W. o...zwierzętach gospodarczych cz.3
Re: W. o...zwierzętach gospodarczych cz.3
Ale ładne te konie
Był u mnie dzis kolega hodujący króliki powiedział że ta samica na pewno nie jest kotna i powiedział też że może mieć problemy z zakoceniem przez tego wola czy to prawda ??
Witaj Ałła czekamy na zdjęcia maluchów a jak tam twoje kozy i te ,,wynalazki'' ??
Był u mnie dzis kolega hodujący króliki powiedział że ta samica na pewno nie jest kotna i powiedział też że może mieć problemy z zakoceniem przez tego wola czy to prawda ??
Witaj Ałła czekamy na zdjęcia maluchów a jak tam twoje kozy i te ,,wynalazki'' ??
- BobejGS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 lip 2013, o 17:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Tego wola czyli zapasieniem a pisałem o tym wcześniej
No wiem że pisałeś ale ten wól nie znika A w ogóle on zniknie czy nie ?? czyli mam sie nie przejmować Uspokoiłeś mnie
- romaszka
- Od: 31 gru 2010, o 23:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
aż 8 ??? To chyba wpadnę tam na wiosnę po jaką kózkę zobacze co z tą samicą a te czarne króle żyją ???
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Alu kózki świetnie wyglądają a zagroda wypasiona! no i gospodarz dogaduje się z inwentarzem
- romaszka
- Od: 31 gru 2010, o 23:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gazda te czarne króle, dawno zjedzone
Marysiu gospodarz im noski - noski nawet robi a one jemu odwzajemniają.
Marysiu gospodarz im noski - noski nawet robi a one jemu odwzajemniają.
Witaj Romaszko
Świetny pomysł z kulkami śniegu, dziękuję.
Robimy zakłady do ilu wzrośnie liczba kózek w stadku Ałły ?
Ja obstawiam 24.
Świetny pomysł z kulkami śniegu, dziękuję.
Robimy zakłady do ilu wzrośnie liczba kózek w stadku Ałły ?
Ja obstawiam 24.
- BRZOSKWINKA
- Od: 17 maja 2010, o 18:10
Ałła, no to żeś poszerzyła stado! Ho, ho!
Gazda, Twojej zapasionej samicy przydałaby się dieta. Dwa tygodnie tylko siano i woda. Powinno wystarczyć.
Gazda, Twojej zapasionej samicy przydałaby się dieta. Dwa tygodnie tylko siano i woda. Powinno wystarczyć.
„Wpatrz się głęboko, głęboko w przyrodę, a wtedy wszystko lepiej zrozumiesz.” Albert Einstein
Pozdrawiam, Joasia
Pozdrawiam, Joasia
Brzoskwinko nie daję jej nic innego
- BRZOSKWINKA
- Od: 17 maja 2010, o 18:10
No to powinna spaść z wagi.
„Wpatrz się głęboko, głęboko w przyrodę, a wtedy wszystko lepiej zrozumiesz.” Albert Einstein
Pozdrawiam, Joasia
Pozdrawiam, Joasia
-
- Od: 29 sty 2012, o 15:19
Zaczytałam się w pierwszej części tematu, aż muszę wietrzyć, bo przypaliłam obiad.
Mam pytanie: czy ktoś hoduje gęsi i mogłabym zamówić pióra ze skrzydeł? Są koniecznie potrzebne do zajęć z kaligrafii, które w muzeum prowadzi mój syn. Każda ilość go ratuje!!!
Drugie moje pytanie dotyczy targu w Płońsku, bo wcześniej czytałam, że ktoś z forumowiczów tam się wybierał. Jakie zwierzęta tam bywają? Byłam tam tylko raz 2 lata temu i to z bardzo upierdliwą osobą, która nie chciała chodzić i oglądać, więc niewiele zobaczyłam poza gołębiami. Czy ten targ odbywa się tylko w niedziele?
Mam pytanie: czy ktoś hoduje gęsi i mogłabym zamówić pióra ze skrzydeł? Są koniecznie potrzebne do zajęć z kaligrafii, które w muzeum prowadzi mój syn. Każda ilość go ratuje!!!
Drugie moje pytanie dotyczy targu w Płońsku, bo wcześniej czytałam, że ktoś z forumowiczów tam się wybierał. Jakie zwierzęta tam bywają? Byłam tam tylko raz 2 lata temu i to z bardzo upierdliwą osobą, która nie chciała chodzić i oglądać, więc niewiele zobaczyłam poza gołębiami. Czy ten targ odbywa się tylko w niedziele?
I tu i tam. Ni tu, ni tam... cz.2
Przyroda nie śpieszy się, a jednak ze wszystkim nadąża. Lao Tsy
Pozdrawiam....... Emilia
Przyroda nie śpieszy się, a jednak ze wszystkim nadąża. Lao Tsy
Pozdrawiam....... Emilia
- BobejGS
- Od: 31 lip 2013, o 17:44
- Kontakt:
Ja niestety gęsi nie mam. Na targi to jeżdżę a w zasadzie jeździłem do Poznania na sielanke. Ostatnio jakoś tam nie bywam. A propo sielanki Twixi nie mogę złapać ani jednego z tych dwóch znajomych co mają zarejestrowane fermy a miałem zapylać jakie rasy hodują. Jak wrócę z pracy To napisze nr ferm wg nich się powinnaś Wszystkiego dowiedzieć. Nawet powinny być numery kontaktowe Gazda sprawdź o ile już nie sprawdzałeś czy ten królik w wolu nie ma przypadkiem ropni bo czasami i tak się zdarza.