Hosty jesienią
zostawiam liście na zimę i nic nie obcinam, od wielu już lat. Ponadto jesienią hosty też pięknie się przebarwiają
A zimą, bez sniegu.... leżą takie "pacie" na ziemi, nerwy i ogonki najdłużej się rozkładają.... łażę i oglądam te szkielety, to ma swój urok dla mnie Grzyby? no bywają, ale to przeca nie problem ....
A zimą, bez sniegu.... leżą takie "pacie" na ziemi, nerwy i ogonki najdłużej się rozkładają.... łażę i oglądam te szkielety, to ma swój urok dla mnie Grzyby? no bywają, ale to przeca nie problem ....
Beata
- paco
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 gru 2006, o 20:20
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Tym bardziej, ze okres ważności na te środki to 5 lat, a większe opakowania są dużo tańsze.
Pozdrawiam, Andrzej
Nasz ogród,
Nasz ogród,
Dobrze, poczytałam chwilkę o wirusach, teraz idę czegoś o grzybach szukać.
Dziękuję poza tym wszystkim za uświadomienie ciemnej jednostki, która co dzień nieco jaśniejsza się robi. I kto by pomyślał, że zarzekałam się jeszcze dwa lata temu, że ogród może być, ale wykorzystam go jedynie do powieszenia hamaka. A teraz biedny hamak doczekać się nas nie może. Chyba go, biedaka, na zimę do domu zabiorę.
Dziękuję poza tym wszystkim za uświadomienie ciemnej jednostki, która co dzień nieco jaśniejsza się robi. I kto by pomyślał, że zarzekałam się jeszcze dwa lata temu, że ogród może być, ale wykorzystam go jedynie do powieszenia hamaka. A teraz biedny hamak doczekać się nas nie może. Chyba go, biedaka, na zimę do domu zabiorę.
- paco
- Przyjaciel Forum
- Kontakt:
Latem takich kolorów nie zobaczymy.Pidżama pisze:zostawiam liście na zimę i nic nie obcinam, od wielu już lat. Ponadto jesienią hosty też pięknie się przebarwiają
Pozdrawiam, Andrzej
Nasz ogród,
Nasz ogród,
- paco
- Przyjaciel Forum
- Kontakt:
Hosty jesienią
Po hostach rosnących w miejscu bardzo zacienionym prawie nie widać objawów zbliżającej się jesieni - te bardziej oświetlone już szybko zmieniają swoje barwy.
Pozdrawiam, Andrzej
Nasz ogród,
Nasz ogród,