Chętnie służę swym doświadczeniemwielkakulka pisze:O szykuja się ciekawe przepisy...
Nasza zielona niespodzianka
Re: Nasza zielona niespodzianka
- wielkakulka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziś jestem totalnie wypompowana goscmi z małymi dziecmi, ale chetnie się podpytam o kilka rzeczy zaczynajac od kiełbasy słoikowej, ale to po niedzieli.
Powolutku będziemy się wymieniać doświadczeniami. Chociaż widzę że chyba nauki pobieramy w tym samym miejscu
- wielkakulka
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
Jak dziela się wiedzą, to ja chetna...lepiej wiedzieć za duzo niz za mało...a robiłam sobie kielbasianke i zawsze mi za twarda wychodziła - jak klops w słoiku...dawałam więcej słoninki, co nie zmieniało faktu, że nadal trudne do rozsmarowania...Tyle, że to wątek ogrodowy...więc pewnie nas stąd wielki Moderator pogoni z takimi dyskusjami...
- tralaluszy
- Od: 5 sty 2010, o 18:46
- DuczekiOsia
- 1000p
- Od: 10 sie 2012, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Hej hej moi mili widzę u Was smakowicie i wiosennie życzę znalezienia fajnej pracy
- badzia
- Od: 1 lip 2011, o 19:41
- Kontakt:
Ja też życzę dobrej pracy, takiej, coby dawała dużo wolnych godzin dla działeczki i do tego kasy sporo.
- misia i klusek
- 1000p
- Od: 29 lip 2012, o 20:41
Wandziu dziękuję za odwiedziny.
Ja również przyłączam się do życzeń szybkiego znalezienia dobrej pracy. I nie nalegam ale nie mogę się doczekac na aktualne fotki z ogrodu
- misia i klusek
- 1000p
Bogdana bardzo miło że odwiedzasz naszą stronkę !!! - dzięki za życzenia o pracy. Na razie z pracodawcamiboggi pisze:Ja również przyłączam się do życzeń szybkiego znalezienia dobrej pracy. I nie nalegam ale nie mogę się doczekac na aktualne fotki z ogrodu
chcieliby żeby pracować za najniższą krajowa - chyba zostanę pracodawcą sam dla siebie.!!!Ha,Ha
- misia i klusek
- 1000p
wszystkich na forum i pozdrawiam ,a w związku iż wczoraj był dzień kobiet ,to dla wszystkich Pań od Krzyśka (Kluska).
A teraz foto relacja z ostatnich przygód związanych z działką: Na początku poczyniliśmy z Basią zakupy ,,, i w pierwszy zakup wysiałem wcześniej podkiełkowane nasiona papryki - wzięte prosto z owocu ,. W sobotę była fajna pogoda i spędziliśmy pół dnia na działce. Zamontowałem razem z Teściem jeszcze jeden nabytek ,,no i wyszło całkiem przyzwoicie,, oraz i wnętrze tegoż namiotu , - pomidorki też mam już wysiane.
A teraz oznaki wiosny na naszej działce : ,, razem z Nami zawsze jest nasza suczka Misia ale biega po rabatkach i nie wiemy co z tym zrobić,wysadziłem dymkę,a ona ja stratowała.
A teraz foto relacja z ostatnich przygód związanych z działką: Na początku poczyniliśmy z Basią zakupy ,,, i w pierwszy zakup wysiałem wcześniej podkiełkowane nasiona papryki - wzięte prosto z owocu ,. W sobotę była fajna pogoda i spędziliśmy pół dnia na działce. Zamontowałem razem z Teściem jeszcze jeden nabytek ,,no i wyszło całkiem przyzwoicie,, oraz i wnętrze tegoż namiotu , - pomidorki też mam już wysiane.
A teraz oznaki wiosny na naszej działce : ,, razem z Nami zawsze jest nasza suczka Misia ale biega po rabatkach i nie wiemy co z tym zrobić,wysadziłem dymkę,a ona ja stratowała.
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Za życzenia wielkie dzięki,niby komunistyczne święto i ciągle słyszy się,że dużo osób nie obchodzi,a jednak miło dostać życzenia,czy kwiatka,widzę,że zakupy konkretne
- DuczekiOsia
- 1000p
- Od: 10 sie 2012, o 08:38
- Kontakt:
trochę spóźnione ale szczere życzenia z okazji dnia mężczyzny no i teraz mi napiszcie ile kasiorki kosztowała ta szklarenka jest super i jakie zakupy spore