Moje Eldorado

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
Andzia84
1000p
1000p
Od: 23 sty 2014, o 15:51
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moje Eldorado

Post »

Oooo tak Renatko - ja może jeszcze 'za młodą mężatką jestem' to na razie mam tylko niekonsekwentnie nakładany i przestrzegany zakaz mojego męża. Ale kto wie co będzie za kilka lat :;230 Już każe mi taką szybko zbitą szopkę na drewno rozbierać, żebym spożytkowała nadmiar sił w inny sposób niż myślenie nad tym co wiosną kupić i posadzić ;:131 A o pomocy w czymkolwiek w ogródku-mogę zapomnieć. Czasem tylko coś tam za mnie przekopie gdy widzi że naprawdę już słaniam się na nogach. :D No, ale nie narzekam. W końcu on też się nie leni-jak ma wolne to dopracowuje tę działkę 'betonem i stalą, tudzież drewnem czasami' A że chce mi szopek na swoje szpargały nastawiać to już inna kwestia :D
Awatar użytkownika
ladymajena
50p
50p
Od: 19 mar 2013, o 17:37

Post »

Ha ha ha to nie tylko ja mam takie przejścia z moim M teraz się czyma za głowę ale jak jest już maj to nie puszcza mnie samą do ogrodniczego czy obi bo jak idę sama to nigdy nie wyjdę pusta za to jak idę z nim to tylko słyszę a po co ci to, gdzie to wsadzisz już nie ma miejsca.Wpadłam na pomysł i jak idę u siebie pod hale to taki nasz bazarek to koleżanka mieszka po drodze i jak mam jakieś nadwyżki to zostawiam u niej a potem ona mi przynosi ze niby w prezencie za to ze przyjeżdża do nas na działkę :tan .Ale w tym roku będzie trochę możne lepiej bo od zeszłego roku mój M kreci mi dziurę w brzuchu o wędzarnie możne ona powstać tylko w jednym miejscu gdzie rośnie mi migdałek(miałam go zamiar przenieś w inne miejsce ale mój M tego nie wie)wiec na razie jestem na wygranej pozycji .I maszynkę do mięsa chce się pożyczać bo stwierdził ze sam wszystko będzie robić ,Wiec coś za coś :heja
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Marzenko witam w forumowej społeczności :wit
Awatar użytkownika
ladymajena
50p
50p

Post »

Witam witam :wink:
bebeluch
1000p
1000p
Od: 26 gru 2010, o 16:35

Post »

No to trzymaj tego swojego M jak najdłużej w szachu coby ta karta przetargowa długo Ci służyła :;230
Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
Awatar użytkownika
ladymajena
50p
50p

Post »

Oj będę będę ale już myślę nad następną karta przetargową ;:138
Awatar użytkownika
MariaWy
1000p
1000p
Od: 3 lip 2011, o 22:12
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj :wit Marzenko w ten piękny słoneczny dzień , widzę że u ciebie już wiosna na parapetach ,super ;:333 .
Awatar użytkownika
ladymajena
50p
50p

Post »

Witam ;:3 Musze się czymś pochwalić zebrałam na jesień nasionka celozji Otwieram pudełko w poniedziałek a tu smród pleni ale ze szkoda było mi je wyrzucać wiec posadziłam je niech będzie co ma być.Jakie było moje zdziwienie dziś rano jak moim oczom ukazał się taki to oto widok

Obrazek
Spryskałam delikatnie wodą i przykryłam możne coś z nich jednak będzie OBY ;:oj
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Andzia84
1000p
1000p
Od: 23 sty 2014, o 15:51

Post »

Marzenko, u Ciebie to hurtowe ilości tych siewek :) I jakie im szklarenki zmyślne porobiłaś. Mi zaczęły schodzić ostróżki. Jedyne kwiatki jak na razie posiane - i staram się jak mogę żeby co rusz do nich nie zagladać, nie przestawiać i nie podlewać bo mam tendencję do zamęczania kwiatków swoją troską :)
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ale jaja ;:306 świetny pojemnik na nasionka
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Awatar użytkownika
ladymajena
50p
50p

Post »

:wit Witam Andzia84 jakie hurtowe trzeba było by zobaczyć z tamtego roku moje pomidory to mnie poniosło dopiero ;:306 A pomysł na mini szklarenki Gracha wpadł przez przypadek przy zakupie w sklepie gospodarczym worków do odkurzacza ;:215 Mój m to zobaczył i stwierdził żebym kupiła większe pojemniki to zrobi mi płytki na dróżkę ha ha ha pojemniki o szerokim zastosowaniu :tan
Awatar użytkownika
ladymajena
50p
50p

Post »

Gracha patrz jak to człowiek zrozumie jak nie przeczyta ze zrozumieniem ;:180 bo tobie o te jaja chodziło ;:138 Masz racje koleżanki syn zapytał sie czy ja jajka posadziłam :heja
Awatar użytkownika
ladymajena
50p
50p

Post »

ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”