Rozalko jestem pod wrażeniem Twojego jesiennego ogrodu,sądzę że jest to duży obszar i można pospacerować wśród pięknie pomalowanych roślin, co też uczyniłam,przebywanie u Ciebie to sama przyjemność, jak wyjedziesz będziemy tęsknić za pięknymi widoczkami i ciepłymi słowami , oby ten czas rozłąki jak najszybciej minął
Dziękuję moderatowi, że nie zamknął jeszcze wątku-dzięki temu zdążę życzyć Ci wspaniałego pobytu,w gronie bliskich. Spełniaj się jako babcia i odezwij się czasem!
RENATKO ,GRAŻYNKO ,ALUŚ dziękuję Wam za tyle ciepłych słów ,które od Was otrzymuję .Będę o Was zawsze pamiętała
EWCIU jakoś ta setka szybko zleciała ,szkoda że drugiej już nie będzie .Ciężko się z Wami rozstać
DANUSIU dziękuję Ci za piękne życzenia i jeżeli tylko będę mogła ,to na pewno się odezwę
Ewciu nie wiem dokładnie ,kiedy wyjadę ,termin jest 14 więc to już za chwilę .Na wiosnę to muszę wrócić
bo bym chyba uschła bez ogrodu .Na miejscu zobaczę ,jak i co .Planuję powrót na Boże Narodzenie ,
bo to moje ukochane święto .Teraz czekam na telefon ,a to może już być w każdej chwili
Kochani moi ,nadszedł czas ,aby się pożegnać .Dziękuję Wam wszystkim gościom ,za wiele ciepła i sympatii jaką mnie obdarzyliście i odwiedzaliście mój ogród .Zawsze będę z Wami duchem ,bo inaczej się nie da .Kiedy będzie następna część nie wiem jeszcze ,ale czuję ,że nieprędko .Pozdrawiam Was kochani moi i życzę wiele ,wiele zadowolenia z Waszych pięknych ogrodów.
IWONKO ,bardzo Ci dziękuję
A więc wszelkiej pomyślności na drogę.
Tyle lądowań ile startów.
I wracaj do nas jak tylko się da.
Mam nadzieję znowu pobuszować w twoim ogrodzie w przyszłym roku.
Pomyślnych wiatrów.