Teraz ja - treissi
- treissi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewuś zrozumiałe, tylko, że roslinka jest juz bardzo duża i dlatego mam problem jak ją przymocować. Gdyby była mała to nie byłoby takiego problemu. Teściowa jakoś ją tam pozarzucała, ale nie podoba mi się to Jutro może zrobię jej zdjęcie i wstawie to będzie łatwiej coś doradzic. na razie dziękuję Ci z awskazówki
- koniczynka
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- treissi
Nie pamiętam u kogo był poruszany temat biedronki, więc napiszę u siebie
Informuję, że jednak wczoraj były w biedronce kwiaty. W cenie 12,99 zł, więc przypuszczam, że jeszcze dzisiaj można bedzie kupić. Przynajmniej u mnie nie miały wzięcia za taką cenę. Były neoliny (3 cebulki razem), alokazje, draceny sanderiana (te biało- zielone) i palmy liwistonia.
Informuję, że jednak wczoraj były w biedronce kwiaty. W cenie 12,99 zł, więc przypuszczam, że jeszcze dzisiaj można bedzie kupić. Przynajmniej u mnie nie miały wzięcia za taką cenę. Były neoliny (3 cebulki razem), alokazje, draceny sanderiana (te biało- zielone) i palmy liwistonia.
- myszorek
- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No to ładnie palma przeszła mi chyba koło nosa
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
treissi pisze:Nie pamiętam u kogo był poruszany temat biedronki, więc napiszę u siebie
za 13 zł też bym nie kupiła...
w przyszłym tygodniu mają być taniutkie fiołki i jeszcze coś, ale na zdjęciu nie rozpoznałam...
pozdrawiam
ewa
- treissi
U mnie były ładne palmy. Możesz jeszcze zobaczy, bo u mnie dzisiaj jeszcze było dużo.myszorek pisze:No to ładnie palma przeszła mi chyba koło nosa
Ale palma daktylowa i liwistonia to całkiem inne palmyeffa pisze: w mojej B palmy miały pousychane brązowe końcówki...
Olu ja za jakiś czas będę wysiewać daktylki, więc jeśli nie masz daktylowej to mogę zaklepać dla Ciebie
Fiołki, kalanchoe i róże. Bedą od środy albo czwartku (w zależności od sklepu) po 4,99 zł.Ewik pisze: w przyszłym tygodniu mają być taniutkie fiołki i jeszcze coś, ale na zdjęciu nie rozpoznałam...
A teraz mój problem
Postanowiłam przesadzic begonię, bo w obecnej doniczce miała zapędy do przewracania się. Spójrzcie jak wygląda fatalnie. Chciałabym ją odmłodzic, ale nie wiem czy jeśli poucinam ją tak jak na ostatnim zdjęciu i wsadzę do wody to mi póści korzenie?