Wiejski ogród - kamixsa
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wtaj Krysiunia. No własnie kupując bulwy canny pani powiedziała,że są wielkokwiatowe, a wszystki moje sa takie chude i nie podobają mi sie. Jak w przyszłości ustrzec sie takich błędów. Też choruje na takiego hibiskusa, i sparwie sobie -widziałam w Obi ale nie miałam kasy-szkoda. Buziaki dla Ciebie Kochana Krysiu, szkoda,że nie będziesz mogla dołączyc do nas jutro, ale mam nadzieję, ze innym razem na pewno sie spotkamy. Pa
Giguś na oszustów nic nie poradzimy ja kupiłam liliowca miał myć o wielkich kwiatach a jak zakwitł to się okazało że to ten drobny już taki mam siostra mi dała kanę o ciemno bordowych liściach chyba na niedziele zakwitnie , ślicznie się wygląda na tle zieleni ja też planuję dokupić czerwonego hibiskusa mam jeszcze białego z własnego chowu
Lisko w jakimś słonecznym miejscu w cieniu nie będzie taki żółty
Lisko w jakimś słonecznym miejscu w cieniu nie będzie taki żółty
Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa
Witaj Giguś ja hibiskusa wyhodowałam z gałązki ,w zeszłym roku o tej porze wzięłam kilka gałązek ale bez kwiatów i włożyłam do doniczki z piaskiem do przymrozków trzymałam na dworze jak się ochłodziło wzięłam do domu na parapet i tak mam dwa krzaczki tego niebieskiego kupiłam w marcu miał dużo nasion i same się wysiały ja myślałam że to chwasty to cały czas plewiłam kilka przeoczyłam i teraz poznaję że to małe sadzonki
Hal owoców w tym roku jest nawet za dużo wolę jak jest mniej
Hal owoców w tym roku jest nawet za dużo wolę jak jest mniej
Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa
Izo to nie kana a mieczyk ale kanę mam też w tym kolorze w tym roku najbardziej podobają mi się dalie georginie cały czas kwitną i nie trzeba podlewać
Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa
heh faktycznie. A ja mam taki kolor Kannykamixsa pisze:Izo to nie kana a mieczyk ale kanę mam też w tym kolorze w tym roku najbardziej podobają mi się dalie georginie cały czas kwitną i nie trzeba podlewać
Dalii niestety nei mam - wiedziałam, że będę żałowała
z uśmiechami Iza
u liski
u liski