Ogródek Robaczka cz.12
Re: Ogródek Robaczka cz.12
jej ile krokusów!!!!
jutro lecę od rana na działkę, po drodze na tramwaj bo do Selgrosa jutro jadę
i muszę sprawdzić jak tam moje krokusy i przebiśniegi
jutro lecę od rana na działkę, po drodze na tramwaj bo do Selgrosa jutro jadę
i muszę sprawdzić jak tam moje krokusy i przebiśniegi
- robaczek_Poznan
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Marta, udanej wyprawy po wiosenne wrażenia i łowy
Nifredilku, prawda, że smakowite te orliczki? Mi też przypominają wiosenne nowalijki! krokusy uwielbiam, posadziłam ich całe mnóstwo jesienią w kilku miejscach, czekam na kwitnienie! W cebulowych uwielbiam najbardziej to, że począwszy od krokusów, przez tulipany i narcyze, po czosnki - możemy podziwiać je od lutego do maja
Monia, grunt, że trafiłaś W Portugalii cebulowych nie uprawiają, za ciepło. Ale w pełnym rozkwicie są już margerytki, osteospermum i ostrogowce! Nieustannie też kwitną bugenwille i datury, pełna egzotyka
Aguśka, witaj! Ja nie obcinam hortensji pnącej, mam nadzieję, że Twoja się ukorzeni. Dzisiaj zaczęłam ciąć bukietówki
Nifredilku, prawda, że smakowite te orliczki? Mi też przypominają wiosenne nowalijki! krokusy uwielbiam, posadziłam ich całe mnóstwo jesienią w kilku miejscach, czekam na kwitnienie! W cebulowych uwielbiam najbardziej to, że począwszy od krokusów, przez tulipany i narcyze, po czosnki - możemy podziwiać je od lutego do maja
Monia, grunt, że trafiłaś W Portugalii cebulowych nie uprawiają, za ciepło. Ale w pełnym rozkwicie są już margerytki, osteospermum i ostrogowce! Nieustannie też kwitną bugenwille i datury, pełna egzotyka
Aguśka, witaj! Ja nie obcinam hortensji pnącej, mam nadzieję, że Twoja się ukorzeni. Dzisiaj zaczęłam ciąć bukietówki
- Jagodka
- Od: 24 sty 2011, o 22:03
Witaj Kasencjo ...przebiłaś wszystkich swoimi krokusami w takiej ilości i w takim rozkwicie ...a ja cieszę się jak głupia dwoma pierwszymi Firefly , trzema rannikami , dwoma kwiatami Adonis amurensis ....paroma zielonymi szczypiorkami nie wiedzieć czego i trzy centymetrowymi liśćmi tulipanów botanicznych . Przeprowadzę się chyba do Ciebie ...wiosnę będę mieć wcześniej , a co za tym idzie - i humor lepszy i dostanę powera ...czy jak tam się toto nazywa .
Pozdrawiam wiosennie ...nocną porą , z gwiaździstym niebem
Pozdrawiam wiosennie ...nocną porą , z gwiaździstym niebem
Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Bo Kasia ma kaloryfery na płocie i farelki w krzakach poustawianeJagodka pisze:Witaj Kasencjo ...przebiłaś wszystkich swoimi krokusami w takiej ilości i w takim rozkwicie ...
- terlica
- 500p
- Od: 24 mar 2013, o 07:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
A ja myślałam,że ma obok linii kroplującycych ma położone elektryczne maty grzewcze ...
Pozdrawiam-Ewa
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Ewa, Bozunia - ale macie wyobraźnię Posadziłam setki cebul w grudniu, na prawdziwy pokaz kwiecia mamy 2 miesiące
Jagodko, witaj! Każdy kwiatuszek cieszy na przedwiośniu! FireFly to śliczna odmiana..też ją gdzieś posadziłam, ale jeszcze nie kwitnie. Dzisiaj słonko świeci od rana, więc pewnie pojawią się kolejne kolorki, czego i Tobie życzę
Mam dzisiaj urlop, więc kontynuuję porządki w ogrodzie rozpoczęte przed wyjazdem.
