Kilka fotek z Ogródka GERTRUDY
Re: Kilka fotek z Ogródka GERTRUDY
Gertrudo!
Zobaczyłam zdjęcie Twojej kompozycji doniczkowej w jednym wątków i od razu wiedziałam, że jesteś (swojego czasu rozrysowałam sobie Twoją doniczkę w swoim szpiegowskim notatniku, więc dobrze pamiętałam, kto za tym stoi)!
Bardzo to była miła chwila. Zarejestrowałam się na forum w czasie, gdy nie pisywałaś nowych postów, ale do Twojego wątku co i rusz zaglądałam, bo ogromnie podoba mi się Twoje myślenie o ogrodzie.
Strasznie fajnie widzieć, że wróciłaś.
Zobaczyłam zdjęcie Twojej kompozycji doniczkowej w jednym wątków i od razu wiedziałam, że jesteś (swojego czasu rozrysowałam sobie Twoją doniczkę w swoim szpiegowskim notatniku, więc dobrze pamiętałam, kto za tym stoi)!
Bardzo to była miła chwila. Zarejestrowałam się na forum w czasie, gdy nie pisywałaś nowych postów, ale do Twojego wątku co i rusz zaglądałam, bo ogromnie podoba mi się Twoje myślenie o ogrodzie.
Strasznie fajnie widzieć, że wróciłaś.
- GERTRUDA
- 1000p
- Od: 25 lis 2007, o 17:36
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witajcie Serdecznie dziękuje Wam za tak miłe słowa i powitanie , w podziękowaniu wklejam ubiegłoroczną Eden Rose 85' Pozdrawiam
Każdy początek ma swój koniec ,a każdy koniec miał swój początek ........
- Isia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 maja 2007, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
bardzo się cieszę że powoli wstawiasz fotki Edenka śliczna coraz bardziej przekonuje sie do tej różyczki Pozdrawiam cieplutko
Witaj, witaj- tu wiele osób się ucieszy na wieść o Twoim powrocie! Ja sama mogę się nazwać prezesem tego klubu! Właśnie wróciłam z mojego siedliska i mimo ,że jeszcze tam na wschodzie leży gdzieniegdzie śnieg kupiłam - nawozy do roślin i siarczan Mg. Też zastanawiam się jak to będzie w tym roku. Po tej zimie nie zimie...Nawet pytałam starszyznę czy pamiętają taki luty. Niestety nikt nie pamiętał.
pozdrawiam Cię serdecznie Czarodziejko Ogrodowa. I nie znikaj już , proszę.
Basia
pozdrawiam Cię serdecznie Czarodziejko Ogrodowa. I nie znikaj już , proszę.
Basia
- GERTRUDA
- 1000p
- Od: 25 lis 2007, o 17:36
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Zakwitła moja ulubiona skromna ,pokorna Marguerite Hilling , uwielbiam jej pastelowy lekki i cieplutko-słodziutki kolor ..tą prostotę kwiatów wstydliwie kryjących się pod woalem matowo zielonych listków, tak jakby skromność nie pozwalała tej piękności pokazać się światu . Niesamowita jest też pokora z jaką ten krzew potrafi znosić nawet najgorsze stanowisko -u mnie przykucnęła na skarpie z nogami w piasku i glinie , a i tak od lat 6 jest coraz piękniejsza .. Czarodziejskie powitanie wiosennego ogrodu , teraz już tylko czekać na następne
Każdy początek ma swój koniec ,a każdy koniec miał swój początek ........
- marzenaruda
- 200p
- Od: 7 paź 2012, o 11:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Gertrudo
Jak zawsze piękne ujęcia i opisy,
ale dlaczego nie wstawiasz następnych fotek, przecież tyle teraz kwitnie
No i wszyscy czekają na te Twoje piękne kwiatuszki z ich opisami
Jak zawsze piękne ujęcia i opisy,
ale dlaczego nie wstawiasz następnych fotek, przecież tyle teraz kwitnie
No i wszyscy czekają na te Twoje piękne kwiatuszki z ich opisami