Mój ogród na fotografii -część 5
- bwoj54
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój ogród na fotografii -część 5
Witam, witam moich wspaniałych gości. Wczoraj była u nas większa awaria internetu... / nie pamiętam kiedy poprzednio była/...a ja czułam się okropnie bez możliwości skontaktowania się Kochani z Wami. Na szczęście rano obudził mnie okrzyk synowej...internet jest...a ja odzyskałam dobry humor .
Alu!...lasy , woda, spokój ...to tylko niektóre atuty mojego "miejsca na ziemi"
Marysiu!... a czy wiesz,ze u mnie jeszcze nie było oznak zimy/ oprócz lekkich porannych przymrozków/...ale to było dawno... ...dzisiaj kolejny,piękny, słoneczny dzień. pozdrawiam słonecznie, cieplutko!
Andrzeju! ...oj tak..roślinki niecierpliwe. Szkoda...mogłyby poczekać na właściwy okres kwitnienia.
Przemku! ...miło,ze jesteś. Nic nie rozumiem...jaki konkurs?
Janku!...moje nasadzenia bez głębszych przemyśleń/ przynajmniej tak było do ubiegłego roku, gdy byłam jeszcze pochłonięta pracą zawodową. Sadzone były spontanicznie...Teraz wykopuję, przesadzam ...bo mam czas...
Alu!...lasy , woda, spokój ...to tylko niektóre atuty mojego "miejsca na ziemi"
Marysiu!... a czy wiesz,ze u mnie jeszcze nie było oznak zimy/ oprócz lekkich porannych przymrozków/...ale to było dawno... ...dzisiaj kolejny,piękny, słoneczny dzień. pozdrawiam słonecznie, cieplutko!
Andrzeju! ...oj tak..roślinki niecierpliwe. Szkoda...mogłyby poczekać na właściwy okres kwitnienia.
Przemku! ...miło,ze jesteś. Nic nie rozumiem...jaki konkurs?
Janku!...moje nasadzenia bez głębszych przemyśleń/ przynajmniej tak było do ubiegłego roku, gdy byłam jeszcze pochłonięta pracą zawodową. Sadzone były spontanicznie...Teraz wykopuję, przesadzam ...bo mam czas...
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- bwoj54
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bogusiu właśnie wróciłam i jestem bardzo zmęczona ,ale jak patrzę na te piękne zdjęcia to zmęczenie mija.
U mnie pada deszcz
U mnie pada deszcz
Pozdrawiam Alicja
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Bogusiu zdjęcia energetyczne...to u Ciebie nie było śniegu ...dziś u mnie było -2 rano...
a jak zdrówko
a jak zdrówko
- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
Bogusiu pergola ślicznie obrośnięta clematisem ,może znasz nazwę
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Bogusiu śliczności pokazałaś , urzekły mnie takie chabry i złocienie takie białe rozwichrzone. Kociulek śliczniutki!
- ewunia7
- Od: 1 lis 2012, o 15:31
Bogusiu urzekły mnie Twoje kwiatuszki.
Ostatnio stawiam na biały kolor, a więc białe chabry śliczne Odętka i złocień strzępiasty
Mam też słabość do słoneczników, więc fotka z nimi
- bwoj54
Witam serdecznie moich gości- SERDECZNIE, CIEPLUTKO w mglisty, sobotni poranek!
Alu!...cieszę się,ze "wspomnienia lata" niwelują choć częściowo zmęczenie.U mnie jeszcze do tej pory pogoda sprawia ]wrażenie "wczesnowiosennej".
Marysiu! .....Imeczka urocza, zalotna "modelka' Skrzywdziłam Antosia, bo go nie "obfociłam"...ach był jakis taki gburowaty...nawet mordki nie chciał podnieść do obiektywu. Tylko je i śpi...a sprytna Imeczka poluje...figluje. Nigdy bym nie pomyślała,ze tak łowna może być kotka ....kilka zdobyczy w tygodniu. Złocienia strzępiastego...obiecywałam wiosną/ mam zapisane/ ...pamiętaj co jeszcze?
Misiu! ...niestety ...nie było u mnie jeszcze śniegu . Temperatura dodatnia,cebulowe bardzo "wyrywne" do ujawnienia się na powierzchni....krety nie próżnują. Czuję się już znakomicie , a to wszystko za Waszą kochani przyczyną , wskazaniami trafnych specyfików i kuracji
Grażynko! ...najprawdopodobniej to Jackmani
Ewuniu! ...chabry jednoroczne...po raz pierwszy wysiewałam ...tez mnie urzekły.Zamierzam powtórzyć wysiew.
