Kochani wybaczcie ale mam nawał pracy i dlatego często nie zaglądam .
anna_w Aniu marzenia się spełniają więc głowa do góry .
Bożenko większość będzie ale nie wszystkie , niektórych mam po 1 sadzonce .
kamil888dziękuję , u mnie raczej jak w kwiaciarni
wielkakulka Aniu robaczki też żyjatka tylko szkoda ,że kosztem naszych pupilków
asiula to moja nowość ,,Diana ''przeżyła pierwszą zimę zobaczymy jak będzie dalej .
dorcia7 białą igiełkowa jest niska od40- 50cm wysokości .Z czerwonych ciemniejszych tak Red ale jasnej czerwonej nie mam .Bradzo sie cieszę ,że jesteś zadowolona , jeśli chodzi o ścinanie to przy kapryśnych zimach jakie sa ostatni u nas lepiej je zostawić ja jedynie co ścinam to same kwiatostany , które przekwitły .Wiosna jak młode pędy podrosna wówczas usuwam pozostałości z zimy.
wielkakulka Aniu zetniesz same przekwitłe kwiatostany resztę jak nic nie zrobisz nic nic się nie stanie ,można to zrobić dopiero wiosną ,ja okrywam chryzantemy dopiero jak jest mróz wcześniej nie bo mogą przy dodatniej temperaturze zacząć nagniwać im korzenie .
patkaza dziękuję i nie ukrywam pracy mam od świtu do nocy.
biedronka52 tak jak pisałam wyżej nie trzeba ścinac przy naszych ostatnio nieciekawych zimach dobrze jest zostawić je takie aż do wiosny im więcej maja zostawione tym większe szanse na przeżycie w mrożne dni .Okryć można jak zaczną sie na dobre mroziki , kora lub igliwiem ale nie za grubo bo mogą zgnić .
Dla Wszystkich wielbicieli moja nowość Diana
![Obrazek](http://images62.fotosik.pl/353/b32303b553529c6amed.jpg)