Zielony Świat Moniki cz. 7
- Amara
- 1000p
- Od: 13 maja 2013, o 19:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zielony Świat Moniki cz. 7
no pikna altanka - gratulacje dla budowniczych
a pomocnik jak zwykle nie do pobicia
wymiziać go prosze za ciężką prace
a pomocnik jak zwykle nie do pobicia
wymiziać go prosze za ciężką prace
- Mandragora
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 maja 2008, o 16:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Monia, jestem pod wrażeniem Waszego działkowego domu (zabraniam Ci nazywać go altaną! ). Ekipa z Was przednia
Teraz pewnie balujesz, zatem życzę Ci... łagodnego sobotniego poranka
Teraz pewnie balujesz, zatem życzę Ci... łagodnego sobotniego poranka
- ARABELLA
- Od: 4 mar 2009, o 16:05
Monia altanka zapowiada się superowa
Udanej zabawy kochana
Udanej zabawy kochana
Melduję się w cz.7 Zielonego Świata Moniki Noooo i jestem ciekawa efektu końcowego altanki-domku Pożyjemy-zobaczymy
Lato,lato,lato echże ty...
- Amara
- 1000p
- Od: 13 maja 2013, o 19:07
Balowanie balowaniem ale nie zapytaliśmy : jaki kolorek będzie owa altanka miała
- manenka71
- Od: 28 sty 2011, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
ale doszłam dopiero na 6 strone ,ile muszę nadrobić
- Zenia
- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
Nowa altanka..widać budowana po nowoczesnemu. . Pamiętam jak my budowaliśmy wszyscy się śmiali z przedpokoju, mówli przecież to tylko działka . Dziś budują piętrowe z kilkoma pokojami i owym przedpokojem.
- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Macie naprawdę niezłe tempo, altanka już wygląda świetnie No ale jak kropeczka tak ciężko pracuje to nie ma się co dziwić
- Mary87
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 2 lip 2013, o 19:30
Dzień dobry Moniu
Jak tam po weekendzie?
A co do moich kwiatuszków, to na razie nie mam się czym chwalić Od czasu mojego urlopu (w sierpniu) nie mogą dojść do siebie, nawet pelargonie są jakieś takie niemrawe. Chyba pozostaje cierpliwie czekać na następny sezon
Jak tam po weekendzie?
A co do moich kwiatuszków, to na razie nie mam się czym chwalić Od czasu mojego urlopu (w sierpniu) nie mogą dojść do siebie, nawet pelargonie są jakieś takie niemrawe. Chyba pozostaje cierpliwie czekać na następny sezon
Pozdrawiam
Mary
Mary
- Paula15
- Od: 23 sie 2008, o 16:15
Koniecznie pokaż końcowy efekt A robotnik działkowy przesłodki
- Paulii
- Od: 25 lut 2013, o 15:03
Witaj Moniś Widzę, że prace nad altaną na ten sezon zakończone reszta na wiosnę gratulacje dla budowniczych
Kropeczka przesłodko wygląda jak śpi, bo tak psinka ma na imię ?
I fajne się tarza po trawce
Kropeczka przesłodko wygląda jak śpi, bo tak psinka ma na imię ?
I fajne się tarza po trawce
Pauli "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
- Wiktoria_W
- Od: 21 sty 2011, o 03:14
I ja w końcu dotarłam. Faktycznie dom wygląda imponująco, a co to dopiero będzie, kiedy skończycie ?
Jeżówki i róże fantastycznie kwitną. Ja ostatnio na kiermaszu widziałam ceny różnych jeżówek i chyba nawet trochę się cieszę, że nie mam ogródka, bo tanie to one nie były .
Jeżówki i róże fantastycznie kwitną. Ja ostatnio na kiermaszu widziałam ceny różnych jeżówek i chyba nawet trochę się cieszę, że nie mam ogródka, bo tanie to one nie były .
- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Hej hej
Informacja dnia - u mnie widać błękitne niebo Chmurki owszem są ale tylko kilka i jak na razie nie zapowiada się na deszcz
Nareszcie, bo tak jak w prawie całej Polsce padało u nas od prawie dwóch tygodni na działce pewno chwasty zaszalały na całego, błoto pewno będzie jeszcze przez kilka dni bo niestety woda u mnie baaardzo powoli wsiąka i aby się dostać w miarę suchą stopą musiało by nie padać przez dwa dni conajmniej - raz się wybrałam zaraz następnego dnia po deszczu zostawię to jak wyglądałam ja, moja psinka i mój kaloszek który został razem ze skarpetką na rabacie bez komentarza
Na balkoniku - czas na porządki, roślinki jeszcze się trzymają chociaż te ulewy na pewno im nie pomagają ale już co niekóre bardziej ciepłolubne czas wynieść na zimowanie na klatkę No i zaczęłam już robić sadzonki na potrzeby swoje i kochanych forumek więc podłoga w pokoju powoli zostaje zakrywana przed pudełka i doniczki
A, no i nie napisałam nic o imprezce - no było super ja się wybawiłam na całego, piwa nie piłam bo nie przepadam ale zadbali o mnie mechanicy i dostarczyli innego trunku , jedzonko było pyszne i muzyka superowa no i siedziałam przy stole z tatą - nie ma jak iść na imprezkę z własnym ojcem w kwestii wyjaśnienia - pracujemy w jednej firmie i wiecie co - szczęśliwa jestem że usiadłam przy stole z pracownikami produkcji, a nie ze "swoimi" - administracja miała nos na kwintę i nawet nie ruszyli na parkiet i zmyli się o 21.00 bo im nudno było. Trzeba umieć się bawić Nawet szef usiadł z nami
Aguś aage, Aniu anym - oj wybawiłam się na całego
Aniu sweety - no chciałabym aby altanka wyglądała na taki fajny mini domek, nawet marzą mi się drewniane okiennice
Aguś mniodkowa - no z tego kabaretu to za wiele nie usłuszałam bo jednak nagłośnienie to było do kitu ale co się dziwić skoro imprezka była w starym magazynie przędzy ale jak zespół młodych laseczek tańczył Kankana i potem tańce brazylijskie - oczywiście w odpowiednich strojach ograniczających się do samych staników, stringów i okromnej ilości piór to już była cisza na hali - szczególnie faceci ucichli no i był występ magika i pokaz sztucznych ogni a remont mieszkanka to zawsze się przyda, będzie bardziej wymuskane
Informacja dnia - u mnie widać błękitne niebo Chmurki owszem są ale tylko kilka i jak na razie nie zapowiada się na deszcz
Nareszcie, bo tak jak w prawie całej Polsce padało u nas od prawie dwóch tygodni na działce pewno chwasty zaszalały na całego, błoto pewno będzie jeszcze przez kilka dni bo niestety woda u mnie baaardzo powoli wsiąka i aby się dostać w miarę suchą stopą musiało by nie padać przez dwa dni conajmniej - raz się wybrałam zaraz następnego dnia po deszczu zostawię to jak wyglądałam ja, moja psinka i mój kaloszek który został razem ze skarpetką na rabacie bez komentarza
Na balkoniku - czas na porządki, roślinki jeszcze się trzymają chociaż te ulewy na pewno im nie pomagają ale już co niekóre bardziej ciepłolubne czas wynieść na zimowanie na klatkę No i zaczęłam już robić sadzonki na potrzeby swoje i kochanych forumek więc podłoga w pokoju powoli zostaje zakrywana przed pudełka i doniczki
A, no i nie napisałam nic o imprezce - no było super ja się wybawiłam na całego, piwa nie piłam bo nie przepadam ale zadbali o mnie mechanicy i dostarczyli innego trunku , jedzonko było pyszne i muzyka superowa no i siedziałam przy stole z tatą - nie ma jak iść na imprezkę z własnym ojcem w kwestii wyjaśnienia - pracujemy w jednej firmie i wiecie co - szczęśliwa jestem że usiadłam przy stole z pracownikami produkcji, a nie ze "swoimi" - administracja miała nos na kwintę i nawet nie ruszyli na parkiet i zmyli się o 21.00 bo im nudno było. Trzeba umieć się bawić Nawet szef usiadł z nami
Aguś aage, Aniu anym - oj wybawiłam się na całego
Aniu sweety - no chciałabym aby altanka wyglądała na taki fajny mini domek, nawet marzą mi się drewniane okiennice
Aguś mniodkowa - no z tego kabaretu to za wiele nie usłuszałam bo jednak nagłośnienie to było do kitu ale co się dziwić skoro imprezka była w starym magazynie przędzy ale jak zespół młodych laseczek tańczył Kankana i potem tańce brazylijskie - oczywiście w odpowiednich strojach ograniczających się do samych staników, stringów i okromnej ilości piór to już była cisza na hali - szczególnie faceci ucichli no i był występ magika i pokaz sztucznych ogni a remont mieszkanka to zawsze się przyda, będzie bardziej wymuskane
Pozdrawiam, Monika
Zielony świat Moniki cz. 9
Zielony świat Moniki cz. 9