrów kolorów - bajka.
- ilona2715
- Od: 7 wrz 2010, o 11:47
Beatko, to chyba intuicja, kiedy ja zachwycałam się Twoim zdjęciem z dziewczynkami, a potem dziewczynkami na tle tej kanny i oglądałam pięknie jeszcze kwitnące kwiatuchy, kapustki, trawy, tygrysówkę, a przede wszystkim tę uroczą różową dalię, Ty byłaś u mnie
- renzal
- Od: 13 maja 2011, o 12:33
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja )Nadzieja umiera ostatnia...
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja )Nadzieja umiera ostatnia...
- becia123
Renzal Reniu te najukochńsze plus chłopczyk
Ilonko masz racje coś w tym jest często zaglądam do ciebie Ilonko nie zawsze pisze .
Ilonko masz racje coś w tym jest często zaglądam do ciebie Ilonko nie zawsze pisze .
- wielkakulka
Juz wiem, dlaczego ta w ciemniejszych włosach tak mi przypadła do - toż to kopia mojej zuzi, tylko maja to jasna blondynka, a twoja ma ciemne włoski...ale sa podobne...
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Beatko ale one mają diabliki w oczach chyba lubią rozrabiać co? fajne dziewuszki i zupełnie inaczej wyglądają w sukieneczkach a inaczej w spodenkach ! tam grzeczniutkie a tu ......
- becia123
Aniu masz racje podobna moja Róża do twojej Zuzi
Maseczko ,Marysiu oj potrafią ,potrafią
Maseczko ,Marysiu oj potrafią ,potrafią
- stasia_ogrod
- Od: 13 mar 2011, o 16:48
Beatko, jak u Ciebie pięknie, te łany rożnokolorowych kwiatów przyprawiają o zawót głowy, asterki miodzio.
Fotka rodzinna przeurocza co jedna laseczka to ładniejsza oj rosną Ci młode ogrodniczki, będzie wyręka.
Fotka rodzinna przeurocza co jedna laseczka to ładniejsza oj rosną Ci młode ogrodniczki, będzie wyręka.
- wielkakulka
Beatko - ja mam zrobić diagnoze dziecka nieprzystosowanego do bycia w przedszkolu - na 15godzinnej praktyce w grupie 3latków we wrześniu......kazde dziecko pasuje....chore - chciałam pisać, że się tego nie robi w takiej grupie i w pierwszym tygodniu pobytu - tyle, że wszyskie dziewczyny sciągają takie diagnozy z forum nauczycielskich - tylko ja sie wyłamie....