Mój ogród na fotografii -część 5
- bwoj54
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój ogród na fotografii -część 5
..zatem odpowiadam po raz drugi...w skróconej ...treści
Aniu!/ anabuko/....w głównej mierze bazuję na samo wysiewających się jednorocznych...nie ma wątpliwości :zdobią ogród i przypominają o letnich klimatach ....do jesieni. Pozdrawiam!
Michale!....mój aparat nie ujmuje chwastów ...w realu one są...Antoś odnalazł się... ...a cytryniec... u mnie tez ...padł
Agniesiu!/aage/...miło mi,ze jesteś
Andrzeju!/ any/ ....moje myśli wciąz jeszcze krążą wokół tej cudownej uroczystości....ale pora zejść na ziemię
Cieszę się ,że odwiedziłeś mój ogród...
Zosieńko!/ sangwinaria/ i dziękuję za odświeżenie mojej pamięci . Chryzantemki
Marzenko!/sosenki/....dziękuję...ale to tylko tak pozornie wygląda, a pozory...mylą. Oj, tak staram się , aby był... moze nie idealny...ale zadbany. Skoro wszyscy dokoła wiedzą ,że jestem "zielono zakręcona" ....zatem ogród to moja wizytówka.
Aniu!/ wielkakulka/..u mnie tez trafia się tylko gdzieniegdzie bratek...ale kwitnie
Janku!/ magry/...wczoraj właśnie Ciebie wspominałam, oglądając swojego oczara...U mnie słonecznie, pogodnie...zatem dzień spędzam w większości w ogrodzie. Pozdrawiam cieplutko z okolic Zielonej Góry.
Aniu!/ anabuko/....w głównej mierze bazuję na samo wysiewających się jednorocznych...nie ma wątpliwości :zdobią ogród i przypominają o letnich klimatach ....do jesieni. Pozdrawiam!
Michale!....mój aparat nie ujmuje chwastów ...w realu one są...Antoś odnalazł się... ...a cytryniec... u mnie tez ...padł
Agniesiu!/aage/...miło mi,ze jesteś
Andrzeju!/ any/ ....moje myśli wciąz jeszcze krążą wokół tej cudownej uroczystości....ale pora zejść na ziemię
Cieszę się ,że odwiedziłeś mój ogród...
Zosieńko!/ sangwinaria/ i dziękuję za odświeżenie mojej pamięci . Chryzantemki
Marzenko!/sosenki/....dziękuję...ale to tylko tak pozornie wygląda, a pozory...mylą. Oj, tak staram się , aby był... moze nie idealny...ale zadbany. Skoro wszyscy dokoła wiedzą ,że jestem "zielono zakręcona" ....zatem ogród to moja wizytówka.
Aniu!/ wielkakulka/..u mnie tez trafia się tylko gdzieniegdzie bratek...ale kwitnie
Janku!/ magry/...wczoraj właśnie Ciebie wspominałam, oglądając swojego oczara...U mnie słonecznie, pogodnie...zatem dzień spędzam w większości w ogrodzie. Pozdrawiam cieplutko z okolic Zielonej Góry.
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No to wizytówkę masz super, Bogusiu. WIem, że zdjęciami można pokazać to co ma się do pokazania w ogrodzie a niektóre rzeczy ukryć, ale nie sądzę, żebyś Ty musiała się uciekać do takich sztuczek.
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
Bogusiu pięknie u ciebie .Dużo kolorowych kwiatów ,cudowne dalie ,które bardzo lubię .Dajesz radę dziewczyno .Pięknie .
- bwoj54
Marzenko!...lubię mieć porządek....nie tylko w ogrodzie. Niestety bywają u mnie też momenty chwilowego nieładu w ogrodzie...
Pozdrawiam cieplusio....boczniaki rosną jak na drożdżach...dziękuję
Zapraszam na fotorelację z dzisiejszej sesji ...fotki jeszcze cieplutkie...
Ewuniu!/ewa_rozalka/..witam i dziękuję za miłe słowa. Ten ogród dodaje mi powera ....aż strach pomyśleć co bedzie zimą.
Pozdrawiam cieplusio....boczniaki rosną jak na drożdżach...dziękuję
Zapraszam na fotorelację z dzisiejszej sesji ...fotki jeszcze cieplutkie...
Ewuniu!/ewa_rozalka/..witam i dziękuję za miłe słowa. Ten ogród dodaje mi powera ....aż strach pomyśleć co bedzie zimą.
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
- bwoj54
- Darmokot
- Od: 10 lis 2012, o 20:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jak zawsze Twój ogród zachwyca oko Bogusiu Wszystko wciąż pięknie kwitnie,oby tak dalej a patrząc na Twoje dbanie o roślinki można się spodziewać, że zimą też będą uroczo kwitły
Nie wiem kiedy ale pod koniec miesiąca na pewno obejrzę te fotki
Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Bogusiu Cudny ten Twój RAJ Mogłabym tak patrzeć , patrzeć jeszcze raz patrzeć
Pozdrawiam i dziękuje za tak śliczne zdjęcia
Pozdrawiam i dziękuje za tak śliczne zdjęcia
- any57
- Od: 16 sty 2012, o 16:56
na zdjęciach (i w rzeczywistości też) widać już jesień, ale jeszcze przyroda zaskakuje ...
u mnie też kwitnie jeszcze tojeść, zakwitły ponownie wszystkie clematisy, kwitnie wiciokrzew i kwiaty ślicznie wyglądają wśród czerwonych kulek, nawet zakwitły pierwiosnki i bratki, różę nadal pełne kwiecia .... tylko liści coraz mniej i coraz bardziej kolorowe ....
ładnie jest u Ciebie
u mnie też kwitnie jeszcze tojeść, zakwitły ponownie wszystkie clematisy, kwitnie wiciokrzew i kwiaty ślicznie wyglądają wśród czerwonych kulek, nawet zakwitły pierwiosnki i bratki, różę nadal pełne kwiecia .... tylko liści coraz mniej i coraz bardziej kolorowe ....
ładnie jest u Ciebie
- ewunia7
- Od: 1 lis 2012, o 15:31
Bogusiu
Nadrobiłam zaległosci
Spodobała mi się Twoja fuksja, czy ona jest z tych zimujących w gruncie
Stwierdzam też, że na przyszły rok muszę posadzić dalie,
Nadrobiłam zaległosci
Spodobała mi się Twoja fuksja, czy ona jest z tych zimujących w gruncie
Stwierdzam też, że na przyszły rok muszę posadzić dalie,
- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
Łany pięknych kwiatów,ależ masz tego Bogusiu i pracy przy nich też , Za to efekty cieszą najbardziej
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Bogusiu ile radosnych kolorów u Ciebie ! a co jest na trzecim zdjęciu od dołu?
Pozdrawiam Cie serdecznie!
Pozdrawiam Cie serdecznie!