Beatko w twoim ogrodzie jest tyle kwiatów, niezmiennie podziwiam tą różnorodność
Wilec piękny a komelinę też kiedyś miałam, ale nie wiedziałam, że trzeba ją wykopać i zmarzła
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka Moje wątki, Aktualny
Witaj Beatko... Cudowności pokazujesz, jak zawsze...
U mnie w ogrodzie tylko jedna Jeżówka, od Eli dostałam, ale rośnie cudownie...
Piękne fotki kwiatów...
Buziaki...
Małgosiu ja miałam dużo z zeszłego roku ale cóż ostała jedna Anym lubię taka różnorodność.Aniu czasem nasiona same się wysieją i przezimuje jak nie zmarznie. iwona0042 Iwonko czasem się uda i bardzo dobrze, dorkow0 Dorotko ja najwięcej mam białej i różowej pozostałe pojedyńcze sztuki ale już trochę ich mam.
Masko Marysiu nie wiem w zeszłym roku zostawiłam w gruncie i zmarzły te posadziłam wiosna z biedronki i z forum a ta jedna jest od ogrodnika i celowo pokazałam ,Taka inna niż pozostałe ,które mam.
Beatko ostatnio rzdko się wpisuję, ale zaglądam cichutko.Masz takiego nachyłka jak ja.Masz jakoś pomysł jak go rozmnożyć? Posadziłam tygrysówkę i kroksomię ale mi nie zakwitły
Mamafrania Aniujak nie zmarznie choć okryje go zrębkami drzewnymi ,kopczykiem to potem jak roślinki kłączowe rozmnożę przez podział kępy.moje tygrysówki ,crokosmię ,mieczyki abisyńskie zakwitły ale wzeszło 30 procent z posadzonych.