Co roku zarzekam się,że już słoneczników nie będę wysiewała/ a to ze względu na olbrzymi wzrost i kłopoty z łodygami...
Sentyment do nich zwycięża....w moim mega jest tyle miejsca dla nich...i wiejski ogród doskonałym lokum.
Ewuniu!...ja mam jeszcze multum miejsca do zagospodarowania...dlatego zdecydowanie będę skupiała się na wysokich bylinach.
Alu!...cieszę się,ze "wspomnienia lata" niwelują choć częściowo zmęczenie.U mnie jeszcze do tej pory pogoda sprawia ]wrażenie "wczesnowiosennej".
Marysiu! .....Imeczka urocza, zalotna "modelka' Skrzywdziłam Antosia, bo go nie "obfociłam"...ach był jakis taki gburowaty...nawet mordki nie chciał podnieść do obiektywu. Tylko je i śpi...a sprytna Imeczka poluje...figluje. Nigdy bym nie pomyślała,ze tak łowna może być kotka ....kilka zdobyczy w tygodniu. Złocienia strzępiastego...obiecywałam wiosną/ mam zapisane/ ...pamiętaj co jeszcze?
Misiu! ...niestety ...nie było u mnie jeszcze śniegu . Temperatura dodatnia,cebulowe bardzo "wyrywne" do ujawnienia się na powierzchni....krety nie próżnują. Czuję się już znakomicie , a to wszystko za Waszą kochani przyczyną , wskazaniami trafnych specyfików i kuracji
Grażynko! ...najprawdopodobniej to Jackmani
Ewuniu! ...chabry jednoroczne...po raz pierwszy wysiewałam ...tez mnie urzekły.Zamierzam powtórzyć wysiew.
Co roku zarzekam się,że już słoneczników nie będę wysiewała/ a to ze względu na olbrzymi wzrost i kłopoty z łodygami...
Sentyment do nich zwycięża....w moim mega jest tyle miejsca dla nich...i wiejski ogród doskonałym lokum.
Ewuniu!...ja mam jeszcze multum miejsca do zagospodarowania...dlatego zdecydowanie będę skupiała się na wysokich bylinach.
- przemo1669
- Od: 27 cze 2011, o 11:06
- Kontakt:
Bogusiu wspaniałe widoki mam nadzieję, że dobrze Ci wytłumaczyłem o co chodzi w tym konkursie
- bwoj54
Przemku!...oczywiście
Zapraszam do obejrzenia/ na moim niebie / wczorajszego zachodu słońca...oraz sztuki walki moich futrzaków....Imka i Antek
Zapraszam do obejrzenia/ na moim niebie / wczorajszego zachodu słońca...oraz sztuki walki moich futrzaków....Imka i Antek
-
- 200p
- Od: 16 wrz 2010, o 23:37
Bogusiu - przyszłam do Ciebie od Misi i jestem pod ogromnym wrażeniem. Dzisiaj nie dam rady przeczytać i obejrzeć za dużo, ale chętnie wrócę do Ciebie, Twoich roślin i cudownych futrzaków. Serdecznie pozdrawiam - Halina.
- bwoj54
Andrzeju!
witam w ciepły +5C niedzielny poranek
Serdecznie dziękuję....jak mi się ten "twist w zwisie" spodobał...a jak dobroczynnie wpływa na lędźwie.
Pozdrowienia dla żoneczki!
Halinko
Witam, tym bardziej serdecznie,ponieważ jest to pierwsza wizyta w moich progach . Cieszę się bardzo...i zapraszam w każdej wolnej chwili...
-- 15 gru 2013, o 08:44 --
Ostatnia edycja fotek...ponura, zatem coś dla ...rozgrzania duszy.
witam w ciepły +5C niedzielny poranek
Serdecznie dziękuję....jak mi się ten "twist w zwisie" spodobał...a jak dobroczynnie wpływa na lędźwie.
Pozdrowienia dla żoneczki!
Halinko
Witam, tym bardziej serdecznie,ponieważ jest to pierwsza wizyta w moich progach . Cieszę się bardzo...i zapraszam w każdej wolnej chwili...
-- 15 gru 2013, o 08:44 --
Ostatnia edycja fotek...ponura, zatem coś dla ...rozgrzania duszy.