...codziennie po godzince...u Joli i Adama cz. 3
- Sosenki4
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: ...codziennie po godzince...u Joli i Adama cz. 3
Jolu, też mam taką fajną wędzarkę, ale przyznam z żalem, że rzadko używam. Za to ostanio stosuję Twoją maksymę : "codziennie po godzince" i efekty są. Zresztą jakbyś znalazła chwilkę, to serdecznie zapraszam do siedliska. Pamiętasz nasze marzenia o piwniczce -ziemiance? Coś w tym kierunku działasz, bo ja niestety nie, ale tematu nie odpuszczam i za 10 lat lub więcej, ale chcę mieć.
Pozdrawiam i nieustannie podziwiam Wasz piękny dojrzały i dopracowany w szczegółach ogród.
Pozdrawiam i nieustannie podziwiam Wasz piękny dojrzały i dopracowany w szczegółach ogród.
Jak mają być takie efekty to ja od dzisiaj zaczynam stosować metodę godzinkową
Pięęęęęknie!!!!
Pięęęęęknie!!!!
Pozdrawiam Ewka
-
- 1000p
- Od: 22 maja 2013, o 20:16
I jak się tu oprzeć takim widokom, pięknie nic tylko siedzieć ip patrzeć... Pozdrawiam
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Joluniu, a wrześnoowy ogrodzik i może październikowy pokażesz, bo sierpniowy już obejrzałam kilka razy? Miłego weekendu ci życzę
- E@K66
- Od: 7 gru 2008, o 11:54
Jolcia ,Jolcia ależ ty tu cudeńka pokazujesz ,nie można oczu oderwać,wydeptałam juz wiele ścieżek u ciebie.
- jola1010
- Od: 4 cze 2007, o 18:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam Wszystkich odwiedzających stałych bywalców i nowych gości dziękuję za tyle ciepłych i miłych słów... Chwalicie, a to bodziec do dalszego działania...doskonale wiecie jak człeka zmotywować do pracy, pisania i robienia fotek...Pozdrawiam Wszystkich serdecznie i każdemu z osobna dziękuję za wpis
Sosenki4
pozdrowionka, papa...
Sosenki4
...wędzarnia jaka jest każdy widzi... ale jest często używana i wychodzą z jej wnętrza pyszne wędzonki. Kiedyś będzie murowana... to też moje marzenie tak samo jak marzenie o piwniczce...wszystko w swoim czasie "codziennie po godzince" i w najbliższej 10-latce powstanąSosenki4 pisze:Jolu, też mam taką fajną wędzarkę, ale przyznam z żalem, że rzadko używam... Pamiętasz nasze marzenia o piwniczce -ziemiance? Coś w tym kierunku działasz, bo ja niestety nie, ale tematu nie odpuszczam i za 10 lat lub więcej, ale chcę mieć...
...a jaskoś nie mogę się zebrać do pisania... dzisiaj kilka fotek jeszcze z września...Zapraszam:wanda7 pisze:Joluniu, a wrześnoowy ogrodzik i może październikowy pokażesz, bo sierpniowy już obejrzałam kilka razy? Miłego weekendu ci życzę
pozdrowionka, papa...
- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Widoczki, nieważne, ze wrześniowe, są po prostu bajeczne. Dzięki za odwiedzinki. Weekend miałam dość pracowity. Sadziłam świerki z pomocą dziecka, ale udało się plan zrealizować w 100%. Oczywiście ciągle pracuję "po godzince", czasem trochę więcej.
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Jolu cóż mogę więcej powiedzieć..... po prostu pięknie...... ......Uwielbiam Twój ogród .....
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Uwielbiam Wasz ogród....dopracowany w najmniejszym zakątku do granic możliwości.
- jola1010
...oj nowe jesienne fotki czekają w aparacie ... jak znaleźć chwilkę by je pokazać...
Pozdrawiam Wszystkich odwiedzających
Pozdrawiam Wszystkich odwiedzających
- jola1010
witam
dorcia7 dziękuję
survivor26 Dziękuję Pati... kocham ogród i dzierganie i każdą wolną chwilę spędzam właśnie na pracach w ogrodzie albo na tworzeniu z włoczki...a to moje hobby jest strasznie czaso i pracochłonne.... doba zdecydowanie jest dla mnie zbyt krótka... Moje dzierganki powstają szybko i kilka w jednym czasie...taka już jestem...
Jednak dzisiaj zebrałam się... i wkleję obiecane fotki...to już zdecydowanie jesienne widoczki. Dopadły nas już pierwsze jesienne przymrozki. I właśnie fotki są zrobione kiedy mrozik rano dał się we znaki...było 4 stopnie. Tak więc zapraszam na spacerek...:
Pozdrawiam Jola.
dorcia7 dziękuję
survivor26 Dziękuję Pati... kocham ogród i dzierganie i każdą wolną chwilę spędzam właśnie na pracach w ogrodzie albo na tworzeniu z włoczki...a to moje hobby jest strasznie czaso i pracochłonne.... doba zdecydowanie jest dla mnie zbyt krótka... Moje dzierganki powstają szybko i kilka w jednym czasie...taka już jestem...
Jednak dzisiaj zebrałam się... i wkleję obiecane fotki...to już zdecydowanie jesienne widoczki. Dopadły nas już pierwsze jesienne przymrozki. I właśnie fotki są zrobione kiedy mrozik rano dał się we znaki...było 4 stopnie. Tak więc zapraszam na spacerek...:
Pozdrawiam Jola.
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Jolu...bez dwóch zdań Wasz ogród jest zjawiskowy