Aprilkowy las cz.4
- reniuniek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Aprilkowy las cz.4
Jolu, mnie możesz męczyć takimi widokami Uwielbiam je!
Gratuluję nowego wątku
Gratuluję nowego wątku
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jolciu fotki na zachętę bardzo zachęcające Twój ogród w lesie coraz piękniejszy i chętnie będę po nim spacerować
- irminka
- Od: 7 lut 2010, o 19:08
Jolu, z liliami robiłam podobnie, a później, kiedy już zakwitały, szukałam im miejsca wśród innych kwiatów, stawiałam donicę i jeżeli pasowała kolorystycznie, wkopywałam na stałe
- variegata
- 1000p
- Od: 24 sie 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
I tego kochana Tobie życzę!April pisze:
Najważniejsze że mam plan i będę go sukcesywnie realizować.
Masz naprawdę trudny teren do ogarnięcia, ale i tak ten sezon obfitował w bardzo duże zmiany i ogrom wykonanej pracy
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Jolu mieszkasz w bajecznym miejscu a swoimi ogrodowymi działaniami robisz z niego raj na ziemi.... uwielbiam Twój leśny ogród , niesamowicie podoba mi się to co robisz i z wielką przyjemnością będę zaglądała w kolejnym wątku
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Jolu,piękna jesień w twoim leśnym ogrodzie,i piękne marzenia,które wspaniale realizujesz,pozdrawiam
-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Irminko Ja niestety nie mam ostatnio za dużo energii. Raczej zaglądam na forum żeby jej trochę uszczknąć od innych. A z liliami to pewnie docelowo będę robić tak jak ty ale póki co to jeszcze za dużo przemeblowań Fakt że w sobotę przenosiłam czosnki ozdobne z donic do gruntu oznacza że są miejsca, które uważam za ukończone ale jest ich jeszcze niewiele.
Reniu, masz to jak w banku będą wzloty i upadki ale stale do przodu. Coś się będzie zmieniać. No z pewnością nie w takim tempie jak u ciebie ale się będę starać. Ty już niedługo usiądziesz na ławeczce i będziesz podziwiać efekty swojej pracy albo będziesz spacerować ścieżkami z winkiem zamiast sekatora i będziesz delektować się widokami
Rozalko, zapraszam serdecznie. Wzoruję się na najlepszych, może trochę nieudolnie ale przynajmniej z ogromnym zapałem
Madziu, masz rację. Trzeba się cieszyć z tego co mamy, robić plany ale realne i kopać, kopać, kopać...My budujący ogrody na piasku musimy łączyć się i przynajmniej duchowo wspierać. Choć nie pogardzę jakąś ekipą wspierającą mnie nie tylko wirtualnie. Łopat jest trochę w garażu
Agness, sprawiasz mi swoimi słowami ogromną radość Z przyjemnością będę cię gościć i słuchać cennych rad
Marto, bez pomocy forumowych koleżanek nie byłoby to możliwe
Doświadczyłam tu ogromnego wsparcia zarówno podnoszenia na duchu, wspierania wiedzą, motywacji, pomocy w planowaniu oraz realnego wsparcia sadzonkowego. To niesamowite jak zielone łączy bardzo różnych ludzi, którzy potrafią być tak bezinteresownie życzliwi. Dziękuję Wszystkim za to i proszę o więcej
Reniu, masz to jak w banku będą wzloty i upadki ale stale do przodu. Coś się będzie zmieniać. No z pewnością nie w takim tempie jak u ciebie ale się będę starać. Ty już niedługo usiądziesz na ławeczce i będziesz podziwiać efekty swojej pracy albo będziesz spacerować ścieżkami z winkiem zamiast sekatora i będziesz delektować się widokami
Rozalko, zapraszam serdecznie. Wzoruję się na najlepszych, może trochę nieudolnie ale przynajmniej z ogromnym zapałem
Madziu, masz rację. Trzeba się cieszyć z tego co mamy, robić plany ale realne i kopać, kopać, kopać...My budujący ogrody na piasku musimy łączyć się i przynajmniej duchowo wspierać. Choć nie pogardzę jakąś ekipą wspierającą mnie nie tylko wirtualnie. Łopat jest trochę w garażu
Agness, sprawiasz mi swoimi słowami ogromną radość Z przyjemnością będę cię gościć i słuchać cennych rad
Marto, bez pomocy forumowych koleżanek nie byłoby to możliwe
Doświadczyłam tu ogromnego wsparcia zarówno podnoszenia na duchu, wspierania wiedzą, motywacji, pomocy w planowaniu oraz realnego wsparcia sadzonkowego. To niesamowite jak zielone łączy bardzo różnych ludzi, którzy potrafią być tak bezinteresownie życzliwi. Dziękuję Wszystkim za to i proszę o więcej
- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Ktoś tu wspominał, ze zdjęć ładnych nie umie robić . Widzę same extra ujęcia, począwszy na pierwszym i skończywszy na ostatnim.
Miłego popołudnia, liczę dziś na szybsze wyjście do domku
Miłego popołudnia, liczę dziś na szybsze wyjście do domku
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Jolu,melduję się i ja w twoim leśnym królestwie.
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Piękne są te zachody słońca,które prześwietlają roślinki
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
April, bardzo się cieszę, że zdecydowałaś się na otwarcie kolejnego wątku, mimo początkowych wątpliwości, bo nie wyobrażam sobie jesieni i zimy bez Twojego towarzystwa
Twoja przygoda z ogrodem i Forum trwa tyle co moja, dlatego jest bardzo bliskie to, co robisz i jak kształtujesz swój zielony świat. Z serca Ci kibicuję, zwłaszcza, że zdaję sobie sprawę ile pracy kosztuje Cię stworzenie tej bajecznej oazy w lesie.
Pozdrawiam serdecznie
Twoja przygoda z ogrodem i Forum trwa tyle co moja, dlatego jest bardzo bliskie to, co robisz i jak kształtujesz swój zielony świat. Z serca Ci kibicuję, zwłaszcza, że zdaję sobie sprawę ile pracy kosztuje Cię stworzenie tej bajecznej oazy w lesie.
Pozdrawiam serdecznie
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Męcz mnie, dręcz mnie
Ty dobrze wiesz, że bardzo lubię Twój leśny ogród. Jest niesamowity i do tego inny niż wszystkie
Ty dobrze wiesz, że bardzo lubię Twój leśny ogród. Jest niesamowity i do tego inny niż wszystkie
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Dobrze, że nie odpuściałaś i jesteś z nami. Pamiętam w zeszłym roku te długie tygodnie kiedy się nie odzywałaś.
Nie lubie jak ktoś zamyka wątek.
Nie lubie jak ktoś zamyka wątek.