Pogoda dopisuje, będzie coraz cieplej. Teraz czas na ogródek frontowy
Miłego dnia kochani
Jagodko, witaj! Każdy kwiatuszek cieszy na przedwiośniu! FireFly to śliczna odmiana..też ją gdzieś posadziłam, ale jeszcze nie kwitnie. Dzisiaj słonko świeci od rana, więc pewnie pojawią się kolejne kolorki, czego i Tobie życzę
Mam dzisiaj urlop, więc kontynuuję porządki w ogrodzie rozpoczęte przed wyjazdem.
Pogoda dopisuje, będzie coraz cieplej. Teraz czas na ogródek frontowy
Miłego dnia kochani
Kasiu, super, że jak zwykle relaksująco upłynął Wam czas na urlopie... na pewno naładowałaś się słońcem i okolicznościami przyrody
W ogrodzie masz nieziemską wiosnę! Ja o podobnych widokach jeszcze marzę
Życzę nam miłej pracy w ogrodzie! Ja też za chwilę się wybieram
W ogrodzie masz nieziemską wiosnę! Ja o podobnych widokach jeszcze marzę
Życzę nam miłej pracy w ogrodzie! Ja też za chwilę się wybieram
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Kasiu to aż niesamowite, taka ilość krokusów..... coś pięknego .....całe piękne kępy U mnie leniuszki dopiero się gramolą spod ziemi, mam nadzieję, ze słoneczko troszkę przygrzeje, to może przyspieszą.....
Cudna wiosna u Ciebie
Miłego dnia i realizacji wszystkich zamierzonych robótek
Miłego dnia i realizacji wszystkich zamierzonych robótek
Pozdrawiam, Ania
Ogród 100 róż cz. IV
Ogród 100 róż cz. IV
- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Kasiu, Twój wątek, Twoje posty i Twoje fotki tryskają energią i słońcem . Jak dobrze, ze do Ciebie weszłam. Mam naładowane aku na cały dzień.
Jednak nie tylko u Ciebie kwitną krokusy. Mam i swoje 3 sztuki, z których jestem bardzo dumna i szczęśliwa. Wkrótce chyba będę otwierać swój wątek
Jednak nie tylko u Ciebie kwitną krokusy. Mam i swoje 3 sztuki, z których jestem bardzo dumna i szczęśliwa. Wkrótce chyba będę otwierać swój wątek
- Alania
- Od: 17 lip 2008, o 21:55
Kasiu, ależ śliczne fotki - takie energetyczne Skąd wzięłaś takie piękne słonko ? U mnie cały czas pochmurno, ponuro i zimno
- usa1276
- 1000p
- Od: 22 sty 2012, o 19:30
Kasiu masz cudną wiosnę u siebie
zdjęcia z Portugalii piękne, ta biel z kwiatami wszędzie i w każdym miejscu prześlicznie to wygląda
bardzo ładne i ciekawe są te tabliczki z płytek do oznaczeń
Mocno ściskam
zdjęcia z Portugalii piękne, ta biel z kwiatami wszędzie i w każdym miejscu prześlicznie to wygląda
bardzo ładne i ciekawe są te tabliczki z płytek do oznaczeń
Mocno ściskam
- E-mienta
- 500p
- Od: 21 mar 2011, o 18:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
I mnie zachwycily lany krokusow . są śliczne!! I do tego tak bardzo rozwinięte... zachwycam się taka normalnoscia , bo u mnie jeszcze w pakach . Gdyby tak troszkę cieplej było... w nocy -1 a w dzień szalone +1. Jednak wschód ma daleko do zachodu... Buzki
Pozdrawiam Ewa
Spis treści, Życie po życiu - 2014 - Aktualny
"Ludzie posłuszni żyją, aby spełniać oczekiwania innych. Nieposłuszni realizują swoje marzenia..."
Spis treści, Życie po życiu - 2014 - Aktualny
"Ludzie posłuszni żyją, aby spełniać oczekiwania innych. Nieposłuszni realizują swoje marzenia..."