i tego się trzymać - do przodu!misia i klusek pisze: myślę że po woli się pozbieramy - nie mamy wyjścia !!!
Nasza zielona niespodzianka
- any57
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 sty 2012, o 16:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Nasza zielona niespodzianka
Podglądam Was i podziwiam od jakiegoś czasu,nie odzywając się przeważnie,ale po ostatnich wpisach nie dość ,że jesiennie to jeszcze bardzo smutno się zrobiło.Żeby tylko zdrowie dopisało,to z resztą poradzicie sobie.Jesteście razem,dacie sobie ze wszystkim radę-my tu wszyscy to wiemy Co do pieska,to jest takie forum Dogomania i tam można znaleźć nowego przyjaciela.Poczytajcie niektóre historie psiaków,ich losy ,krzywdę wyrządzoną im przez człowieka,to po takiej lekturze człowiek by je zabrał wszystkie do siebie (najpierw szóstka w lotto oczywiście).Na wątku swojego województwa mozna poczytać,ale też jak któraś bieda z daleka przypadłaby do serca,to z transportem nie ma problemu.Dziewczyny robią bazarki,skladki na transport i dowożą do domku.Oj,rozpisałam się,ale ja psiara jestem i o psach mogę bez przerwy Pozdrawiam Was serdecznie - będzie dobrze,bo innej opcji nie ma
Pozdrawiam Mirka !
- misia i klusek
- 1000p
- Od: 29 lip 2012, o 20:41
Witamy Mireczko cieszymy się że nas odwiedziłaś i dziękujemy za dobre słowo oraz dzięki za poradę w sprawie pieska - zaraz będziemy przeglądać!!arim27 pisze:Podglądam Was i podziwiam od jakiegoś czasu,nie odzywając się przeważnie,ale po ostatnich wpisach nie dość ,że jesiennie to jeszcze bardzo smutno się zrobiło.Żeby tylko zdrowie dopisało,to z resztą poradzicie sobie.Jesteście razem,dacie sobie ze wszystkim radę-my tu wszyscy to wiemy Co do pieska,to jest takie forum Dogomania i tam można znaleźć nowego przyjaciela.Poczytajcie niektóre historie psiaków,ich losy ,krzywdę wyrządzoną im przez człowieka,to po takiej lekturze człowiek by je zabrał wszystkie do siebie (najpierw szóstka w lotto oczywiście).Na wątku swojego województwa mozna poczytać,ale też jak któraś bieda z daleka przypadłaby do serca,to z transportem nie ma problemu.Dziewczyny robią bazarki,skladki na transport i dowożą do domku.Oj,rozpisałam się,ale ja psiara jestem i o psach mogę bez przerwy Pozdrawiam Was serdecznie - będzie dobrze,bo innej opcji nie ma
- misia i klusek
- 1000p
Dzięki Any zbieramy się i się trzymamy !!!any57 pisze:i tego się trzymać - do przodu!misia i klusek pisze: myślę że po woli się pozbieramy - nie mamy wyjścia !!!
Akurat jestem na Dogo -Wasze województwo http://www.dogomania.pl/forum/forums/11 ... opomorskie
Pozdrawiam Mirka !
- misia i klusek
- 1000p
Dzięki Agnieszko !!!Kochammmkwiaty pisze:Basiu i Krzysiu - przesyłam Wam moje ciepłe promyki, wiary, radości i mocy.... Tak jak piszesz nie macie wyboru. Życie pokazuje różne barwy te kolorowe i te czarne - zawsze po tych czarnych uważam, że nastąpiły po coś .....czarne oznacza zmianę, wyzwanie.
Z pewnością passa wróci a i czarne będzie miało inny kolor i barwę. Trzyam kciuki.
Podobno najlepszym lekarstwem jest nowa psina - o ile mamy na to czas siłę i chęci. Ale warto się zastanowić bo pies to kochane zwierzę
Trzymajcie się jesteśmy tu z Wami
W sobotę wybieramy się do Białogardu do schroniska - bo Basia wypatrzyła tam sunię , może będzie chciała z nami zamieszkać ?
- Kochammmkwiaty
- 1000p
- Od: 25 maja 2012, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Trzymam kciuki , też mam Czarusia ze schroniska jest już z nami 6 lat
Agnieszka wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
Mój blog - zapraszam ,
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
Mój blog - zapraszam ,
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
- badzia
- Od: 1 lip 2011, o 19:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Krzysiu, zrób panoramiczne zdjątko działki przygotowanej do zimy.Chcę zobaczyć co okrywaliście, czym, a może jeszcze za wcześnie?
- misia i klusek
- 1000p
Witam wszystkich odwiedzających ,chcę przedstawić naszego nowego przyjaciela - przyjaciółkę oto ONA : świeżo po kąpieli po schronisku.I już nieco udomowiona ; i teraz odpoczywamy a dama ta ma na imię Misia.I od razu jest weselej!!!
- misia i klusek
- 1000p
Witaj Wandziu - nie okrywamy w tym roku niczego ("zimy w tym roku ma nie być" HA,HA), a tak na poważnie to na działce nie ma roślin wymagających takich zabiegów, działkę mamy drugi rok i dopiero kształtujemy ją po swojemu.badzia pisze:Krzysiu, zrób panoramiczne zdjątko działki przygotowanej do zimy.Chcę zobaczyć co okrywaliście, czym, a może jeszcze za wcześnie?
A zdjęcia oczywiście wstawiam: ; - i tak to wygląda
Jaka kochana psinka,już widać ,że czuje się u Was dobrze.Piękna mordka
Pozdrawiam Mirka !
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
teraz odpoczywamy a dama ta ma na imię Misia.I od razu jest weselej!!![/quote]
Patrzę na te słodkie oczka i napatrzeć się nie mogę, trochę smutne, może raczej zamyślone, mała mordeczka na pewno myśli sobie, że jej się udało, marzła, z innymi towarzyszami niedoli, a teraz w ciepełku, na mięciutkim posłaniu odpoczywa i czuje się pokochana, macie wielkie i złoty medal dla Was kochani
Patrzę na te słodkie oczka i napatrzeć się nie mogę, trochę smutne, może raczej zamyślone, mała mordeczka na pewno myśli sobie, że jej się udało, marzła, z innymi towarzyszami niedoli, a teraz w ciepełku, na mięciutkim posłaniu odpoczywa i czuje się pokochana, macie wielkie i złoty medal dla Was kochani
- misia i klusek
- 1000p
A jeszcze parę zdjęć z moich ostatnich dokonań - przekopałem poplony facelie oraz łubin.
- tak się zaczęło, a następnie i no i tak się zakończyło - było to nie uchronne!!!
A jeszcze na działeczce znalazłem kwiatuszka - sam się wyhodował - naprawdę,bez Naszej pomocy.
- tak się zaczęło, a następnie i no i tak się zakończyło - było to nie uchronne!!!
A jeszcze na działeczce znalazłem kwiatuszka - sam się wyhodował - naprawdę,bez Naszej pomocy.