Chciałem wam pokazać mój świat,który już tworze od pięciu lat .Robiłem go etapami:najpierw zrobiłem przód domu,żeby jako tako wyglądał od frontu

Ja też sie cieszę tylko z tym wkladaniem tych zdjeć to jakaś paranoja mam nadzieje ze widać jakoś te zdjęciakoziorozec pisze:Witaj Kondzio,miło,że będziesz z nami,lubimy towarzyszyć przy ogrodowych zmaganiach ,zresztą w swoich ogrodach też ciągle coś zmieniamy i udoskonalamy,więc pracy mamy na długi czas i super że ten czas spędzamy wspólnie,ja swój świat tworzę od 9 lat i ciągle mam coś do zrobienia,chętnie znajdę się i w Twoim świecie i pokibicuję
Nie poddaje sie i coś wyszło tylko nie wiem czy dobrzeMiriam pisze:Witaj i nie poddawaj sięDobrze byłoby,gdybyś miał kogoś,kto pokazałby Ci to.Ale sam pewnie też dojdziesz co i jak.Opóżnienia tym bardziej podsycą nasze oczekiwanie na zdjęcia
dziękuje udało się hi hi hibabuchna pisze:Witam serdecznie gospodarza nowego wątku ogrodowego.
Zapowiada się kolejna ciekawa opowieść.![]()
Widzę, że już opanowałeś wstawianie zdjęć i że korzystasz przy tym z hostingu fotosik.
Teraz jeszcze tylko pozostaje kwestia ich wielkości u nas.
Kondzio, po zrzuceniu zdjęcia na fotosik tuż pod nim znajdziesz opcję Pobierz kody
klikasz w nią i kopiujesz link który znajduje się pod Zdjęcie 500px na forum:
To będzie gotowy kod do wstawienia tutaj.
U nas daj tylko wklej.
Nic już nie musisz zaznaczać dodatkowo a zdjęcie będzie wyglądało tak:
Mam nadzieję że pomogłam.![]()
Miłego tu pobytu.
powiększoneMiriam pisze:Dobrze,ale weż poprawkę,że wzrok już nie ten i mile widziany większy rozmiar
udało sięLady-r pisze:Musisz dawać większe fotki.
dziękuje i zapraszamdotii pisze:Witaj Kondzio![]()
![]()
Będę tu zaglądać