Mój ogród, moja miłość - Ilona 2715 (część III)
-
- 200p
- Od: 24 sie 2009, o 21:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój ogród, moja miłość - Ilona 2715 (część III)
Ilonko,śliczne rosliny na zdjęciach wspominkowych.Muszę zobaczyć cały Twój wątek .
Sześciolistna koniczynka - stokrotka6
Pozdrawiam. Krystyna
Pozdrawiam. Krystyna
- becia123
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ilonko pięknosci róże i fiolety aż oczy szerzej się otwierają przed ta różnorodnością cudne .pozdrawiam
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ilonko, na widok tych wszystkich zdjęć zaniemówiłam, więc zrobię tylko
- Biedronka641
- Od: 5 cze 2012, o 17:17
Ilonko cudne zdjęcia i cudne na nich pokazałaś kwiatuchy.
Miłego weekendu.
Miłego weekendu.
- misiaczekm
- Od: 31 paź 2009, o 19:32
Ilonko, masz piękny ogród!! Czy już musimy wchodzić w marzenia letnich dni? Na pewno masz nam do pokazania piękno jesieni i zimy w Twoim ogrodzie. Trzeba się cieszyć wszystkim!!
Suszki są też przepiękne... szkoda, że moją hortensję 'Anabelle' wiatr połamał
Suszki są też przepiękne... szkoda, że moją hortensję 'Anabelle' wiatr połamał
- drewutnia
- 1000p
- Od: 1 gru 2011, o 13:06
Fajnie te kolarze wyglądają,napracowałaś się kobieto
Ale jaki efekt
Ale jaki efekt
- ewunia7
- Od: 1 lis 2012, o 15:31
Po dniach zawalonych pracą wracam do rzeczywistości i zaczynam nadrabiać zaległości.
Przepiękne kolaże pokazałaś, aż się serducho śmieje
Różyczki, lilie, jeżówki, tulipany i wiele, wiele innych - wielka uczta dla oczu
- ilona2715
- Od: 7 wrz 2010, o 11:47
Witajcie kochani, za nim odpowiem każdemu z osobna, chcę przeprosić za tak długą ciszę "w eterze", która spowodowana była awarią netu, czasami udawało mi się wejść dosłownie na momencik, a za chwilę nie było już połączenia, wczoraj i dzisiaj była ekipa naprawcza, coś tam zrobili i na razie działa, ale nie wiadomo czy to wystarczy, więc szybciutko odpowiadam, dopóki mogę.
Oleńko, dziękuję serdecznie za życzenia i oby się Tobie ziściło każde marzenie, zapału mam co nie miara już się dosłownie nie mogę doczekać wiosenki
Miłeczko i ja tęsknię jak za pewne większość z nas, jeszcze troszkę i znów będziemy szaleć, bo to juz bliżej niż dalej
Krysiu, dziękuję za odwiedzinki i ja troszkę pobuszowałam u Ciebie
Beatko, dzięki , fakt troszkę się tego wszystkiego nazbierało, szczerze mówiąc sama zauważyłam to dopiero po zrobionych zdjęciach, jakoś trudniej wychwycić tę różnorodność roślin podczas sezonu
Iwonko u Ciebie wcale nie mniej i roślin i kolorków
Alu, dziękuję, co prawda już po weekendzie, ale nie mogłam prędzej odpisać z powodu braku netu, ony każdy następny był i miły i coraz cieplejszy
Piotrek , jesień już pokazywałam wcześniej, a zimy póki co nie ma, więc nie ma co pokazywać, ja wolę zdecydowanie bardziej kolorki niz suszki , ale są gusta i guściki , zdecydowanie bardziej wolę te marzenia niż tę szarugę za oknem
Ewka, zawsze takie kolarze robiłam rzeczywiście sama teraz po raz pierwszy wykorzystałam do tego program Picasa i jestem bardzo zadowolona, bo i dużo mniej pracy i fajne efekty można uzyskać
