Ogródek Robaczka cz.12
- jonatanka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek Robaczka cz.12
Purpurea Plena Elegance cudny jak pierwszy raz pokazałaś go Kasiu wiedziałam że będzie u mnie. Elmshorn.... a miałam ją zamówić ale wybrałam Pink Grootendorst .Miłego i spokojnego wypoczynku.
-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kasiek tak lekko się czyta spis prac jakie wykonałaś ą w rzeczywistości to taka mordęga a ten odkurzacz robi się taki ciężki bo pełny worek czy rzeczywiście czuć tę robotę w mięśniach bo skoro to te drugie to ja na wstępie rezygnują z takiego ustrojstwa kto potem za mnie resztę robót dokończy jak padnę z odkurzaczem w rękach
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
A ja dziś po pracy przywdziałam polar, założyłam kalosze, wzięłam rękawice, pazurki, sekator, kosz ... i nieco poszalałabym w ogrodzie. I zaraz się lepiej czuję Co prawda tylko godzinkę i zrobiło się ciemno, ale zawsze to dobre na początek
-
- Od: 22 lut 2011, o 23:21
Kasiu Robaczku ale się napracowałaś Zazdroszczę, ja do ogródka jeszcze nosa nie wystawiłam
I do przyszłego tygodnia nie ma szans.
Uporządkować Twoje róże to naprawdę nie lada wyczyn - nie dziwię się, że wszystko Cie boli - ale to uczucie spełnienia - niezastąpione.
Kasiu, miłego wypoczynku
I do przyszłego tygodnia nie ma szans.
Uporządkować Twoje róże to naprawdę nie lada wyczyn - nie dziwię się, że wszystko Cie boli - ale to uczucie spełnienia - niezastąpione.
Kasiu, miłego wypoczynku
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Kasiu mam wisterię chyba 5 letnią czy też mam ja ciąć ? jeżeli tak to proszę powiedz jak.
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
W poniedziałek świeciło ślicznie słoneczko, więc zdjęłam czapkę. Przecież zupełnie zbędna. A teraz się zastanawiam, czy gorączka rano będzie na tyle duża, że trzeba będzie iść do lekarza, czy może raczej przejdzie A ogród leży odłogiem
- patkaza
- Od: 22 cze 2010, o 23:13
przepiękne te grona kwiatów
Już przycina się róże? Ale kopczyki jeszcze zostają..?
Już przycina się róże? Ale kopczyki jeszcze zostają..?
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
- Elwi
- Od: 1 lis 2013, o 19:38
Gratuluję wykonanych prac i ... zazdroszczę Ja w tygodniu nie mam szans nawet zerknąć na ogród, bo jak wracam z pracy jest już ciemno. Dzień coraz dłuższy więc może niedługo będę mogła coś dojrzeć. Pozostaje weekend na prace ogrodowe i zawsze wznoszę modły o przyzwoitą pogodę w te dni.
U Ciebie już kwitną krokusy? W sobotę pooglądam swoje, ale wątpię aby kwitły...
Miłego wypoczynku, Elwi
U Ciebie już kwitną krokusy? W sobotę pooglądam swoje, ale wątpię aby kwitły...
Miłego wypoczynku, Elwi
Kasiu, wielki szacun za ogrom roboty, którą wykonałaś Udanego wypoczynku! Jak przyjedziesz, to pewnie będą już łany krokusów
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Kasiu, ja wczoraj też chodziłam z odkurzaczem i setnie się namordowałam. Ciężki ten worek jak diabli. Ja to chyba jakaś za slaba jestem na to ustrojstwo.
Mam pytanie o Promanal, bo już nie wiem, co sądzić. Opryskałam nim wszystkie iglaki i liściaste, ale nie mam pojęcia w kwestii róż. Czy też się je opryskuje tym środkiem albo innym olejowym?
Mam pytanie o Promanal, bo już nie wiem, co sądzić. Opryskałam nim wszystkie iglaki i liściaste, ale nie mam pojęcia w kwestii róż. Czy też się je opryskuje tym środkiem albo innym olejowym?
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Dzień dobry kochani
Odpowiedzi udzielę po powrocie, ale chciałam wpaść na chwilę i podzielić się z Wami słońcem, którego tu nie brakuje
Pozdrawiam cieplutko z pucharem pysznej sangrii, popijanej w pięknych okolicznościach przyrody mojej ukochanej Portugalii
Odpowiedzi udzielę po powrocie, ale chciałam wpaść na chwilę i podzielić się z Wami słońcem, którego tu nie brakuje
Pozdrawiam cieplutko z pucharem pysznej sangrii, popijanej w pięknych okolicznościach przyrody mojej ukochanej Portugalii
-
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
To niesprawiedliwe, ja też tak chcę...
Za ogród wezmę się po niedzieli, ale o Portugalii mogę tylko pomarzyć, bo nie mam z kim jechać, a sama...eee to nie to samo.
Odpoczywaj, bo zasłużyłaś
Za ogród wezmę się po niedzieli, ale o Portugalii mogę tylko pomarzyć, bo nie mam z kim jechać, a sama...eee to nie to samo.
Odpoczywaj, bo zasłużyłaś