U Grażyny w ogrodzie (klematisy, lilie, hosty..)
- byna
- 500p
- Od: 18 maja 2009, o 19:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: U Grażyny w ogrodzie (klematisy, lilie, hosty..)
Alu, super że jeszcze do mnie zaglądasz. Juz starałam się wytłumaczyć i usprawiedliwić z mojej długiej nieobecności. Model jak na złość robił miny, co jedna to dziwniejsza i bardziej wydumana. Ale starałam sie skupić na pokazaniu detali golfu.
Grażynko, też jestem ciekawa opinii córki. Czasami zagląda na mój wątek, więc może zobaczy wcześniej w necie niż na żywo. W ten sposób zanęcam ją do przyjazdu do domu, bo bardzo tęsknię.
Grażynko, też jestem ciekawa opinii córki. Czasami zagląda na mój wątek, więc może zobaczy wcześniej w necie niż na żywo. W ten sposób zanęcam ją do przyjazdu do domu, bo bardzo tęsknię.
- iwona0042
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Fajny golfik , córcia będzie zadowolona, a synuś, taki ładny chłopak, że myślałam, że to dziewczyna córcia i jemu też ładnie w czeronym
- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Grażynko zaglądam do Ciebie ,a miny synka całkiem fajne .
Synek ma poczucie humoru to dobrze,a usprawiedliwienie czytałam .Dobrze ,że jesteś zdrowa .
Synek ma poczucie humoru to dobrze,a usprawiedliwienie czytałam .Dobrze ,że jesteś zdrowa .
Pozdrawiam Alicja
- byna
- 500p
Iwonko, ten synek przystojny blondynek po mamusi
Alu, synuś jest w takim wieku, że mu tylko figle i wygłupy w głowie. Ale powtarzam sobie, że przetrwałam okres dorastania starszych dzieci, to przetrzymam i jego.
Patrzyłam na termometr i zapowiada sie przymrozek a może nawet niewielki mróz. Jutro muszę jeszcze popracować w ogrodzie na ile tylko starczy mi sił i czasu, bo w przeciwnym razie śnieg i zima mnie zaskoczą. Mam jeszcze wykopywanie, przekopywanie, obsypywanie, sadzenie.....
Miłego wieczoru.
Alu, synuś jest w takim wieku, że mu tylko figle i wygłupy w głowie. Ale powtarzam sobie, że przetrwałam okres dorastania starszych dzieci, to przetrzymam i jego.
Patrzyłam na termometr i zapowiada sie przymrozek a może nawet niewielki mróz. Jutro muszę jeszcze popracować w ogrodzie na ile tylko starczy mi sił i czasu, bo w przeciwnym razie śnieg i zima mnie zaskoczą. Mam jeszcze wykopywanie, przekopywanie, obsypywanie, sadzenie.....
Miłego wieczoru.
- Kochammmkwiaty
- 1000p
- Od: 25 maja 2012, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Jaki ciepły i piękny - ja bym takiego nie potrafiła - brawo
Agnieszka wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
Mój blog - zapraszam ,
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
Mój blog - zapraszam ,
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Grażynko zdolna jesteś ,bardzo ładny golf.Jak ze zdrówkiem?Kociaki cudne nawet jak rozrabiają.łasiczki chyba bym nie chciała u siebie za to ,że tak okropnie kopie.
- reniusia20
- 1000p
- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Grażynko wreście jesteś! Bo już się martwiłam o Ciebie .
Ale wspaniały ten golf zrobiłaś i na pewno jaki ciepły!!!
Ale wspaniały ten golf zrobiłaś i na pewno jaki ciepły!!!
-
- Od: 10 maja 2012, o 19:16
Exstra masz talent ,ja tez zacznę wnet choć juz wieczorami też dlubię ale swetry nie tylko serwetki snieiżki teraz na choinkę i pledy i takie tam .Wstawię kiedyś fotki pozdrawiam Grażko
- jonatanka
Grażynko co u Ciebie?
- jonatanka
Grażynka pewnie wkrótce znowu nas zaskoczy nowymi robótkami.
- byna
- 500p
Macie rację, znowu drutuję. Próbuję ogarnąć prezent mikołajowy dla córki. Robię naszyjnik i bransoletkę z koralików na szydełku. Początek wygląda tak:
Robi mi się powoli, bo jeszcze nie mam wprawy. Przez prawie 3 godziny wydłubałam 9 centymetrów. Muszę robić w okularach i przy dziennym świetle, bo oczka są ścisłe i takie małe, że wzrok mnie zawodzi. Przepraszam za fatalne zdjęcia.
Z kwiatków to tylko pozostają parapetowce. Szykuje się do kwitnienia fiołek afrykański " Le-Esenija"
Agnieszko-Kochammmkwiaty, Joasiu, Reniusiu, Bożenko, Alu, przesyłam Wam buziaki i cieszę się, że jeszcze do mnie zaglądacie. Ja też bywam na waszych wątkach, czasami się nie ujawniam ale odwiedzam i będę odwiedzać nadal.
Robi mi się powoli, bo jeszcze nie mam wprawy. Przez prawie 3 godziny wydłubałam 9 centymetrów. Muszę robić w okularach i przy dziennym świetle, bo oczka są ścisłe i takie małe, że wzrok mnie zawodzi. Przepraszam za fatalne zdjęcia.
Z kwiatków to tylko pozostają parapetowce. Szykuje się do kwitnienia fiołek afrykański " Le-Esenija"
Agnieszko-Kochammmkwiaty, Joasiu, Reniusiu, Bożenko, Alu, przesyłam Wam buziaki i cieszę się, że jeszcze do mnie zaglądacie. Ja też bywam na waszych wątkach, czasami się nie ujawniam ale odwiedzam i będę odwiedzać nadal.
- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
Prezent wykonany rączkami mamusi będzie wspaniały , brawa za cierpliwość