Natalko, nie opłaca się jednej roślinki kupować Jolu, te maluchy jeszcze jakoś wcisnęłam i mam jedno miejsce zarezerwowane dla alokazji Haniu, strach pomyśleć co będzie za rok
Może masz coś co trzyma grzybka Ja na spodzie mam wygotowany żwir i keramzyt, włożona jest też brzozowa kora które wcześniej była odgrzybiona i polakierowana, no i kamień też wyparzony . Jak na razie z grzybkiem ani pleśnią nie mam problemu
Teresko prezenty roślinne i nowe nabytki super ale chyba będzie potrzeba zainstalowania nowych kwietników w pionie mój M mówi ,że mam więcej roslin niż w kwiaciarniach miejscowych razem wziętych ..dobrze ,że jeszcze tego mojego bzika toleruje
Iwonko, nie ma miejsca na nowe kwietniki Natalko, nie ma sensu płacić za przesyłkę jednej roślinki lepiej kupić kilka Celinko Aga, nic nie stoi na przeszkodzie żebyś na własne oczy zobaczyła te gumowe ściany
Tesiu niestety nic się nie dało zrobić w tej kwestii. Zakupy poczynione i co ja dalej pocznę nie wiem. A tak się zapierałam rękami, nogami, że ani tyciu tyciu, a tu wielkie kuku. Paweł już do pokoju pomału nie wejdzie.
"Kwiaty są pięknymi słowami natury, którymi daje nam ona poznać, jak bardzo nas kocha"
Każdy dzień jest piękny !
Pozdrawiam Beata.
Tesiu to mało powiedziane, a wręcz napisane. Nawet diabeł nas zniewoli.
No cóż kochany kwiaty i tego nam nikt nie zabroni, ale to już moje ostatnie, doprawdy ostatnie zakupy roślin do domu. reszta kasy, jak będzie idzie do ogródka. Taki pakt z diabłem Irkiem został zawarty. Więc mogę poszaleć . Hulaj dusza, piekła nie ma. Tesiu z całego dziękuję za piękne życzenia. Róże to moja miłość, kocham je i toi bardzo.
"Kwiaty są pięknymi słowami natury, którymi daje nam ona poznać, jak bardzo nas kocha"
Pozdrawiam Beata.
Tesiunic dodać nic ując. Najbliższe zakupy w poniedziałek, ...........chociaż jutro Pati będzie u mnie i nie wiem jak to się skończy. Chyba No ale jeden jedyny wyjątek, w końcu do ogrodu botanicznego jedzie. Anturia mi się marzą i wśród crassul musi niestety bidula pochodzić.
Pozdrawiam Beata.