Mój zielony świat
- Mufka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 lut 2009, o 20:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Mój zielony świat

Kochana odpocznij, a dla syna dużo zdrowia

Udanej, miłej uroczystości, powodzenia

Prawdziwa kobieta potrafi zrobić wszystko, zaś prawdziwy mężczyzna to ten, który jej na to nie pozwoli ;)
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu, szybkiego powrotu do zdrówka synowi życzę, a ty odpocznij trochę, bo nam padniesz 

- MamciaTerenia
- 1000p
- Od: 1 lis 2012, o 14:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zdrówka dla syna, dla Ciebie odpoczynku i udanej imprezy.
- doroteczkaa
- 100p
- Od: 11 lip 2013, o 16:12
hejka Kochana
na cale szczescie jeszcze zyje
przygod co nie miara
opowiem wsio juz dzis
buziaki
na cale szczescie jeszcze zyje
przygod co nie miara
opowiem wsio juz dzis
buziaki
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Aniu,życzę zdrówka dla synka i dużo zdrowia i siły dla ciebie

- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Aniu będzie dobrze . Duzo zdrówka życzę 

- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Aniu
dużo zdrówka życzę synowi i trzymaj się. Najważniejsze że najgorsze macie już za sobą.
Piękny ogród a jaka imponująca agawa w donicy
Z miłą chęcią wracam do Ciebie, by spacerować i podziwiać.
Miłego weekendu życzę i pozdrawiam cieplutko

Piękny ogród a jaka imponująca agawa w donicy

Z miłą chęcią wracam do Ciebie, by spacerować i podziwiać.
Miłego weekendu życzę i pozdrawiam cieplutko

Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- promyk
- 200p
- Od: 18 kwie 2011, o 22:02
I ja myślami jestem z Wami, mam nadzieję że już jest coraz lepiej z Twoim synem...
Staraj się dojrzeć promyk światła tam, gdzie inni widzą tylko ciemności.
Pozdrowienia z Doliny Wieprza - Sylwia
Promyczkowy przed ogródek
Pozdrowienia z Doliny Wieprza - Sylwia
Promyczkowy przed ogródek
- Kochammmkwiaty
- 1000p
- Od: 25 maja 2012, o 09:30
- Kontakt:
Aniu życzę odpoczynku dużo dużo - ciepło się trzymaj
A synowi szybkiego powrotu do zdrowia

Agnieszka :) wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
O ja się wykurowała,,,a Ty jeszcze bidko,,,nie
Wracaj dozdrowia,,,i do nas
Miłej i zdrowej niedzieli Anula

Wracaj dozdrowia,,,i do nas

Miłej i zdrowej niedzieli Anula

- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Kochani
Serdecznie dziękuję za wpisy i troskę o mojego syna i o mnie
Wypoczęłam, jestem spokojniejsza a syn czuje się coraz lepiej, najgorsze ma już za sobą i najprawdopodobniej we wtorek wróci już do domu. Jesteście wspaniali czytając Wasze wpisy człowiekowi robi się lżej na sercu, jeszcze raz dziękuję
i przesyłam ogromnego buziaka
Aguś-aage tegoroczna jesień jet przepiękna i póki trwa musimy się cieszyć jej urokami
Sylwiu-promyczku należy Ci się ogromny buziak
zgadłaś BRAWO
gdy przeczytałam ten dowcip, pomyślałam, że będzie zabawnie i chyba się nie pomyliłam
Dziękuję kochana
za troskę, syn czuję się dobrze, ja wypoczęłam, idzie ku dobremu oby tak dalej
Uleńko agawa jest u mnie od 13 lat, nie wiem po ilu latach zakwita, ale kiedyś ktoś mi powiedziała, że dopiero po 40 więc chyba nie doczekam kwiata. Powiedz proszę, czy żeleźniak szybko się rozrasta, w jakiej ziemi rośnie u Ciebie i czy sam się rozsiewa? Bardzo podoba mi się ta bylina i ogromną przyjemnością zaprosiłabym ją do mojego ogrodu.
Teresko-tesiu dziękuję za troskę i za słowa otuchy, jesteś kochana
syn czuję się coraz lepiej a ja wypoczęłam. Najgorsze mamy już za sobą i idzie ku dobremu
Alicjo gazania zaskoczyła mnie bardzo inne kwiaty zmarzły a ta kwitnie w najlepsze. Kochana jest mi bardzo miło, że troszczysz się o mnie i syna. dziękuję Ci z całego serca i przesyłam buziaka
Grażynko-byna marcinki kopiłam w Castoramie, 3.70 za sztukę i teraz żałuje, że wzięłam tylko dwie sztuki. Piękne są i jak się rozrosną, bardzo chętnie się z Tobą podzielę
Małgoś-slotys posadzenie Anabelki obok berberysu było moim zamiarem, pomyślałam, że będzie świetny kontrast i nie pomyliłam się Teraz tylko czekać, aż hortensja się rozrośnie, bo w tym roku miała tylko trzy kwiaty.
Grażynko-gracha dziękuję jesteś kochana, martwisz się o mojego syna i o mnie. Jest mi bardzo miło i cieplej robi się na sercu
Gosiu-Margo teraz, gdy kwiaty już nie kwitną, krzewy grają główną role w ogrodzie. Cudownie się przebarwiają i warto mieć kilka w ogrodzie.
Beatko-juni tegoroczna jesień jest przepięknie kolorowa i oby trwała jak najdłużej
Aniu-anabuko ja też byłam zaskoczona, że gazania przetrwała przymrozki, jest prawdziwą twardzielką i warto ją zaprosić w przyszłym roku do ogrodu. Buziak
dziękuję za troskę
Ewuniu zagadkę rozwiązała Sylwia-promyk, nie mogłam się powstrzymać jak przeczytałam ten dowcip w gazecie, bardzo mnie rozbawił Ewuniu dziękuję za troskę
buziaczek, jest bardzo miło
Mufeczko masz racje takie nocne akcje są bardzo wyczerpujące a czekanie na wyniki dłużyło się strasznie. Najgorsze mamy już za sobą, syn czuje się co raz lepiej i najprawdopodobniej we wtorek wyjdzie już do domu. Dziękuję za słowa otuchy, jesteś kochana
Mamciu Tereniu dziękuję
jest już lepiej i oby tak dalej
Dorotko bardzo się cieszę, że już jesteś bo przyznam trochę się martwiłam. Czekam na fotorelację i opowieści
Martuniu dziękuję, jesteś wspaniała, troszczysz się o mojego syna i o mnie, buziaczek
Aguś-agatko123 jest już dobrze, buziaczek
dzięki za troskę
Sylwuś85 jesteś kochana, dziękuję za troskę i zapraszam do mojego ogrodu jak najczęściej, będzie mi niezmiernie miło
Aguś-Kochammmkwiaty syn czuje się już dobrze a ja wypoczęłam i jestem spokojniejsza. Dziękuję za wsparcie i troskę
Do Waszych ogrodów zajrzę wieczorem. Jeszcze raz dziękuję. Jesteście wspaniałymi ludźmi
Zapraszam do kolejnej części wątku a moderatora proszę o zamknięcie wątku

