Witaj Agnieszko Teraz z ogrodu przeniosłaś się do kuchni i tu równie dzielnie gospodarzysz. Nawet chlebek pieczesz Ja bym nie mogła, za bardzo lubię taki świeżutki. Waga chyba by nie zniosła mojego łakomstwa...
Miłego dnia
Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 21
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 21
Jolu, Twój M. by mnie zrozumiał ;-)) Ano przeniosłam się - skoro nie ma już prawie co robić w ogrodzie, trzeba znaleźć substytut. Kuchnia jak wiesz, to bardzo przyjemne miejsce Pozdrawiam!
Moniko, zapraszam w sezonie na kawę wśród brzóz
Miałam dziś owocne przedpołudnie... nastawiłam rano ciasto właściwe na chleb (niedługo pieczenie), powiązałam trawy ozdobne w snopki, ogarnęłam chałupkę, zrobiłam kompozycję późnojesienną na stół. Teraz czas na chwilę odpoczynku, bo przede mną jeszcze trochę pracy. Pogoda dziś fantastyczna i nastraja niezwykle optymistycznie!
Miłego popołudnia!
Moniko, zapraszam w sezonie na kawę wśród brzóz
Miałam dziś owocne przedpołudnie... nastawiłam rano ciasto właściwe na chleb (niedługo pieczenie), powiązałam trawy ozdobne w snopki, ogarnęłam chałupkę, zrobiłam kompozycję późnojesienną na stół. Teraz czas na chwilę odpoczynku, bo przede mną jeszcze trochę pracy. Pogoda dziś fantastyczna i nastraja niezwykle optymistycznie!
Miłego popołudnia!
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 sie 2010, o 18:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aguś przesadzasz Staram się żeby było czysto ,ale sama wiesz jak to jest z brzozami w ogrodzie ...mimo wszystko nie oddałabym lasku za nic w świecie
Piękna dekoracja na stół Musze coś sklecić U mnie wszędzie gliniaki,chyba czas coś zmienić ...
Świetny pomysł z tymi snopkami i się nie położą od śniegu ...mnie korci je wyciąć
Piękne fotki ...mnie takie nie wychodzą Cóż próbuję dalej ...
Piękna dekoracja na stół Musze coś sklecić U mnie wszędzie gliniaki,chyba czas coś zmienić ...
Świetny pomysł z tymi snopkami i się nie położą od śniegu ...mnie korci je wyciąć
Piękne fotki ...mnie takie nie wychodzą Cóż próbuję dalej ...
marzenia się spełniają! Dana
Danusiu, nie wycinaj traw, tylko zwiąż je jutowym (hehe) sznurkiem... one stanowią piękną ozdobę zimą!
Jeśli chodzi o fotki, to wybieraj dni z dobrym światłem - to jakieś 70% sukcesu. A poza tym, podam Ci stronę do nauki na pw
Kochani, zapraszam chętnych do nowego wątku, mniej ogrodowego ;-)
Sezon zamknięty na klucz do odwołania, a na własne odgrzewane kotlety nie mam ochoty - wszystko już zostało pokazane i napisane.
Z pewnością będę jeszcze ogrodowo pisać na swoim blogu, ale to już trochę inne rozważania.
Zapraszam i dziękuję za 21-ą część mojej przygody z ogrodem!
Znajdziesz mnie TU
Jeśli chodzi o fotki, to wybieraj dni z dobrym światłem - to jakieś 70% sukcesu. A poza tym, podam Ci stronę do nauki na pw
Kochani, zapraszam chętnych do nowego wątku, mniej ogrodowego ;-)
Sezon zamknięty na klucz do odwołania, a na własne odgrzewane kotlety nie mam ochoty - wszystko już zostało pokazane i napisane.
Z pewnością będę jeszcze ogrodowo pisać na swoim blogu, ale to już trochę inne rozważania.
Zapraszam i dziękuję za 21-ą część mojej przygody z ogrodem!
Znajdziesz mnie TU