Ogródek Robaczka cz.12
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródek Robaczka cz.12
Kasiu no to gratuluję tak udanych łupów.
Na pewno się przydadzą a i są na czasie.
A i trochę kaski zostało w portfelu na inne zakupy.
Wiadereczko bardzo sympatyczne, ładnie będzie wyglądało z jakąś rośliną w środku.
No i na pewno koleżanka się ucieszy.
Na pewno się przydadzą a i są na czasie.
A i trochę kaski zostało w portfelu na inne zakupy.
Wiadereczko bardzo sympatyczne, ładnie będzie wyglądało z jakąś rośliną w środku.
No i na pewno koleżanka się ucieszy.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- robaczek_Poznan
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Pauli, te łupy to gratisy i nagrody w konkursach na Gardenii Nasionka są przeróżne, głównie jednoroczne, zioła, warzywa, mix kwiatów. Darowane, więc część rozdam, inne wysieję
Grażynko, wiadereczko od razu wpadło mi w oko Zadwolona jestem też z tych koszy, bo są wyłożone folią i będą idealne na wiosenne kompozycje Mam już nawet komplet podłoży i nawozów, więc sezon można zaczynać
W przyszłym tygodniu podjadę na giełdę i kupię jakieś bratki, stokrotki? Do tego czasu chcę się uporać z porządkami
Grażynko, wiadereczko od razu wpadło mi w oko Zadwolona jestem też z tych koszy, bo są wyłożone folią i będą idealne na wiosenne kompozycje Mam już nawet komplet podłoży i nawozów, więc sezon można zaczynać
W przyszłym tygodniu podjadę na giełdę i kupię jakieś bratki, stokrotki? Do tego czasu chcę się uporać z porządkami
- Lisica
- Od: 19 lut 2013, o 19:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nieźle, Kasiu!!robaczek_Poznan pisze:Nieźle, jak na jeden weekend, prawda?
Sie gra, sie ma!
P.S. Fiołki najładniejsze!
Lisica
"Tylko błękit wciąga nas..."
"Tylko błękit wciąga nas..."
- Steasi
- Od: 2 wrz 2010, o 20:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Oh to tym bardziej warto było jechać. Zadraszam tej wspanialej wycieczki, jednak dla mnie troszkę za daleko
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Gratuluję wygranej ja też byłam dzisiaj na Gardenii, aż tyle nie zwiozłam do domu co Ty,ale kupiłam 2 prymule i białego cyklamena ogrodowego
- julieta
- 100p
- Od: 28 paź 2010, o 00:03
Kasiek, szczęściaro jedna W zeszłym roku różowy szpadel (chyba, chyba), a w tym wiadereczko i łopatka w groszki Ale czad
Muszę sobie zapisać środki ochrony roślin, które wymieniłaś. Pamiętam, że Falcon rekomendowali też p. Chodunowie.
To co, wracaj na Ziemię, kochana, jutro od rana do pracy. Do ogrodu, rzecz jasna
Muszę sobie zapisać środki ochrony roślin, które wymieniłaś. Pamiętam, że Falcon rekomendowali też p. Chodunowie.
To co, wracaj na Ziemię, kochana, jutro od rana do pracy. Do ogrodu, rzecz jasna
Kasiu- złote ręce ogrodnicze, to i gratisy same się pchają Gratulacje z tak udanych łowów!! Wiaderko piękne.. takie urocze
Skąd ja to znam... na Zieleń to Życie było podobnie! Kaśka oczaruje wszystkich, oczami i nie tylko
Cały Robaczek!
Gratuluję rewelacyjnych łupów, Kasik! Wiaderko z łopatką najsłodsze ;-)
Cały Robaczek!
Gratuluję rewelacyjnych łupów, Kasik! Wiaderko z łopatką najsłodsze ;-)
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Obłowiłaś się koleżanko i do tego fajnie spędziłaś czas Wymienionych środków owego sponsora używam i zdecydowanie mnie przekonują I nie będę oryginalna... Wiadereczko - sama słodycz. Ale chyba powinno być fuksjowe Natchnęłaś mnie i przypomniałam sobie, że zawsze wiosną na moim kuchennym parapecie króluje skrzynka bratków
Kasiu
dotarłam do domku cała i nic nie ucierpiało ale mama się ze mnie śmiała, jak mnie zobaczyła tak obładowaną......a podobno miałam mało kupić, jak jej powiedziałam, że właściwie tylko 4 rzeczy były kupione zaś reszta to gratisiki to mi nie uwierzyła
no i kazała Ci pogratulować nagrody
dotarłam do domku cała i nic nie ucierpiało ale mama się ze mnie śmiała, jak mnie zobaczyła tak obładowaną......a podobno miałam mało kupić, jak jej powiedziałam, że właściwie tylko 4 rzeczy były kupione zaś reszta to gratisiki to mi nie uwierzyła
no i kazała Ci pogratulować nagrody
- Ivona44
- Od: 31 mar 2013, o 14:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kaśka, ale łupy, no i gratuluję wygranej , Kasia do tego wiaderka i łopateczki w kropeczki jeszcze kapelusik i będziesz jak z amerykańskiego filmu familijnego
Pozdrawiam, Iwona.
- Alania
- Od: 17 lip 2008, o 21:55
Piękne łupy, Kasiu Gratuluję nagrody i powojnika, na którego mam chrapkę od miesiąca, ale brak pomysłu na kolejne pnącze studzi moje zapały