Serdecznie dziękuję za wpisy i troskę o mojego syna i o mnie
Wypoczęłam, jestem spokojniejsza a syn czuje się coraz lepiej, najgorsze ma już za sobą i najprawdopodobniej we wtorek wróci już do domu. Jesteście wspaniali czytając Wasze wpisy człowiekowi robi się lżej na sercu, jeszcze raz dziękuję

Aguś-aage tegoroczna jesień jet przepiękna i póki trwa musimy się cieszyć jej urokami
Sylwiu-promyczku należy Ci się ogromny buziak

Dziękuję kochana

Uleńko agawa jest u mnie od 13 lat, nie wiem po ilu latach zakwita, ale kiedyś ktoś mi powiedziała, że dopiero po 40 więc chyba nie doczekam kwiata. Powiedz proszę, czy żeleźniak szybko się rozrasta, w jakiej ziemi rośnie u Ciebie i czy sam się rozsiewa? Bardzo podoba mi się ta bylina i ogromną przyjemnością zaprosiłabym ją do mojego ogrodu.
Teresko-tesiu dziękuję za troskę i za słowa otuchy, jesteś kochana

Alicjo gazania zaskoczyła mnie bardzo inne kwiaty zmarzły a ta kwitnie w najlepsze. Kochana jest mi bardzo miło, że troszczysz się o mnie i syna. dziękuję Ci z całego serca i przesyłam buziaka

Grażynko-byna marcinki kopiłam w Castoramie, 3.70 za sztukę i teraz żałuje, że wzięłam tylko dwie sztuki. Piękne są i jak się rozrosną, bardzo chętnie się z Tobą podzielę
Małgoś-slotys posadzenie Anabelki obok berberysu było moim zamiarem, pomyślałam, że będzie świetny kontrast i nie pomyliłam się Teraz tylko czekać, aż hortensja się rozrośnie, bo w tym roku miała tylko trzy kwiaty.
Grażynko-gracha dziękuję jesteś kochana, martwisz się o mojego syna i o mnie. Jest mi bardzo miło i cieplej robi się na sercu

Gosiu-Margo teraz, gdy kwiaty już nie kwitną, krzewy grają główną role w ogrodzie. Cudownie się przebarwiają i warto mieć kilka w ogrodzie.
Beatko-juni tegoroczna jesień jest przepięknie kolorowa i oby trwała jak najdłużej
Aniu-anabuko ja też byłam zaskoczona, że gazania przetrwała przymrozki, jest prawdziwą twardzielką i warto ją zaprosić w przyszłym roku do ogrodu. Buziak

Ewuniu zagadkę rozwiązała Sylwia-promyk, nie mogłam się powstrzymać jak przeczytałam ten dowcip w gazecie, bardzo mnie rozbawił Ewuniu dziękuję za troskę

Mufeczko masz racje takie nocne akcje są bardzo wyczerpujące a czekanie na wyniki dłużyło się strasznie. Najgorsze mamy już za sobą, syn czuje się co raz lepiej i najprawdopodobniej we wtorek wyjdzie już do domu. Dziękuję za słowa otuchy, jesteś kochana

Mamciu Tereniu dziękuję

Dorotko bardzo się cieszę, że już jesteś bo przyznam trochę się martwiłam. Czekam na fotorelację i opowieści

Martuniu dziękuję, jesteś wspaniała, troszczysz się o mojego syna i o mnie, buziaczek

Aguś-agatko123 jest już dobrze, buziaczek

Sylwuś85 jesteś kochana, dziękuję za troskę i zapraszam do mojego ogrodu jak najczęściej, będzie mi niezmiernie miło

Aguś-Kochammmkwiaty syn czuje się już dobrze a ja wypoczęłam i jestem spokojniejsza. Dziękuję za wsparcie i troskę

Do Waszych ogrodów zajrzę wieczorem. Jeszcze raz dziękuję. Jesteście wspaniałymi ludźmi

Zapraszam do kolejnej części wątku a moderatora proszę o zamknięcie wątku