Ogródek Robaczka cz.12
- robaczek_Poznan
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródek Robaczka cz.12
Madziu, zamiłowanie do sztuki kowalskiej wyniosłam z domu. Moja mama uwielbia takie dodatki, a że ma znajomego kowala, to ciągle wymyśla jakieś projekty, a on je misternie wykonuje. Naszukałam się fachowców w okolicy, a potem metodą prób i błędów znalazłam wykonawców. Poza altaną (gotowy produkt), wszystkie pergole, parawan, kwietniki i podpory są mojego autorstwa, jeśli te bazgroły - szumnie zwane projektami - można tak nazwać W każdym razie wykonawcy - odrobiną wyobraźni i talentu - poradzili sobie. Inspiracje czerpię z różnych miejsc, głównie angielskich ogrodów, które są dla mnie mekką ogrodnictwa.
Cieszę się, że odbierasz te detale architektoniczne jako spójną całość. gdy rośliny dojrzeją, efekt powinien być bliższy pożądanego. Czekam z wytęsknieniem zwłaszcza na pergole na froncie, gdy zarosną wreszcie różami....
Pozdrawiam serdecznie!
Majka, witaj
Cieszę się, że odbierasz te detale architektoniczne jako spójną całość. gdy rośliny dojrzeją, efekt powinien być bliższy pożądanego. Czekam z wytęsknieniem zwłaszcza na pergole na froncie, gdy zarosną wreszcie różami....
Pozdrawiam serdecznie!
Majka, witaj
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wina nie lubię, ale Twój ogród jak najbardziej Róż mam raptem połowę Twoich, ale szczerze zamierzam zaróżowić cały ogród. Mam dużo miejsca w sadzie
hej hej jestem i ja, jestem i ja!
tymi mrozami to już mnie nie straszcie bo mam dość tej zimy, śniegu i mrozów.....bo dziś znowu bym się wykorpytnęła w drodze do szkoły
tymi mrozami to już mnie nie straszcie bo mam dość tej zimy, śniegu i mrozów.....bo dziś znowu bym się wykorpytnęła w drodze do szkoły
- robaczek_Poznan
Ewa, witaj! Miejsca masz 2 razy tyle co ja i jeszcze więcej Perspektywy różane więc bardzo obiecujące
Do wina nie namawiam, jeśli nie lubisz, ale może różana herbatka?
Martuś, Ja też mam dosyć zimy, choć krótka i dziwaczna była dotychczas. Gdyby tak zechciała łaskawie przyjść o normalnej porze, ze śniegiem i umiarkowanymi mrozami to bardzo proszę...ale takie anomalie trochę irytujące Byle do wiosny, Gardenia za 4 tygodnie
Do wina nie namawiam, jeśli nie lubisz, ale może różana herbatka?
Martuś, Ja też mam dosyć zimy, choć krótka i dziwaczna była dotychczas. Gdyby tak zechciała łaskawie przyjść o normalnej porze, ze śniegiem i umiarkowanymi mrozami to bardzo proszę...ale takie anomalie trochę irytujące Byle do wiosny, Gardenia za 4 tygodnie
-
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Czyli jednak sprawdza się to o czym przekonałam się sama na własnej skórze. Jak wiele w naszym życiu zależy od tego co robiła Mama.... .
- robaczek_Poznan
Madziu, moja mama to urodzona artystka Zamiłowanie do sztuki, w wielu aspektach, a także do florystyki, kompozycji i dekoratorskie zacięcie...to wszystko mama zaszczepiała w nas od małego
-
- Od: 19 sie 2010, o 18:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kasiu nie może mnie tu nie być Uwielbiam Twój Raj
Nie mogę doczekać się Wiosny w Twoim ogrodzie ...sasankowa aleja śni mi się po nocach
Nie mogę doczekać się Wiosny w Twoim ogrodzie ...sasankowa aleja śni mi się po nocach
marzenia się spełniają! Dana
- robaczek_Poznan
Danusiu, witaj
Dziękuję, że jesteś! Wszyscy wyczekujemy wiosny z utęsknieniem....miejmy nadzieję, że aura pozwoli nam cieszyć się kwiatami wiosną! Czekam na wszystkie posadzone tulipany, łany krokusów, czosnki, sasanki...wiosną, każdy dzień przynosi nowe powody do radości!Pozdrawiam serdecznie
Dziękuję, że jesteś! Wszyscy wyczekujemy wiosny z utęsknieniem....miejmy nadzieję, że aura pozwoli nam cieszyć się kwiatami wiosną! Czekam na wszystkie posadzone tulipany, łany krokusów, czosnki, sasanki...wiosną, każdy dzień przynosi nowe powody do radości!Pozdrawiam serdecznie
- robaczek_Poznan
Witaj Ewa
Co sobie życzysz? Lampkę wina, różaną herbatkę czy jeszcze coś innego?
Co sobie życzysz? Lampkę wina, różaną herbatkę czy jeszcze coś innego?
- robaczek_Poznan
Przyszedłem do twojego nowego wątku się przywitać Czytam twój wątek od początku i trochę mi to zajmie bo jest go dużo twój złom jest super przede wszystkim pomysły, projekty i wykonanie ręczne kowali super