Petunia z nasion Cz.2
Re: Petunia z nasion cz.2
No to zobaczymy co Ci z tych Ebayowych wyjdzie
Na ziemiórki polecam BI 58 Nowy. Skuteczniejszego środka w życiu nie widziałam, wystarczył jeden oprysk i cholerstwo wybite. Niestety chemia dosyć ostra, więc tylko dla tych mniej ekologcznych.
Na ziemiórki polecam BI 58 Nowy. Skuteczniejszego środka w życiu nie widziałam, wystarczył jeden oprysk i cholerstwo wybite. Niestety chemia dosyć ostra, więc tylko dla tych mniej ekologcznych.
Pozdrawiam, Bogusia
- Morella
- 50p
- Od: 12 sty 2014, o 20:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zamówiłam żółte petunie:D Nie mogłam się doczekać. A jeśli znajdę dziś w ogrodniczym coś ładnego to pewnie znów obciążę konto:D
- cydynka
- 100p
- Od: 24 sty 2013, o 08:34
Znalazłam fajną aukcje na allegro z promocyjnymi cenami petunii i pelargonii.
Ceny niższe niż u innych sprzedających prawie o złotówkę mniej na opakowaniu i spory wybór odmian.Cena wysyłki też nie zawyżona.
Ceny niższe niż u innych sprzedających prawie o złotówkę mniej na opakowaniu i spory wybór odmian.Cena wysyłki też nie zawyżona.
pozdrawiam Monika
- amarylis384
- 500p
- Od: 5 sty 2014, o 18:50
Pierwszy raz wysiałam z ciekawości (jak mi to wyjdzie) petunie kaskadowe lux (tak pisze na opakowaniu) firmy Legutko. Czyn ten popełniłam 20.01 i o dziwo dzisiaj 23.01 zauważyłam bardzo dużo kiełkujących nasion, więc początek dobry. Fachowo i z literacką fantazją GERTRUDA opisała tok postępowania z petuniami, oczywiście skrzętnie skorzystam. Pozdrawiam wszystkich
- Morella
- 50p
A ja dreptam w miejscu w oczekiwaniu na zamówione petuńki żółte:)
- Morella
- 50p
Perek, super pomysł z tą szklarenką po akwarium . Chyba zgapię od Ciebie ten pomysł
-
- 500p
- Od: 28 sty 2013, o 12:33
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Perek11, podstaw coś pod rośliny aby znalazły się wyżej, teraz rama okienna zasłania je i będą wybiegać.
Perek11 kiedy były wysiane że są już takie nadające się do pikowania???
Oddam sprzedam wymienię http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=79960" onclick="window.open(this.href);return false;
- paprotka882
- 500p
- Od: 13 sty 2012, o 12:26
Ja się nie bardzo lobię z petuniami jakoś mi nie rosną tak pięknie jak innym, ale no coś tam zawsze co roku mam:) W tym roku ktoś napisał ze po zimie przyniósł w styczniu do domu i mu pościła po podlewaniu. Dziś pobiegłam do szklarniki tam miałam jedna biedną doniczkę z dość dorodną petunią z własnego siewu. Podcięłam to to zupełnie żywe gałązki ma w środku. Dziś 1 dzień przeniosłam do cieplejszego, podlałam czekam na rozwój sytuacji:)
- paprotka882
- 500p
- Od: 13 sty 2012, o 12:26
- Morella
- 50p
Wysiałam żółciutkie
- gaura
- 500p
- Od: 14 lut 2013, o 15:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziś, według kalendarza, jest dobry dzień na wysiewy, więc moje petunie też wysiewam dziś
Pozdrawiam, Kasia