Na Powitanie Becia Cz 3
- becia123
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Na Powitanie Becia Cz 3
Stasiu miło ,ze jesteś
Aniu na początku września przecież te dzieci dopiero się wdrażają na takiej krótkiej praktyce masakra Na pewno piękna prawdziwą diagnozę napiszesz nie gotowca z netu
-- 17 wrz 2013, o 18:04 --
U mnie deszcz ,deszcz jeszcze raz deszcz.
Trochę kwitnących.
Aniu na początku września przecież te dzieci dopiero się wdrażają na takiej krótkiej praktyce masakra Na pewno piękna prawdziwą diagnozę napiszesz nie gotowca z netu
-- 17 wrz 2013, o 18:04 --
U mnie deszcz ,deszcz jeszcze raz deszcz.
Trochę kwitnących.
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Beatko piękne masz dzieci ,widać że szczęśliwe Twoja kanna śliczna ,ja sobie taką zamówiłam na wiosnę ,ale niestety przyszła inna .Dlaczego mnie to już nie dziwi .
- becia123
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
- becia123
- mamafrania
- Od: 13 paź 2011, o 13:50
Ta różowa dalia jest piękna...
- Renata1962
- 1000p
- Od: 24 lut 2011, o 16:44
- mar33
- Od: 13 mar 2012, o 16:35
Beatko kolorowy zawrót głowy, cudowne rabaty z jednorocznymi i tu chylę czoła bo ja nie potrafię ich wyhodować piękne dalie, łany lilii, no i pacioreczniki, ale dla nich trzeba mieć miejsce na przechowanie.
Teraz pytanie przypomniaŁaś sobie jaK TO CUDEŃKO SIĘ NAZYWA
Teraz pytanie przypomniaŁaś sobie jaK TO CUDEŃKO SIĘ NAZYWA
becia123 pisze:Bogusiu Reniu witajcie kochane dziękuję za odwiedziny i ciepłe słowa .Ostatnio dużo miałam na głowie a od dziś zaczęła sie praca wstępnie ale już trzeba wejść w tryby na kolejny rok .Powalczyć z dokumentacja ale trochę czasu mam a teraz przyjemności kolorowe
-- 29 sie 2013, o 22:33 --
Nie pamiętam jak to cudeńko się nazywa
Krzewuszka aurea zakwitła ponownie
Biała róża
Trawa jednoroczna a w tle Durban.
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
- dorkow0
- Od: 17 sty 2013, o 22:58
Witaj Beatko...
U Ciebie, jak zawsze, kolorowo i pięknie... Trawa powinna zakwitnąć i można ją ponownie wysiać...
A Dalie cudowne... O Paciorecznikach nawet nie piszę, bo u mnie w tym roku, to porażka... Chyba je wywalę, bo już nie mam do nich nerw...
Buziaki wielkie...
U Ciebie, jak zawsze, kolorowo i pięknie... Trawa powinna zakwitnąć i można ją ponownie wysiać...
A Dalie cudowne... O Paciorecznikach nawet nie piszę, bo u mnie w tym roku, to porażka... Chyba je wywalę, bo już nie mam do nich nerw...
Buziaki wielkie...
- Mirabela
- 1000p
- Od: 30 wrz 2011, o 14:12
Bardzo dekoracyjne dalie ( te niskie ). Sama wysiewałaś je z nasionek czy to już drugi sezon i masz kłącza?
- becia123
mar 33 dalia to polka choć trochę mało podobna kwiatuszek o niebieskim odcieniu może to i jakaś goryczka dostałam bez nazwy. ma jaśniejsze kwiatki niż zwykła,trawka tak jak napisała Dorotka jednoroczna jest ale nasionka ma mieć.Krzewuszka o złotych liściach kupowałam jako aurea ale chyba nią nie jest. Róże kupowałam z obi jako róża i nazwy nie znam mam już cztery lata i dobrze rośnie
Renatko 1962 dalia ma nazywać się polka .tak twierdzi osoba od ,której ją mam choć nie jest zupełnie taka sama bo końcówki płatków powinny być inne .
dorkow0 Dorotko nie zniechęcaj się mnie nie zakwitły białe canny i jedne o ciemnych liściach ale trochę tego jest zawsze ubytki muszą być.
Renatko 1962 dalia ma nazywać się polka .tak twierdzi osoba od ,której ją mam choć nie jest zupełnie taka sama bo końcówki płatków powinny być inne .
dorkow0 Dorotko nie zniechęcaj się mnie nie zakwitły białe canny i jedne o ciemnych liściach ale trochę tego jest zawsze ubytki muszą być.
- becia123
Shiz3R witaj ciesze się ,że Ci się podobają .
Mirabela Mireczko dostałam po jednym kłączu wiosna te z ostatnich fotek i takie krzaczorki porosły maja po 70-80 cm wzwyz i w szerz
Mirabela Mireczko dostałam po jednym kłączu wiosna te z ostatnich fotek i takie krzaczorki porosły maja po 70-80 cm wzwyz i w szerz
- dorkow0
- Od: 17 sty 2013, o 22:58
Beatko, ja się nie zniechęcam... Po prostu, to olbrzymie rośliny, które mają olbrzymie kłącza i powinny być cudne a nie grymasić... Będę je dzieliła jesienią, to Ci podeślę troszkę, jak tylko masz miejsce do zimowania...