Roślinny pokój
- Milenaa
- 200p
- Od: 9 lis 2013, o 18:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Roślinny pokój
Dziękuje za miłe słowa ;P mi również miło Was poznać
Ja za jakiś czas postaram się wrzucic zdjecia moich kwiatów mam bzika ostatnio na punkcie kwiatów a zaraziła mnie tym Arleta
Ja za jakiś czas postaram się wrzucic zdjecia moich kwiatów mam bzika ostatnio na punkcie kwiatów a zaraziła mnie tym Arleta
" Możesz być dziś nikim dla całego świata, pamiętaj dla niewielu jesteś całym światem "
Moje wątki :Rośliny doniczkowe
Winorośla-sadzonki
Winorośla-sadzonki
- Karti
- 200p
- Od: 31 maja 2013, o 14:31
madusio tak jak Hanka napisała to nie jest morderstwo! Nie ładnie tak cudzej rzeczy niszczyć :>
Fraszko jednak w środę była praca klasowa z polskiego a kartkówka dzisiaj(ale czuję, że słabo poszła, w wtorek będę na wszelki wypadek na konsultacjach pisać poprawę ) A praca klasowa z polskiego - i tak będzie coś koło 4
A no i to ja Milenę zaraziłam kwiatkozą wyszła z domu bez niczego a wróciła z palmą ode mnie
Fraszko jednak w środę była praca klasowa z polskiego a kartkówka dzisiaj(ale czuję, że słabo poszła, w wtorek będę na wszelki wypadek na konsultacjach pisać poprawę ) A praca klasowa z polskiego - i tak będzie coś koło 4
A no i to ja Milenę zaraziłam kwiatkozą wyszła z domu bez niczego a wróciła z palmą ode mnie
- madusia
- 1000p
- Od: 19 paź 2013, o 20:15
- Kontakt:
No fakt racja to nie było morderstwo
- Karti
- 200p
Zresztą to te gąsienice chcą popełnić morderstwo bo chcą zabić mojego bluszczyka!madusia pisze: No fakt racja to nie było morderstwo
Dziś byłam w kwiaciarni i w końcu kupiłam spryskiwacz nowy do roślin.... (za 4,50 xD) najtańszy bo różniły się praktycznie tylko chyba pojemnością xd
i dwie doniczki kupiłam drożyzna!(1,50 za jak dla mnie małą doniczkę... ale z musu kupiłam co było w miarę najtańsze)
I już przesadziłam hoye do doniczki(jedna ma malutkiego 3-4mm korzonek! inne może też mają ale nie widziałam)
- madusia
- 1000p
- Od: 19 paź 2013, o 20:15
- Kontakt:
Masz rację no niestety ceny doniczek powalają wczoraj byłam w ogrodniczym i też kupowałam bo nie miałam domków do moich nowych mieszkańców
-
- 1000p
- Od: 16 cze 2013, o 15:41
Fajnie, że dobrze Ci poszło i nie martw się na zapas
A właśnie: morderstwa nie było, jedynie obrona konieczna (znam się na tym ). A poza tym we mnie się budzi wewnętrzny sadysta, gdy widzę szkodniki na roślinach tylko psy i kot mogą mi bezkarnie niszczyć kwiatki
A właśnie: morderstwa nie było, jedynie obrona konieczna (znam się na tym ). A poza tym we mnie się budzi wewnętrzny sadysta, gdy widzę szkodniki na roślinach tylko psy i kot mogą mi bezkarnie niszczyć kwiatki
- Milenaa
- 200p
Tak poszłam w odwiedziny do Arlety bez kwiatka a wróciłam z palmą i tak sie zaczeło kolekcjonowanie kwiatków ale za nim dostałam palmę to miałam juz grubosza 3 letniego ( hobbita ) ładnie sie rozrósł dbałam o niego a miałam go jako malutką szczepke ,którą wzięłam ze szkoły
" Możesz być dziś nikim dla całego świata, pamiętaj dla niewielu jesteś całym światem "
Winorośla-sadzonki
Winorośla-sadzonki
- Dumbledore
- 500p
- Od: 2 wrz 2013, o 14:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Karti - skończyłam chyba na łabędziu....więc sporo czytania mam u Ciebie
- Karti
- 200p
Madusio zbankrutować można a mi doszły epiphyllum dzisiaj i nie mam doniczki do posadzenia xD idę po recyklingową doniczkę
Fraszko - My wiemy, że na paragrafach się znasz to było w obronie życia
Mi tylko mały szkodniko-ogrodnik może niszczyć kwiatki(a i tak są one wystarczająco ukryte przed nią )
Milena - wrzucaj zdjęcie dzisiejszych łowów
Dumbledore - przyszłaś w dobrym momencie akurat nowa dostawa jest
Fraszko - My wiemy, że na paragrafach się znasz to było w obronie życia
Mi tylko mały szkodniko-ogrodnik może niszczyć kwiatki(a i tak są one wystarczająco ukryte przed nią )
Milena - wrzucaj zdjęcie dzisiejszych łowów
Dumbledore - przyszłaś w dobrym momencie akurat nowa dostawa jest
- Milenaa
- 200p
Arleta już wrzuciłam ;P są w moim temacie kochana
wpadnij jutro to doniczke dostaniesz bo mam jedna wolną specjalnie dla Ciebie
wpadnij jutro to doniczke dostaniesz bo mam jedna wolną specjalnie dla Ciebie
Winorośla-sadzonki
Winorośla-sadzonki
- Karti
- 200p
- Milenaa
- 200p
Ja nie mam nic przeciwko temu ;P wkońcu mamy te same roślinki z dzisiaj i zdjecia wyszły by takie same :P
Winorośla-sadzonki
Winorośla-sadzonki
- Karti
- 200p
Jeszcze mamy jedną roślinkę nieznajomka ja podejrzewam jaka to roślina ale czekamy na identyfikację(zdjęcie u Mileny w wątku) teraz nazwy podejrzewaną nie pamiętam bo musiałabym książkę(Mileny) otworzyć