Mój ogród na fotografii -część 5
- amba19
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój ogród na fotografii -część 5
Bogusiu - mam nadzieję, że już się lepiej czujesz. Co zrobić taki sezon grypowy teraz. Ja też jestem u córci i opiekuję się (zdrowiejącą już na szczęście ) wnusią.
Życzę Ci kochana jak najszybszego powrotu do zdrowia i do nas na forum
Życzę Ci kochana jak najszybszego powrotu do zdrowia i do nas na forum
-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bogusiu i mnie choroa dopadła.Byłam dziś u lekarza ,grypsko szleje .Trzymajmy się i życzę dużo witaminki c.
- bwoj54
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Marysiu!...dziękuję serdecznie za odwiedzinki. Powoli wracam do "normalności", choć przeraźliwy wiatr ...spędził całkowicie w nocy sen z powiek. Życzę wnusi szybkiego powrotu do zdrówka.... i Ty kochana nie poddawaj się "grypowemu szaleństwu"
Jadzieńko!..tak mi przykro...zdrowiej kochana.Ja powoli wyzbywam się tego paskudztwa.
Jadzieńko!..tak mi przykro...zdrowiej kochana.Ja powoli wyzbywam się tego paskudztwa.
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
-
Dziękuje Bogusiu Miłego dnia,chociaż strach wychodzić ,mnie zaraz tchu brakuje.
- bwoj54
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
-
Bogusiu bardzo,bardzo miłe wspomnienia.Widze że masz dar do projektowania,wszystko takie delikatne i ze smakiem
- any57
- Od: 16 sty 2012, o 16:56
witaj Bogusiu!
nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło ...
nie zaglądałem do Ciebie i ... przegapiłem Twą chorobę
zaglądam ... i już jest lepiej - wyzdrowiałaś
dbaj o siebie! ale po co piszę - przecież umiesz ... syropki, herbatki wzmocnione, czosnek ....
nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło ...
nie zaglądałem do Ciebie i ... przegapiłem Twą chorobę
zaglądam ... i już jest lepiej - wyzdrowiałaś
dbaj o siebie! ale po co piszę - przecież umiesz ... syropki, herbatki wzmocnione, czosnek ....
- bwoj54
Andrzeju..ratuję się czym mogę.../ wyłącznie naturalne sposoby/ i dlatego jestem już "odnowiona"
- usa1276
- 1000p
- Od: 22 sty 2012, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bogusiu piękne wspominki nam zaserwowałaś najpiękniejszy okres w ogrodzie wszystko w rozkwicie cudo
Czytam ze leczysz się po chorobie zdrowiej kochanie bo wszak święta najlepsze zawsze u babci
Czytam ze leczysz się po chorobie zdrowiej kochanie bo wszak święta najlepsze zawsze u babci
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 lis 2010, o 20:56
Bogusiu , mnie też delikatnie brać zaczęło, ''prawie'' naturalne specyfiki i jest lepiej . Ostatnie dni na świeżym powietrzu , aura już nie ''pociągająca'' do bycia dłużej ale co zrobić . Mus to mus. Dzisiaj dało nam popalić, jutro wolne , będę się rozgrzewał.
Twoje ''wspominki'' też rozgrzewająco działają.
Twoje ''wspominki'' też rozgrzewająco działają.
- kasia_rom
- Od: 5 paź 2008, o 12:32
Bogusiu, zdróweczka życzę
Piękne letnie zdjęcia , aż cieplutko się zrobiło a za oknem taka zawierucha i pełno śniegu
Pozdrawiam cię cieplutko
Piękne letnie zdjęcia , aż cieplutko się zrobiło a za oknem taka zawierucha i pełno śniegu
Pozdrawiam cię cieplutko
- amba19
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
Bogusiu - jakie piękne letnie cieplutkie fotki wstawiłaś! NAJŁADNIEJSZE TE Z 25.08.2013 r; a wiesz dlaczego? Bo mój syn tego dnia skończył 30 lat. Dlatego mi ta data od razu w oko wpadła
- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Witaj Bogusiu
Piękne zdjęcia przy dzisiejszej wichurze to jak miód na rany.
Pozdrawiam Cię serdecznie
Piękne zdjęcia przy dzisiejszej wichurze to jak miód na rany.
Pozdrawiam Cię serdecznie
Pozdrawiam Alicja
- bwoj54
Kochani!...jak miło,ze jesteście.
Chyba za wcześnie zaczęłam cieszyć się powrotem do zdrowia.
