Tośka ,Jadźka ...już tak mnie molestowałyście o kontynuowanie wątku ,że nie miałam wyjścia...Musiałam coś w końcu napisać...
Renata (renzal) ...witam w moim królestwie ogrodowym ,mam nadzieje ,że Ci się spodoba
Ania DS ...Ciekawe jak Twoje różyce...czy się coś zmieniło?..
Majka ...Pracy dużo ,ale wciąż sobie wpajam ,że wszystko po kolei ,nie wszystko na raz... A w wyrwidęba się nie bawię ,profesjonalny ogrodnik z równie profesjonalną maszyną dał sobie rade z wyrwaniem drzewa...,miałam sporo dzikiego wina ,który zarósł sporą część działki ,ale już się go pozbyłam...może nie całkowicie ,ale nawet dobrze ,kawalątek mógł zostać...
Tak właśnie czytam sobie...,co to za Poraj...

Jedna niewinna literka ,a takie zamieszanie...
Andrzej (Any) rozeznał się trafnie w sytuacji...rejony Czechowic nie są mu obce...Przychodź częściej Andrzeju ,jakby co będziesz prostował pewne nieścisłości w odczytywaniu nazw...,jako jedyny mężczyzna ,który mnie tutaj nawiedza...
Krysiu(Krysad) Podraj ,to piękne miejsce ,z południa widoczne zarysy gór ,z zachodu stawy ...,jeżeli będziesz miała ochotę ,to zapraszam
Asia (daffodil) z tym doświadczeniem i wiedzą ,to trochę przesada...

Teraz ,gdy mam do dyspozycji 7 takich działek co dotychczas ,rodzi się pytanie,jak długo potrwa zrealizowanie swoich planów...nieraz mi ręce opadają...z nawału pracy,ale przecież to ma być przyjemność,więc powolutku...

(czy to możliwe?

)
Jadzia posiedziałam nieco dłużej ...

w nocy wszystkie koty czarne...,ale aut niewiele ,to czułam się jak król szos...
Grażyna dzięki za kciuki...za niedługo się zobaczymy...róże prawie w drodze...
Małgosia (Margo) będzie dobrze...,w rodzinie jeszcze parę rąk do pracy się znajdzie...

Praca pracą ,ale ile przyjemności ,mogę kolejne rośliny przygarniać ,nie myśląc ,czy się coś zmieści ,czy nie...co za komfort
Iwona (Iva) też się cieszę ,że miałyśmy okazję się spotkać ,a z zaproszenia na pewno skorzystam (dziewczyny pewnie też się skuszą ), na wystawy ,czy kiermasze kwiatowe ...
Powrót do lata ,stary ogród

Comte de Chambord

Angela

Angela

Alchymist

Colette

Mozart

ogólnie busz...

i jeszcze oczy ,czyli Eyes for You