Kolorowe Storczyki
Re: Kolorowe Storczyki
I ja się przywitam!! Anka
Interesującą kolekcję masz DOminika i taką coraz bardziej różnorodną
Lubię śledzić wątki początki wątków nowych forumowiczów, te kolekcje tak szybko się powiększają..... Innych, starszych forumowiczów oczywiście też, ale z braku miejsca te kolekcja nie powiększają się już chyba tak błyskawicznie. Tam ilość ustępuję wyszukanym okazom
Powodzenia w dalszej hodowli ;)
Współczucia dla portfela ;)
I wow dla pędu na mini!
Interesującą kolekcję masz DOminika i taką coraz bardziej różnorodną
Lubię śledzić wątki początki wątków nowych forumowiczów, te kolekcje tak szybko się powiększają..... Innych, starszych forumowiczów oczywiście też, ale z braku miejsca te kolekcja nie powiększają się już chyba tak błyskawicznie. Tam ilość ustępuję wyszukanym okazom
Powodzenia w dalszej hodowli ;)
Współczucia dla portfela ;)
I wow dla pędu na mini!
-
- 1000p
- Od: 16 cze 2013, o 15:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piękna kolekcja niech się rozrasta
- flicka_
- 100p
- Od: 15 lip 2013, o 15:05
Jesień i okno północne sprzyjają wytwarzaniu nowych pędów kwiatowych, szukuję się na obfitą w kwitnienia zimę;)
1. Kupiłam go w zmasakrowanym stanie w marcu w Castoramie na wyprzedaży z jednym kwiatem i dwoma korzeniami. W trakcie rehabilitacji wypuścił 10 nowych korzeni oraz listek a teraz pęd.Jest półminiaturą. Jestem z niego bardzo zadowolona;)
Pięknie kwitne na biało.
Uploaded with ImageShack.us
2. Paskowany nabytek z Ikei. W moim posiadaniu od marca, kwitł do lipca. Odpoczął dwa miesiące,wypuścił wiele nowych korzeni a teraz dwa nowe pędy.
3. Kupiony w Netto za 9,99 z maleńkim pędem, który obecnie rośnie w siłę.
4.Kolejna miniatura. Kupiona w tesco, szybko po przekwitnięciu wypuściła nowy pęd, który niestety bardzo wolno przyrasta.
1. Kupiłam go w zmasakrowanym stanie w marcu w Castoramie na wyprzedaży z jednym kwiatem i dwoma korzeniami. W trakcie rehabilitacji wypuścił 10 nowych korzeni oraz listek a teraz pęd.Jest półminiaturą. Jestem z niego bardzo zadowolona;)
Pięknie kwitne na biało.
2. Paskowany nabytek z Ikei. W moim posiadaniu od marca, kwitł do lipca. Odpoczął dwa miesiące,wypuścił wiele nowych korzeni a teraz dwa nowe pędy.
3. Kupiony w Netto za 9,99 z maleńkim pędem, który obecnie rośnie w siłę.
4.Kolejna miniatura. Kupiona w tesco, szybko po przekwitnięciu wypuściła nowy pęd, który niestety bardzo wolno przyrasta.
-
- 1000p
Będzie storczykowa dżungla
- adam_g
- 100p
- Od: 5 lis 2012, o 18:50
- Kontakt:
Wpadłem się przywitać
Trzeba przyznać że posiadasz Piękne storczyki. Gratuluje nowych pędów.
Trzeba przyznać że posiadasz Piękne storczyki. Gratuluje nowych pędów.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=61&t=66960" onclick="window.open(this.href);return false;
przekierowanie usunięte
Pozdrawiam
przekierowanie usunięte
Pozdrawiam
- valdessa_kane
- 500p
- Od: 21 cze 2013, o 10:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Muszą się bardzo dobrze u ciebie czuć skoro tak pędzikują
- flicka_
- 100p
Jakiś czas temu pokazywałam wam pomarańczowy Phalenophsis, który przypadł wam do gustu:
od kilku dni obserwuję w nim przebicie i dzisiaj, na 99% mogę stwierdzić, że będzie nowy pęd!
Uploaded with ImageShack.us (wiem,że to jest naprawdę małe ale ma wyraźnie zaostrzoną matową końcówkę w przeciwieństwie do młodych korzonków, których końce są zaokrąglone i błyszczące)
od kilku dni obserwuję w nim przebicie i dzisiaj, na 99% mogę stwierdzić, że będzie nowy pęd!
Uploaded with ImageShack.us (wiem,że to jest naprawdę małe ale ma wyraźnie zaostrzoną matową końcówkę w przeciwieństwie do młodych korzonków, których końce są zaokrąglone i błyszczące)
-
- 1000p
jest piękny
- flicka_
- 100p
Obiecuję, że jeśli wyda kiedykolwiek keiki jesteś pierwsza w kolejce;) chyba,że napotkam je znowu w chorzowskiej Castoramie to z wielką chęcią kupię dla Ciebie;)
- flicka_
- 100p
Pokażę jeszcze mój nowy nabytek z OBI;). Mimo, że dzień wcześniej dostałam piękny amarantowy storczyk, gdy zobaczyłam tę bordową multiflorę musiałam ją kupić!
- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
Dziękuję Kochana! ja nigdy takiego nie spotkałam w markecie, same "zwyklaki"flicka_ pisze:Obiecuję, że jeśli wyda kiedykolwiek keiki jesteś pierwsza w kolejce;) chyba,że napotkam je znowu w chorzowskiej Castoramie to z wielką chęcią kupię dla Ciebie;)
Jest śliczna! Ja mam podobnego storczyka Phal. Black Pearl i właśnie jeden kwiatuszek mu tak zmutował, ze ma żółte brzeżki i bardzo mi się to spodobało.. a Twój ma wszystkie takie kwiaty Cudownyflicka_ pisze:Pokażę jeszcze mój nowy nabytek z OBI;). Mimo, że dzień wcześniej dostałam piękny amarantowy storczyk, gdy zobaczyłam tę bordową multiflorę musiałam ją kupić!