Działka Pestki - rok 2013
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Działka Pestki - rok 2013
Pestko-fajne masz asterki ,podoba mi sie Waldo
- pestka
- Od: 1 gru 2008, o 21:09
Witajcie koleżanki[/b]Marylko dzięki przypomnę się na wiosnę jakoś dzwonek brzoskwinio listny u mnie nie chce zimować czy to roślinka jedno roczna czy co miałam od ciebie i nie mam
Ruda11
witam w moich skromnych progach, u ciebie wypieszczona działeczka masz super kozę daje ciepełko
ja już mało chodzę na działkę, juz buro i ponuro
,Babciu Jadziu Waldo dopiero zakupiłam i nie wiem jak przezimuje zrobiłam jej kopczyk zobaczymy
Ruda11
witam w moich skromnych progach, u ciebie wypieszczona działeczka masz super kozę daje ciepełko
ja już mało chodzę na działkę, juz buro i ponuro
,Babciu Jadziu Waldo dopiero zakupiłam i nie wiem jak przezimuje zrobiłam jej kopczyk zobaczymy
Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam
- maniusika
- Od: 18 mar 2009, o 20:50
Działka przy domu to naprawdę wygoda ,wychodzę kiedy chcę .. , Marcinki ładnie zimują u mnie w tym roku narosły bardzo dużo i te karłowate średnie i wysokie jakby co to ci wyślę .. One wody się nie boją tylko suszy .. U mnie ładnie kwitły ale od dołu listki miały uschnięte ale w wilgotnym miejscu ładnie wyglądały ..
- pestka
witam
ta hryzka na 1zdjęciu nie jest zimująca mam ją w domu ,a druga chciałabym wiedzieć nazwę podobno stara ,no ta różowa jest na działce to też bardzo stara odmiana.chciałam zapytać czy tę hortensję młodą trzeba okryć na zimę mam młodą sadzonkę z tej hortensji dostałam od kogoś . Musiałam najpierw zamieścić zdjęcia bo inaczej wcięło mi post .
MANIUSIKA piszę do ciebie że zgadzam się na wysokie astry, ale białe pasowały by mi do czerwonych, pod płotem niskie mam jak widziałaś na zdjęciach wcześniej .ładnie się uśmiechnę do ciebie na wiosnę lawenda mi wymarzła , przetacznik mam tylko niebieski nie wiedziałam że jest czerwony i różowy życzę słoneczka na jutro
ta hryzka na 1zdjęciu nie jest zimująca mam ją w domu ,a druga chciałabym wiedzieć nazwę podobno stara ,no ta różowa jest na działce to też bardzo stara odmiana.chciałam zapytać czy tę hortensję młodą trzeba okryć na zimę mam młodą sadzonkę z tej hortensji dostałam od kogoś . Musiałam najpierw zamieścić zdjęcia bo inaczej wcięło mi post .
MANIUSIKA piszę do ciebie że zgadzam się na wysokie astry, ale białe pasowały by mi do czerwonych, pod płotem niskie mam jak widziałaś na zdjęciach wcześniej .ładnie się uśmiechnę do ciebie na wiosnę lawenda mi wymarzła , przetacznik mam tylko niebieski nie wiedziałam że jest czerwony i różowy życzę słoneczka na jutro
Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam
- maryla-56_56
- Od: 16 kwie 2009, o 19:18
Tereniu dzwonek brzoskwiniolistny to bylina i potrafi się porządnie rozrosnąć.
Chyba, że to były dzwonki dwuletnie, które trzeba wysiewać co roku.
Śliczna różowa hortensja i chryzantemki.
Chyba, że to były dzwonki dwuletnie, które trzeba wysiewać co roku.
Śliczna różowa hortensja i chryzantemki.
- pestka
Marylko chyba nawet miałam go od ciebie, albo od Ani z form ale nie mam znaku po nim, jakbyś miała to na wiosnę się przypomnę uśmiechnę do ciebie jeśli to bylina biały ładnie kwitł w 2011roku