Ale mi miło, że nie uważacie, że naćpałam znowu. Nawet nie wiecie jak mnie podniosłyście na duchu.
Ewuś, słoneczko było tak jak u Ciebie tylko przez chwilę. Wykorzystałam dosłownie godzinę pomiędzy opadami. Dzisiaj w sumie też nie było go zbyt dużo. Nie podoba mi się ten wrzesień
Asiu, masz rację muszę dokupić kory
Kasiu, ta rabata wygląda przez cały sezon w porządku. Staram się sadzić tak, żeby cały czas coś kwitło. Ale jest za gęsto. Bedzie przesadzanie
Kiniu, witam Cię w moich skromnych progach
Iguś, przecież wiesz, że kulki mnie wzięły już jakiś czas temu. Mam kilka, ale one malutkie nie pokazywałam, bo były ukryte w gąszczu. Tu są na pierwszym planie. Tak naprawdę rabata powstała dla nich
Aniu, my mamy tę samą cechę
Dla Ciebie nigdy nie jest za gęsto
Uwielbiam gęstwinę, ale patrzę już trochę na przód jak to się wszystko rozrośnie.
Na poprzednich rabatach nie zwracałam na to uwagi.
Muszę poprzesadzać
Też powinnam pochować wszystkie poduszki i akcesoria tarasowe. Ja mam meble drewniane więc zostają na dworze, szczególnie, że pod dachem.
Martuś, pamiętam rabatę z przodu w pierwszym roku. Wyglądała niepozornie. Nawet kilka osób sugerowało, że powinnam posadzić wyższe rośliny. Teraz jest busz. Ale akurat z niej jestem zadowolona. Jest tak jak chciałam
Edytko, ja łączę różne rośliny. Mam obok siebie posadzone azalie wielkowiatowe i irysy. Radzą sobie dobrze. A w innym miejscu obok rododendrona rośnie rozchodnik, który też woli wapienne podłoże. Sam się tam wysiał i został. Od juk do wrzosów jest daleko.
Zresztą zobacz tutaj mam wrzosy a wokól rośliny, które nie lubią kwaśnej gleby
Małgosiu, kup sobie gotowe sadzonki. Gwarantuję, że jeśli nie wypielisz będziesz już je miała zawsze. Jak chcesz to mogę wiosną Ci przesłać, albo jeśli będziemy u Szmita to bym Ci przekazała
Aga, jakoś mnie na te kulki naszło.
U nas niedziela nizbyt ładna. Najpierw mgły, a potem wyszło słońce, ale na krótko.
Grunt, że nie ma wiatru.
Majutku kochany
Posadziłam, ale instynktownie chyba w dobrym miejscu. Zobaczymy. Najwyżej przesadzę
U nas aż tak ładnie nie było, chodziłam w grubym polarze
![Obrazek](http://images63.fotosik.pl/226/2b0c7d4b32e27a2e.jpg)