Dzisiaj dopiero zaczęło ze mnie wszystko "wychodzić"....czuję się fatalnie. Rano naświetliłam zatoki lampą bioptron gdyż czułam , ze są założone....i zrobiła się "odwilż"
Dobrze,ze nie trzeba już wychodzić do ogrodu... zatem "leżakuję"...z dobrą książką w ręce/ nadrabiam zaległości i zaniedbania wiosenno- letnie/
Uleńko!...przeziębienia rzadko mnie się czepiają...ale teraz chyba Ksawery dopomógł.
...tak kochana najlepsze święta u babci...szkoda,ze mam tylko jedną wnuczkę. Za to mamy ją na co dzień...mieszkamy w jednym domu/ dwa oddzielne mieszkania. U mnie atmosfera świąt już z lekka odczuwalna za sprawą ozdób. / oprócz oczywiście choinki/, którą zamierzam wstawić i udekorować około 20-go/ obowiązkowo musi być naturalna. Pozdrawiam!
Tadziu!...a mnie już delikatnie "puszczało" ...a dzisiaj od rana na nowo "zainfekowało"
Nie poddawaj się temu paskudztwu...kuruj się...tylko skutecznie!
U mnie nie ma śniegu...temp. w tej chwili +2,3C...i wieje dzisiaj umiarkowanie.
Życzę zdrówka
Kasiu!... ...pozostały nam na razie wspominki. U mnie jeszcze w doskonałej formie ma się bakopa...stoi przy wejściu do domu ...osłonięta z jednej strony dużą witryną...z dwóch stron ścianka , czwarta ściana odsłonięta tzw. weranda
Śniegu u mnie nie było i niema ni 'deczko"
Marysiu!/amba/ ...za oknem wieje, ogród uśpiony...zatem pozostało szperanie w archiwum ...i ocieplenie duszy...wspomnieniami. Mój synuś starszy ma już 36 lat...młodszy 28...a ja ?... ale co tam., czuję się młoda duchem Pozdrawiam serdecznie
Aluniu!/alicjad31/
Trzeba szukać sposobu na "bezbolesne" dotrwanie do wiosny...
Jutro odszukam coś energetyzującego.
Chyba za wcześnie zaczęłam cieszyć się powrotem do zdrowia.
Dzisiaj dopiero zaczęło ze mnie wszystko "wychodzić"....czuję się fatalnie. Rano naświetliłam zatoki lampą bioptron gdyż czułam , ze są założone....i zrobiła się "odwilż"
Dobrze,ze nie trzeba już wychodzić do ogrodu... zatem "leżakuję"...z dobrą książką w ręce/ nadrabiam zaległości i zaniedbania wiosenno- letnie/
Uleńko!...przeziębienia rzadko mnie się czepiają...ale teraz chyba Ksawery dopomógł.
...tak kochana najlepsze święta u babci...szkoda,ze mam tylko jedną wnuczkę. Za to mamy ją na co dzień...mieszkamy w jednym domu/ dwa oddzielne mieszkania. U mnie atmosfera świąt już z lekka odczuwalna za sprawą ozdób. / oprócz oczywiście choinki/, którą zamierzam wstawić i udekorować około 20-go/ obowiązkowo musi być naturalna. Pozdrawiam!
Tadziu!...a mnie już delikatnie "puszczało" ...a dzisiaj od rana na nowo "zainfekowało"
Nie poddawaj się temu paskudztwu...kuruj się...tylko skutecznie!
U mnie nie ma śniegu...temp. w tej chwili +2,3C...i wieje dzisiaj umiarkowanie.
Życzę zdrówka
Kasiu!... ...pozostały nam na razie wspominki. U mnie jeszcze w doskonałej formie ma się bakopa...stoi przy wejściu do domu ...osłonięta z jednej strony dużą witryną...z dwóch stron ścianka , czwarta ściana odsłonięta tzw. weranda
Śniegu u mnie nie było i niema ni 'deczko"
Marysiu!/amba/ ...za oknem wieje, ogród uśpiony...zatem pozostało szperanie w archiwum ...i ocieplenie duszy...wspomnieniami. Mój synuś starszy ma już 36 lat...młodszy 28...a ja ?... ale co tam., czuję się młoda duchem Pozdrawiam serdecznie
Aluniu!/alicjad31/
Trzeba szukać sposobu na "bezbolesne" dotrwanie do wiosny...
Jutro odszukam coś energetyzującego.
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Bogusiu czytam, że zdrowiejesz, to dobrze, dbaj o zdrówko, a to, że u Ciebie nadal jesień, to powiedz gdzie Ty mieszkasz kobieto, bo jak czytam to wszędzie mrozi i śnieży