W wiejskim ogrodzie
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: W wiejskim ogrodzie
Beatko ale pod olbrzymi są wszystkie kolory i różne nazwy! zapraszam na wiosnę - on się bardzo łatwo mnoży!
- Helios
- Od: 15 cze 2010, o 18:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Sądziłam, że tylko u mnie "piździ i podmuchuje". Tylko to zbyt łagodne określenie. U mnie po prostu urywa łeb.
I zimno, brrr... Kolor rozchodników niesamowity.
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
- Maska
- Kontakt:
Helenko u mnie leje jak z cebra, a wieczorem w otwartym polu było tak zimno, że ręce marzły
Rozchodniki wyjątkowo ładnie się wybarwiły , inne są dużo bledsze
Rozchodniki wyjątkowo ładnie się wybarwiły , inne są dużo bledsze
- Magda30
- 500p
- Od: 10 sie 2013, o 23:32
Witam przyszlam z wizyta ogrod piekny, ach kiedy je będę miala taki ale do twojego będę zagladaci i podpatrywac pozdrawiam
- adamiec
- Od: 4 mar 2010, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marysiu nie wyświetla mi się Twój wątek , myślałam że Cię nie ma.Jesteś to już dobrze.
- slila1
- Od: 18 maja 2009, o 19:05
Ten rok jest bardzo dobry dla rozchodników, pięknie kwitną. A czy masz rozchodnika okazałego 'Variegata'?
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Maryniu, wróciłam, jestem i smutno mi, ale to przejdzie, wymiana w poniedziałek
- Maska
- Kontakt:
Magdo daję Ci słowo, że mój ogród za ostatnie półtora roku jak zjawiłam się na FO zmienił się nie do poznania i u Ciebie też tak będzie. Na razie oglądaj inne ogrody i wzoruj się najlepiej na takich które są w Twoich warunkach klimatycznych i glebowych. Na pewno niejedna forumka obdarzy Cię nadwyżkami roślin i ogród będzie piękniał z dnia na dzień. Zapraszam
Irenko bo jak się czasem nie zajrzy to potem nowe powiadomienia nie przychodzą, ale znalazłaś mnie i to najważniejsze Ja cały czas jestem jak tam kurs komputerowy?
Lidziu nie mam, bo ten który dostałam jako V. okazał się być innym, ale mam dostać od Michała
Iwonko od razu pobiegłam zobaczyć czego się smutasz i uśmiechnij się to nie jest największy dramat - wierz mi
Dobrze w poniedziałek wysyłamy a w weekend wypiszę co wysyłam jakbym o czymś zapomniała. Dobrego dnia!
Irenko bo jak się czasem nie zajrzy to potem nowe powiadomienia nie przychodzą, ale znalazłaś mnie i to najważniejsze Ja cały czas jestem jak tam kurs komputerowy?
Lidziu nie mam, bo ten który dostałam jako V. okazał się być innym, ale mam dostać od Michała
Iwonko od razu pobiegłam zobaczyć czego się smutasz i uśmiechnij się to nie jest największy dramat - wierz mi
Dobrze w poniedziałek wysyłamy a w weekend wypiszę co wysyłam jakbym o czymś zapomniała. Dobrego dnia!
- Darmokot
- Od: 10 lis 2012, o 20:37
Marysiu Uwielbiam takie sadowe zdjęcia Rozchodnik, mimo iż zalęgły się w nim jakieś paskudy, zrobiły kokony i wylęgły się gąsienice (już zostały uśmiercone bulldokiem) czeka na wysyłkę, w połowie października powysyłam wszystko, wyślij listonoszkę na siłownię bo nie wiem czy paczkę Ci doniesie
- Maska
- Kontakt:
Misiu
Michale stanowczo po 10, bo do 10 będę w Brukseli u Iwonki , a napiszesz mi na co miejsce mam szykować, bo jeszcze mam 20 krzaczków posadzić zdjęcia zdjęciami ale stoję godzinami w kuchni i przerabiam bo jak tak nie lubię jak się coś marnuje, jak do tego dopuszczę to znaczy że jestem już.......
Michale stanowczo po 10, bo do 10 będę w Brukseli u Iwonki , a napiszesz mi na co miejsce mam szykować, bo jeszcze mam 20 krzaczków posadzić zdjęcia zdjęciami ale stoję godzinami w kuchni i przerabiam bo jak tak nie lubię jak się coś marnuje, jak do tego dopuszczę to znaczy że jestem już.......
- zielonajagoda
- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Kontakt:
Marysiu, i zakwitło pachnidło u mnie te świeżo kupione dostały jakiegoś speeda kwitną jak zwariowane, takie maluchy http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/775 ... df163.html
Fotki sadowe baaardzo apetyczne i to żółto przebarwione drzewko urocze
Marysiu, chyba z tego wyjazdu w tym roku nic nie wyjdzie, w przyszłym tygodniu znowu idę do lekarza skoordynować dalszą diagnostykę, końca nie widać. A poza tym teraz już zimno i pogoda byle jaka, a ja bym chciała pochodzić po Twoim ogrodzie, i żeby kwiaty kwitły, jak mnie oczywiście grabiami nie pogonisz. Jak to mówią "co się odwlecze to nie uciecze", prędzej czy później zawitam z pewnością w Twoim ogrodzie
Fotki sadowe baaardzo apetyczne i to żółto przebarwione drzewko urocze
Marysiu, chyba z tego wyjazdu w tym roku nic nie wyjdzie, w przyszłym tygodniu znowu idę do lekarza skoordynować dalszą diagnostykę, końca nie widać. A poza tym teraz już zimno i pogoda byle jaka, a ja bym chciała pochodzić po Twoim ogrodzie, i żeby kwiaty kwitły, jak mnie oczywiście grabiami nie pogonisz. Jak to mówią "co się odwlecze to nie uciecze", prędzej czy później zawitam z pewnością w Twoim ogrodzie
- ra_barbara
- Od: 15 sty 2010, o 10:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Marysiu szare renety wpadły mi w oko uwielbiam, a jabłoń jest w słusznym wieku czy też młoda jeszcze?
Rozchodnik okazały oj OKAZAŁYYY.Mój też był ale Jędrula bawi się w chowanego i wytarmosił roślinę
Rozchodnik okazały oj OKAZAŁYYY.Mój też był ale Jędrula bawi się w chowanego i wytarmosił roślinę
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię