W niralowym ogródku.
- aage
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: W niralowym ogródku.
Kasiu nawet nie wiesz jak mi brakowało twoich kojących widoków
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Kasiu i ja zawitałam po długiej nieobecności u Ciebie masz piękny ogród pamiętam jak go tworzyłaś...
mam nadzieję że teraz może zobaczę go w realu oczywiście jak będzie ciepło...zwłaszcza że teraz nie daleko Ciebie mieszkają wiesz kto...
mam nadzieję że teraz może zobaczę go w realu oczywiście jak będzie ciepło...zwłaszcza że teraz nie daleko Ciebie mieszkają wiesz kto...
Kasieńko pięknie wyeksponowałaś iglaki na nóżkach;:63 nie mogę się napatrzeć jak szybko wszystko rośnie, ładnie wszystko się komponuje. Na jednej z fotek zauważyłam Perowskia, trzeba ją przycinać
Kasiu, witam serdecznie po przerwie... jakże miło obejrzeć takie energetyzujące widoki! Ta sosenka na kiju skradła moje serce. Co to za odmiana?
Pozdrawiam,
A
Pozdrawiam,
A
Kasiu podpisuje się pod słowami KaroKaRo pisze:Kasiu!
Przepiękny masz ogród.
Wszystko poukladane i urządzone ze smakiem.
Kolekcja roślin ogromna!
Cudowna.
Piszesz,że go tworzysz... czy Ty sama go urządzasz od posdstaw ?
Pozdrawiam
tylko czemu nie raczysz nas większa ilością fotek i opowieści o ogrodzie ?
Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Kasiu bardzo się cieszę, że znalazłaś chwilę żeby zajrzeć na Forum i pokazać widoczki Twojego pięknego ogrodu.... On zmienia się dosłownie w oczach.... to aż nieprawdopodobne, jak dużo zdziałałaś w tak krótkim czasie.... jesteś niesamowita
Mam nadzieję, że już teraz po sezonie uda Ci się częściej zaglądać
Mam nadzieję, że już teraz po sezonie uda Ci się częściej zaglądać
- nirali
- Od: 16 lis 2011, o 12:20
Kochani witam Was cieplutko, obiecuję ciut częściej bywać na forum ale jeszcze troszkę muszę wykożystać pogodę i ciut uporządkować rabatę która miała zostać do wiosny nie ruszana a jednak pokorciło mnie i posadziłam coś około 30 kulek ''warella'' całość chcę wysypać kamykiem i dosadzić w przyszości 3 sztuki kulek na patyczku o różnej wysokości....ale to już kolejne lata bo objeździłam szkółki i nie znalazłąm odpowidnich wysokości by mnie zachwycały.....na dzień dzisiejszy znalazłam w miarę przystępną cenę kamyka ale oferowany tam transport ciut mnie przeraził
Jakby nie główkować to kawałek trawnika mniej do koszenia więc domownicy pewnie są zachwyceni
Sosenka na kilju to jeszcze ''cieplutka'' ale nie mam pojęcia jak się zwie choć przy zakupie dopytywałam kilka razy jednak po powrocie i posadzeniu już mi nazwa ulotniła się.
Perowske obcinałam ubiegłego roku i w tym też ciacham bo i tak jak dla mnie to spory krzaczor rośnie.
Niestety zdjęć to jak na lekarstwo a teraz w ogrodzie cisza i czas spoczynku...no ale coś tam pokażę jeszcze
Jakby nie główkować to kawałek trawnika mniej do koszenia więc domownicy pewnie są zachwyceni
Sosenka na kilju to jeszcze ''cieplutka'' ale nie mam pojęcia jak się zwie choć przy zakupie dopytywałam kilka razy jednak po powrocie i posadzeniu już mi nazwa ulotniła się.
Perowske obcinałam ubiegłego roku i w tym też ciacham bo i tak jak dla mnie to spory krzaczor rośnie.
Niestety zdjęć to jak na lekarstwo a teraz w ogrodzie cisza i czas spoczynku...no ale coś tam pokażę jeszcze
- jola1
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
Kasiu,na podstawie tych zdjęć trudno ocenić , czy to jest "biała marianna" ale te pojedyncze kamyczki które pokazujesz, to w/g mnie to "biała marianna". To drugie zdjęcie pokazuje kamyczki które nie są takie białe, jak te które ja kupiłem. Ale czy to jest aż tak ważne (kolor), najważniejsze jest oczywiście zadowolenie i satysfakcja z nowego miejsca które zostało ozdobione kolejnymi ładniutkimi kamyczkami
pozdrowionka
Z
pozdrowionka
Z
- nirali
- Od: 16 lis 2011, o 12:20
Właśnie tak jak piszesz Zbyszku ważna jest satysfakcja z nowej rabaty a nie chciałabym wysypać i po roku czy nawet trzech patrzeć jak kamień stracił swój kolor, dlatego przed zakupem wolę się upewnić czy oby dobry kupuje.
Jeśli możesz na pw prześlij mi cenę tego co kupiliście to może prędzej się zorientujemy czy to taki sam.
Dzięki za zainteresowanie
Jeśli możesz na pw prześlij mi cenę tego co kupiliście to może prędzej się zorientujemy czy to taki sam.
Dzięki za zainteresowanie
Kasiu a miałam okazję Cię ostatnio odwiedzić, szkoda że nie zjechałam.
- IWONA1311
- Od: 28 mar 2011, o 12:10
Kasiu a gdzieś Ty się podziewała przez tyle czasu, myślałam że do mnie zajrzycie z Renią a tu nic...
Twój ogród jak zwykle śliczny i wymuskany, ciekawa jestem co Ty tam jeszcze nowego wymyśliłaś?
Pozdrawiam Cię i przekaż również pozdrowienia Reni.
ps sadzoneczki czekały na Was i czekały aż wreszcie rozrosły się w wielkie kępy i zostały wyrwane, ale wiosną pokażą się nowe to może te w końcu do Was dotrą.
Twój ogród jak zwykle śliczny i wymuskany, ciekawa jestem co Ty tam jeszcze nowego wymyśliłaś?
Pozdrawiam Cię i przekaż również pozdrowienia Reni.
ps sadzoneczki czekały na Was i czekały aż wreszcie rozrosły się w wielkie kępy i zostały wyrwane, ale wiosną pokażą się nowe to może te w końcu do Was dotrą.
-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Takie cuda masz,a tak rzadko się pokazujesz