Ewuniu, dziękuje, och jakby chciało się już widzieć to wszystko w realu a nie na zdjęciach, ale jeszcze troszeczkę
na poprawienie humorków w tę nie ciekawą aurę (u nas siąpi deszcz ze śniegiem), kwitnąca właśnie bilbergia
i zaległe zdjęcia z wyprawy z wnukami do starego zoo
w oczekiwaniu na wiosnę, nowy wystrój do ogrodu, karmik i poidełko pójdą od razu, a koszyczki sobie poczekają, zdobiąc póki co salon
Oleńko, dziękuję serdecznie za życzenia i oby się Tobie ziściło każde marzenie, zapału mam co nie miara już się dosłownie nie mogę doczekać wiosenki
Miłeczko i ja tęsknię jak za pewne większość z nas, jeszcze troszkę i znów będziemy szaleć, bo to juz bliżej niż dalej
Krysiu, dziękuję za odwiedzinki i ja troszkę pobuszowałam u Ciebie
Beatko, dzięki , fakt troszkę się tego wszystkiego nazbierało, szczerze mówiąc sama zauważyłam to dopiero po zrobionych zdjęciach, jakoś trudniej wychwycić tę różnorodność roślin podczas sezonu
Iwonko u Ciebie wcale nie mniej i roślin i kolorków
Alu, dziękuję, co prawda już po weekendzie, ale nie mogłam prędzej odpisać z powodu braku netu, ony każdy następny był i miły i coraz cieplejszy
Piotrek , jesień już pokazywałam wcześniej, a zimy póki co nie ma, więc nie ma co pokazywać, ja wolę zdecydowanie bardziej kolorki niz suszki , ale są gusta i guściki , zdecydowanie bardziej wolę te marzenia niż tę szarugę za oknem
Ewka, zawsze takie kolarze robiłam rzeczywiście sama teraz po raz pierwszy wykorzystałam do tego program Picasa i jestem bardzo zadowolona, bo i dużo mniej pracy i fajne efekty można uzyskać
Ewuniu, dziękuje, och jakby chciało się już widzieć to wszystko w realu a nie na zdjęciach, ale jeszcze troszeczkę
na poprawienie humorków w tę nie ciekawą aurę (u nas siąpi deszcz ze śniegiem), kwitnąca właśnie bilbergia
i zaległe zdjęcia z wyprawy z wnukami do starego zoo
w oczekiwaniu na wiosnę, nowy wystrój do ogrodu, karmik i poidełko pójdą od razu, a koszyczki sobie poczekają, zdobiąc póki co salon
- mar33
- Od: 13 mar 2012, o 16:35
Ilonko wyprawa z wnukami zawsze sprawia przyjemność, tylko moje panny to już za bardza z babcią na spacery nie ale 'bacine' pogaduszki przy piecu owszem, oglądanie starych zdjęć i opowiadanie co na nich
Gadżety ogrodowe
Gadżety ogrodowe
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Wspaniała wycieczka z wnuczkami, uwielbiam je również
- takasobie
- Od: 1 mar 2009, o 22:32
Ja też mam zdjęcia z tego zoo przy rzeźbach zwierząt! Moja siostra z koleżanką wsiadły na tego konia, a brat na wilka!
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
-
- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
ILONKO.......kolorowy zawrót głowy w Twoim ogrodzie obejrzałam.....u mnie na razie pustka więc ruszam z kopyta w poszukiwaniu chciejstw.....na razie nastawianie różane, ale okazuje się, że to nie takie proste....tyle tego, że nie wiadomo co by się chciało, co by pasowało.....
...buszuję po Waszych różankach ale nadal nie wiem co chcę........
...na GARDENIĘ SIĘ WYBIERASZ......
...buszuję po Waszych różankach ale nadal nie wiem co chcę........
...na GARDENIĘ SIĘ WYBIERASZ......
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Bardzo ładne te nowe ozdóbki do ogrodu