Anolkowe roślinki
- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ilonko,a ta ode mnie to arboricola Gold Capella.Zwalił mnie z nóg Twój hibek!A ile to się nasłuchałam:"nie radzę sobie,chyba muszę ię z nim pożegnać,moja porażka...."Ty KŁAMCZUCHO! .
Dobra,nic nie gadam,idę się pogapić(i zeżreć to coś pysznego,czym częstujesz)...wiesz,jeszcze mi tu tylko bujanego fotela brakuje
Dobra,nic nie gadam,idę się pogapić(i zeżreć to coś pysznego,czym częstujesz)...wiesz,jeszcze mi tu tylko bujanego fotela brakuje
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Na skraju lasu jest mały domek...
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
Kanapa stoi tóż przy balkonie - siadajcie. Antooosiu zamordowałam wszystki szczepki hibków od Ciebie, tą od Figi i jeszcze inne - więc nie jestem w nich mocna
A szeflerka drzewkowa to od Ciebie - jak znajdziesz w necie porównaj proszę z Hong Kongiem - bo może to dwie nazwy na jedną odmianę? Bardzo mi ta podpasowała do tego zdjęcia. Ale nic to, w naszym kraju jeszcze raczkujemy z oznaczaniem odmian - więc tak widać musi być. Na razie pozostanie dla mnie Hongiem :P choć i capella kropka w kropkę
A jeszcze do hibków wracając ślinię się codziennie przed wystawą kwiaciarni, gdzie stoi średniej wielkości hibek różowy pojedynczy - tylko cena jak dla mnie zawrotna - 45zł
A szeflerka drzewkowa to od Ciebie - jak znajdziesz w necie porównaj proszę z Hong Kongiem - bo może to dwie nazwy na jedną odmianę? Bardzo mi ta podpasowała do tego zdjęcia. Ale nic to, w naszym kraju jeszcze raczkujemy z oznaczaniem odmian - więc tak widać musi być. Na razie pozostanie dla mnie Hongiem :P choć i capella kropka w kropkę
A jeszcze do hibków wracając ślinię się codziennie przed wystawą kwiaciarni, gdzie stoi średniej wielkości hibek różowy pojedynczy - tylko cena jak dla mnie zawrotna - 45zł
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
To moje dwa kochane olesie, jeden kradziony = ten jeszcze nie kwitnie - ale ta szczepka przetrwała ze mną zimę, więc pokładam w nim duże nadzieje. Drugi dostałam od wspaniałej Forumki, całkiem niedawno Był już zaczątkami pąków, więc to nie moja zasługa. Już niedługo oczekuję kwiatków. Chętnie adoptuję inne kolorki
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona