no kobitki-teraz będę kombinować,mój tato jest woźnym w szkoleeffa pisze:katrina26 pisze:Jaka szkoda, że jak ja chodziłam do szkoły to nie zwracałam uwagi na parapety Na studiach też niebardzo mnie interesowały.
... no właśnie ja też
już kiedyś nawet miałam pomysł żeby odwiedzić starą szkołę a raczej szkolene parapety
Zieloni mieszkańcy :)
pozdr Dorota
Moje storczyki
Moje storczyki
- myszorek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Racja, Ewo, racja i nie raz na parapetach stały takie sztuki, że teraz jak o tym myślę to....
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Taką najwyklejszą... bo nie pogardze żadną gdyby się dało coś uskubać to ja bardzo chętna jestemtreissi pisze: A jaką difcie chciałaś, bo ja mam 4 różne. Z dwóch mogłabym coś uskubac
A u mnie zupełnie inaczej jest:D Pare kwiatków na długaśne okno. A w salech lekcyjnych to już kompletnie : takie bidy poskubane zasuszone, że aż szkoda...effa pisze: Z tego co pamiętam to w szkole wszystkie parapety były zajęte.
A sale biologiczną mam rzeczywiście uginajacą się od kwiatów (jako jedyną).. i są tam takie okazy Ale biologica tak tych kwaitków strzeże - tylko moja ręka niby przypadkiem zbiliży się ku roślinie to już nauczycielka wrze w środkukatrina26 pisze:Oj ja w sali od biologii miałam cudne kwiaty, a teraz to mogę tylko pomarzyć
No ja też bym się bulwersowała, gdyby jacyś uczniowie wyciągali łapy po nie swoje
Umkneło mi zdjęcie jeszcze jednego kalanchoe ( również od Alfy XIII)
I musze się pochwalić, że dzięki kolejnemu dobremu sercu - tym razem Kari moja "kolekcja' wzbogaci się o diffenbachię, szeflerkę, marantę i epipremnum
Jestem cała w skowronkach... i oczywiście niezmiernie wdzięczna Karince
Umkneło mi zdjęcie jeszcze jednego kalanchoe ( również od Alfy XIII)
I musze się pochwalić, że dzięki kolejnemu dobremu sercu - tym razem Kari moja "kolekcja' wzbogaci się o diffenbachię, szeflerkę, marantę i epipremnum
Jestem cała w skowronkach... i oczywiście niezmiernie wdzięczna Karince
- treissi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Saro mogę się podzielić tymi dwoma z pierwszego zdjęcia. Ta mała powinna mieć listki takie jak na drugim zdjęciu - tylko u mnie z braku miejsca stoi w głębi pokoju i listki ma zielone.Saraaa pisze: Taką najwyklejszą... bo nie pogardze żadną gdyby się dało coś uskubać to ja bardzo chętna jestem
w ogóle to gdyby jeszcze ktoś chciał tą małą to mogę ja całą rozdzielić
To znowu ja!
Mam do pokazania skrzydłokwiat od Antooosii
Niestety to zdjęcie jest kolejnym dowodem, ze zdjęć robić nie umiem :P (powychodziły mu jakieś przebarwienia na liściach, ale zapewniam że w rzeczywistosci tak nie jest )
i jeszcze jedna:
Zdjęć byłoby nieco więcej, gdyby szanowny aparat zechciał ze mną współpracować
A przeceż nie chce być zapamiętana jako totalne beztalencie w fotografowaniu :P
Mam do pokazania skrzydłokwiat od Antooosii
Niestety to zdjęcie jest kolejnym dowodem, ze zdjęć robić nie umiem :P (powychodziły mu jakieś przebarwienia na liściach, ale zapewniam że w rzeczywistosci tak nie jest )
i jeszcze jedna:
Zdjęć byłoby nieco więcej, gdyby szanowny aparat zechciał ze mną współpracować
A przeceż nie chce być zapamiętana jako totalne beztalencie w fotografowaniu :P