Kawałek szczęścia
- Paulii
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 lut 2013, o 15:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Kawałek szczęścia
Witaj Asiu Widzę ze wiosna powolutku puka Ci do ogrodu roślinki mają nowe pączki , przyrosty
Budleja piękny ma kolorek
Ale piękne i dorodne bakłażany miałaś
Śliczne lobeliowe i pelargoniowe maleństwa Ci wykiełkowały niech zdrowo Ci rosną
Ślicznie i kolorowo było latem 2013 r
Budleja piękny ma kolorek
Ale piękne i dorodne bakłażany miałaś
Śliczne lobeliowe i pelargoniowe maleństwa Ci wykiełkowały niech zdrowo Ci rosną
Ślicznie i kolorowo było latem 2013 r
Pauli "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
- zuzanna2418
- 1000p
- Od: 15 maja 2013, o 09:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Asiu, jak na debiutantkę to mistrzostwo świata U mnie na razie tylko kobea w doniczkach. Jednoroczne świetnie się sprawdzają jako "wypełniacz" . są kolorowe i zwabiają owady.
Zuzanna Ten, kto się śmieje, ten ma nadzieję Nie porzucaj, nie rozmnażaj - sterylizuj
moje wątki miastowe i wiejskie
moje wątki miastowe i wiejskie
- cyganka77
- Od: 21 sie 2012, o 14:52
Paulinko, dziękuję. Bakłażany były rzeczywiście piękne i pyszne. Zobaczymy, czy w tym roku powtórzą owocowanie.
Zuziu, lubię jednoroczne, nawet aksamitki, również ze względu na owady .
Zuziu, lubię jednoroczne, nawet aksamitki, również ze względu na owady .
- Aza
- Od: 10 lut 2008, o 18:33
Byłam pierwszy raz w tym twoim wątku, ale cały przebiegłam, miałaś wspaniałe zbiory. Ja mieszkam w innym klimacie więc dla mnie to egzotyka. POZDRAWIAM
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
- cantati
- Od: 10 lut 2012, o 17:00
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Asiu witaj Nie wiem jak ja to zrobiłam, że dopiero dziś trafiłam do Twojego wątku Ślicznie zaczęłaś urządzać ogród, a warzywka rewelacja Szczególnie bakłażanki piękne
Pozdrawiam, Dorota
- cyganka77
Olu, ale Ty masz piękne góry, więc coś za coś .
cantati Dorotko witam bardzo serdecznie i dziękuję bardzo za pochwały. Rzeczywiście bakłażany się udały. Tegoroczne mają już 4 kiełki, ale jeszcze czekam na 4.
cantati Dorotko witam bardzo serdecznie i dziękuję bardzo za pochwały. Rzeczywiście bakłażany się udały. Tegoroczne mają już 4 kiełki, ale jeszcze czekam na 4.
- cantati
- Od: 10 lut 2012, o 17:00
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Trzymam kciuki, żeby wyszły wszystkie Moje dopiero powędrowały na waciki
Pozdrawiam, Dorota
-
- 1000p
- Od: 1 lut 2009, o 16:10
Jestem tu po raz pierwszy i powiem tylko wow! Też mam jakieś nadwyżki , już zaczynam ciąć krzaki.Jeśli chcesz daj znać mam:dereń biały i rozłogowy, pęcherznicę złotą i diablo, forsycję, ligustry, irgi itp.
Pozdrawiam Anula
pod naszym niebem
pod naszym niebem
Asieńko, jestem pod wrażeniem Twoich wysiewów!
Ja się boję zacząć, bom raczej w tym zakresie antytalent, ale w przyszłym tygodniu spróbuję
Miłego wieczoru!
Ja się boję zacząć, bom raczej w tym zakresie antytalent, ale w przyszłym tygodniu spróbuję
Miłego wieczoru!
- MariaWy
- 1000p
- Od: 3 lip 2011, o 22:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Asiu zasiewy imponujące trzymam kciuki żeby wszystko pięknie rosło ale będzie pięknie
- Joanna_68
- 200p
- Od: 3 lip 2008, o 20:42
Asiu bedzie pięknie i kolorowo. ja też lubię aksamitki i w tym roku dokupiłam kilka odmian których jeszcze nie miałam. Jutro jadę na wieś i zobaczę jak tam potem poroszę Cię o adresik bo przecież obiecałam Ci siedmioletnią dużą hostę
Pozdrawiam Aśka
- cyganka77
Dorotko dziękuję .
dosia jest mi bardzo miło, gdy słyszę takie słowa. Motywują mnie one do dalszej pracy. A nadwyżki zawsze się przydadzą. Napiszę pw.
Aguniu, nie ma się czego bać. Moja mała Julcia już teraz bierze nasionka i sieje. Mam asystentkę ogrodniczkę . Dzięki FO i ludziom o pięknych sercach można pokonać takie strachy . W ubiegłym roku miałam pomidory tylko w gruncie, teraz przymierzam się również do donic. Taras będzie duży, więc na pewno kilka posadzę.
Marysiu .
Asiu aksamitki obowiązkowo (chociaż moja teściowa się krzywi, bo śmierdzą, ale ja je lubię). Będę czekała na wiadomość.
Teraz jest trochę czasu, żeby jeszcze raz spojrzeć na działkę i coś postanowić w sprawie aranżacji. Będzie trochę zmian, ale na pewno będzie dużo kwiatów wieloletnich i jednorocznych, krzewów kwitnących. Na pewno warzywa i foliak. Zaczynam sobie rozrysowywać i patrzeć na wszystko z boku. Wiem, że rozpoznaję coraz więcej bylinek, kwiatków. Uczę się .
A poza tym nasionka po trochu kiełkują. Dziś wyszły z ziemi bakłażany i petunia. Pory też się przebijają. Pelargonie też wychodzą nadal. Jutro czas na kolejne wysiewy.
Pozdrawiam wszystkich odwiedzających!
dosia jest mi bardzo miło, gdy słyszę takie słowa. Motywują mnie one do dalszej pracy. A nadwyżki zawsze się przydadzą. Napiszę pw.
Aguniu, nie ma się czego bać. Moja mała Julcia już teraz bierze nasionka i sieje. Mam asystentkę ogrodniczkę . Dzięki FO i ludziom o pięknych sercach można pokonać takie strachy . W ubiegłym roku miałam pomidory tylko w gruncie, teraz przymierzam się również do donic. Taras będzie duży, więc na pewno kilka posadzę.
Marysiu .
Asiu aksamitki obowiązkowo (chociaż moja teściowa się krzywi, bo śmierdzą, ale ja je lubię). Będę czekała na wiadomość.
Teraz jest trochę czasu, żeby jeszcze raz spojrzeć na działkę i coś postanowić w sprawie aranżacji. Będzie trochę zmian, ale na pewno będzie dużo kwiatów wieloletnich i jednorocznych, krzewów kwitnących. Na pewno warzywa i foliak. Zaczynam sobie rozrysowywać i patrzeć na wszystko z boku. Wiem, że rozpoznaję coraz więcej bylinek, kwiatków. Uczę się .
A poza tym nasionka po trochu kiełkują. Dziś wyszły z ziemi bakłażany i petunia. Pory też się przebijają. Pelargonie też wychodzą nadal. Jutro czas na kolejne wysiewy.
Pozdrawiam wszystkich odwiedzających!
-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Witaj Asiu-mój ogród bez aksamitek to nie ogród .Maja czołowe miejsce.Pomidory planujesz ,bo ja też .Pozdrów małą pomocnice