Dobry wieczór
Anka, nenka,
Może jeszcze dadzą radę
![Question :?:](./images/smiles/icon_question.gif)
moje usilnie się starają.... Ja nie tracę nadziei...
Edyta,
przyjadę do Ciebie z rdestem osobiście, ok? Ale za jakiś czas... około dwa tygodnie, bardzo chciałabym sie spotkać. Jeszcze sie umówimy
Grażynko,
Coś musi być na rzeczy....moja od początku byla dużym krzewem....jest z Rosen Stange. Ale to nie jest w moim przypadku gwarancja jej jakości, z tej szkółki była w tym roku i mniej udana...
Goś,
To jest podobno Hameln... Ale ja sama nie jestem pewna.
A ostatnio Mufeczka rozszyfrowała mi tzw Moudry, jako najprawdopodobniej Foxtrot...moja druga wielka rozplenica ma takie fajne białe kitki na końcach
Miłka,
Pastelki fajne, rzeczywiście... jutro zrobię jeszcze kilka zdjęć. Już moim obiektywem. Mam kilka przemyśleń i wiem, co mi bardziej pasowało z tych pożyczonych szkiełek, bo były to aż cztery sztuki
Jolu,
niewiele właśnie się podszkoliłam....robię nastawy jak wcześniej, tylko sprzęt był inny....i "podejście" ze względu na inna specyfikę obiektywu.... Ale dzięki
Majuś,
Jakoś tam mam, bardzo się cieszę, ze Wam sie podoba.
Moim zdaniem na żywo jest ładniej
Marysiu Kochana,
Trzymam Cię za słowo....
A tego trudu pracy polowej życzę jak najmniej i tylko z wiatrem
Papier wszystko przyjmie. A matka ziemia koryguje.
Ps. dzisiaj w końcu załatwiłam pewną męczącą mnie sprawę. Mam nadzieję, że do końca
A wiesz Julek,
Akurat te stożki, kulki to mnie wcale, a wcale nie kręcą od pewnego czasu
Hmmmm, jak to inaczej ludzie widzą pewne rzeczy. Ale moją jesień, to widzę zupełnie tak, jak Ty
![lezy-ze-smiechu :;230](./images/smiles/lezy-smiech.gif)