W.o... Psach 5cz. (2008.05-2008.10)
- Zaczarowany
- 200p
- Od: 8 mar 2007, o 10:57
Jak ja Wam coś powiem to spadniecie z krzeseł.
Mój znajomy wraz z dziewczyną wracali z miasta koło lasu. Zauważyli ruszający się worek po śmieciach. Podeszli z ciekawości i zobaczyli że jest w nim.... szczeniaczek. Weterynarz (bo oczywiście go wzięli) powiedział że ma około 3 tygodni....
Ludzie opamiętajmy się!! Co My robimy!!
Pozdrawiam
Ale farcik fajnie wygląda. Ile kosztuje takie obcięcie?
Mój znajomy wraz z dziewczyną wracali z miasta koło lasu. Zauważyli ruszający się worek po śmieciach. Podeszli z ciekawości i zobaczyli że jest w nim.... szczeniaczek. Weterynarz (bo oczywiście go wzięli) powiedział że ma około 3 tygodni....
Ludzie opamiętajmy się!! Co My robimy!!
Pozdrawiam
Ale farcik fajnie wygląda. Ile kosztuje takie obcięcie?
Ano beznadzieja z tym wyrzucaniem szczeniaków, ale to chyba dość częsta sprawa! Niewiarygodne, że ludzie myślą iż jak wezmą suczkę to będzie mniej kłopotów. Może po prostu wystarczyłoby wykastrować, ale to jak widać bardziej pracochłonne od wyrzucania bezbronnych piesków !
A za Farcika zapłaciłam z ciężkim bólem w sercu 70 zł - za takie szkaradne obcięcie - sama poprawiałam już za darmo
A za Farcika zapłaciłam z ciężkim bólem w sercu 70 zł - za takie szkaradne obcięcie - sama poprawiałam już za darmo
Bzzz bzzz bzzz....
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Milko, nawet dziś się zastanawiałam co tam słychać u Ciebie i psiaczka napisz coś o nim, rozrabiaka jest czy grzeczny bo na zdjęciu wygląda rozbrajająco
Danusiu, jeszcze raz dużo zdrówka dla Layli, mizianka i urodzinowe życzenia
Danusiu, jeszcze raz dużo zdrówka dla Layli, mizianka i urodzinowe życzenia
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
To dobrze że tak szybciutko dochodzi do siebie oj to teraz trzeba pilnować żeby szwów nie zerwała przypadkiem czy coś
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
A więc tak Figo jest niesamowity! rozrabiaka z niego niemiłosierny, ale potrafi np. przyjść sie przytulić, liznąć itp
Pomysły ma chyba z kosmosu np. ostatnio jak z rodzinką jedliśmy kolację w pokoju to on poszedł do kuchni, wziął w zęby swoja miskę z piciem i przyszedł z nią do nas widać nie lubi pić w samotności Uwielbia gryźć kapcie, szczególnie mojej siostry a na dworze to szczeka nawet na 10 razy od siebie większe psy gania ptaki, wszystkie możliwe robaki i koty mogłabym tak pisać o nim godzinami... A tu więcej zdjęć :
Pomysły ma chyba z kosmosu np. ostatnio jak z rodzinką jedliśmy kolację w pokoju to on poszedł do kuchni, wziął w zęby swoja miskę z piciem i przyszedł z nią do nas widać nie lubi pić w samotności Uwielbia gryźć kapcie, szczególnie mojej siostry a na dworze to szczeka nawet na 10 razy od siebie większe psy gania ptaki, wszystkie możliwe robaki i koty mogłabym tak pisać o nim godzinami... A tu więcej zdjęć :
- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ojeju,jaki Figo piękny.Faktycznie,więcej zdjęć prosimy.
Danusiu cieszę się,że Layla dochodzi do siebie.Bardzo się o Was martwiłam...a wiadomo już,gdzie tkwiła przyczyna?Wycałuj moją piękną ulubienicę!Wszystkiego najlepszego z okazji roczku i dużo zdrówka dla bidulki.
Danusiu cieszę się,że Layla dochodzi do siebie.Bardzo się o Was martwiłam...a wiadomo już,gdzie tkwiła przyczyna?Wycałuj moją piękną ulubienicę!Wszystkiego najlepszego z okazji roczku i dużo zdrówka dla bidulki.
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Na skraju lasu jest mały domek...
Layla życzę ci psiego szczęśliwego i zdrowego życia i psie mizianka
Danusiu, zobaczysz jak szybko goi się na psach i pieski też szybko po takich zabiegach przychodzą do siebie ;:225
Milka z oczek Figo widać, że to mały łobuz
a my byliśmy w Sopocie na wystawie psów, co prawda jedynie pooglądać inne pieski, ale wzięliśmy naszego kudłatego i zainteresowanie naszym psem przerosło nasze wyobrażenie pies w większości wszystkim się podobał, niektórzy chcieli z nim fotki, a on grzecznie pozował a jak siedzieliśmy w barze to jeden pan do nas powiedział, że jakbyśmy braki opłatę za te wszystkie zdjęcia robione psu to uzbierałaby się spora sumka bo faktycznie Kefir robił zamieszanie, w sumie jestem do tego dość przyzwyczajona, ale na wystawie psów, gdzie jest pełno miłośników czworonogów to ludzie bardziej odważnie podchodzili i pytali o rasę, pielęgnację i zachowanie psa ;:225 a ja byłam dumna, że on to wszystko grzecznie znosił
Danusiu, zobaczysz jak szybko goi się na psach i pieski też szybko po takich zabiegach przychodzą do siebie ;:225
Milka z oczek Figo widać, że to mały łobuz
a my byliśmy w Sopocie na wystawie psów, co prawda jedynie pooglądać inne pieski, ale wzięliśmy naszego kudłatego i zainteresowanie naszym psem przerosło nasze wyobrażenie pies w większości wszystkim się podobał, niektórzy chcieli z nim fotki, a on grzecznie pozował a jak siedzieliśmy w barze to jeden pan do nas powiedział, że jakbyśmy braki opłatę za te wszystkie zdjęcia robione psu to uzbierałaby się spora sumka bo faktycznie Kefir robił zamieszanie, w sumie jestem do tego dość przyzwyczajona, ale na wystawie psów, gdzie jest pełno miłośników czworonogów to ludzie bardziej odważnie podchodzili i pytali o rasę, pielęgnację i zachowanie psa ;:225 a ja byłam dumna, że on to wszystko grzecznie znosił