Czekam na wiosnę w wiejskim ogrodzie cz.17
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Czekam na wiosnę w wiejskim ogrodzie cz.17
O ...mam przynajmniej dwa takie pomidoraski jak Ty Amana Orange i Aussie u mnie to przewaga koktailowych....reszta poszła do rodzinki
Tak mi się marzy aby mi się udały w tym roku
Spakowana jesteś już Marysiu Kiedy to wyruszasz
Tak mi się marzy aby mi się udały w tym roku
Spakowana jesteś już Marysiu Kiedy to wyruszasz
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Aniu jeszcze gorzej, ona nie wie że za chwilę wyjadę na dłużej i właśnie szukałam opinii o moim sanatorium ...wypatrzyłaś
Hej Dorotko jesteś nie walizka nie spakowana ale zbieram się i dookoła przygotowane rzeczy!
Też mam trochę koktajlowych i całe mnóstwo nowości ok 50 rodzajów (po 2-3 nasionka)
Jadę jutro o 18.20 ale będę na FO przynajmniej raz dziennie
Hej Dorotko jesteś nie walizka nie spakowana ale zbieram się i dookoła przygotowane rzeczy!
Też mam trochę koktajlowych i całe mnóstwo nowości ok 50 rodzajów (po 2-3 nasionka)
Jadę jutro o 18.20 ale będę na FO przynajmniej raz dziennie
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Marysiu śliczną wiosnę masz w domku....a domowników koniecznie poproś, żeby cyknęli Ci kwitnącą kliwię.... to kwitnienie to nagroda za uratowanie ze śmietnika..... u mnie w pracy przez 12 lat ogromny krzaczor nie zakwitł ani razu
Tak, że to kwitnienie to prawdziwy sukces
Tak, że to kwitnienie to prawdziwy sukces
- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
No Marysiu piękny sprzęt ,a ile pomidorków .......
Odpoczywaj i wracaj z nowymi siłami
Odpoczywaj i wracaj z nowymi siłami
Pozdrawiam Alicja
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Jestem jestem Marysiu...nawet jak nie gadam to wpadam do Ciebie ja tez posiałam kilka nówek...może uda mi się mały tunelik postawić... resztą będę się rozkoszować u mamy i brata Dobrze,że będziesz z nami w kontakcie tamoj daleko....chyba nie wytrzymałabyś już takiej rozłąki nie
Wszamałam cały serek pleśniowy Cambozola...matko,ale mam słabość do tej aksamitnej pychotki
Wszamałam cały serek pleśniowy Cambozola...matko,ale mam słabość do tej aksamitnej pychotki
- duju
- Od: 13 paź 2008, o 12:31
Ale pomidorków wysiałaś Ja tez wczoraj z wymiany dostałam nasionka, ale takiej ilości nie posadzę. Tylko parę krzaczków, do gruntu pójdą.
Miłego wypoczynku i wracaj zrehabilitowana
Miłego wypoczynku i wracaj zrehabilitowana
Pozdrawiam - Justyna
- calka
- Od: 14 paź 2012, o 19:56
Marysiu, sprzęt należał Ci się jak nikomu innemu .
O zasiewy nie martw się, jestem pewna że wszyscy staną na rzęsach byś po powrocie była zadowolona (oby tylko nie przesadzili z pielęgnacją ).
Życzę bezpiecznej i wygodnej podróży, sympatycznego towarzystwa na miejscu, pogody i bezwzględnego wypoczynku.
Pozdrawiam wysyłając ciepłe myśli
O zasiewy nie martw się, jestem pewna że wszyscy staną na rzęsach byś po powrocie była zadowolona (oby tylko nie przesadzili z pielęgnacją ).
Życzę bezpiecznej i wygodnej podróży, sympatycznego towarzystwa na miejscu, pogody i bezwzględnego wypoczynku.
Pozdrawiam wysyłając ciepłe myśli
Ewa
- zuzanna2418
- 1000p
- Od: 15 maja 2013, o 09:59
Marysiu, sprzęcik pierwsza klasa! Nie ma to jak praktyczne urządzenie w rączkach takiej Ogrodniczki. Spokojnej podróży i wielkiego wypoczęcia przed szczytem sezonu ogrodowego!
Zuzanna Ten, kto się śmieje, ten ma nadzieję Nie porzucaj, nie rozmnażaj - sterylizuj
moje wątki miastowe i wiejskie
moje wątki miastowe i wiejskie
- mar33
- Od: 13 mar 2012, o 16:35
Marysiu przyjemnego wypoczynku
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
-
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Marysiu, gratuluję super sprzętu Zachwyciłam się Twoim przedszkolem pomidorkowym. Bardzo zorganizowane wysiewy. A te znaczniki żółte to zdradź skąd masz??
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Agnieszko no muszą mi zrobić zdjęcie, bo ciekawi mnie kolor, a w ogóle pierwsze kwitnienie własnej kliwii (mam jeszcze drugą od Bogusi). To biedactwo jest u mnie od lata i przyszło w strasznym stanie, drugi to beniaminek.
Aluniu dziękuję! pomidorków to już miała sporo ubiegłego lata i muszę przyznać, że to wciąga
Dorciu ja też lubię takie serki Może i wytrzymałabym, ale byłoby bardzo trudno i zawsze człowiek wypada z rytmu
Postaw sobie tunelik to fajna rzecz
Basiu dostałaś w tym roku nasionka z LBG? bo ja napisałam ale cisza, a ubiegłego mam Polcie ale nie znam ich, bo za późno przyszły.
Siałam po 2 -3 nasionka więc w dużym 400-500g kubku jest po 6 - 9 nasionek. Jak wrócę będę pikować. Znaczniki polecone od Emila zamawiam już drugi raz
Za radę Bóg zapłać
Justynko dziękuję ...na pewno wypocznę i zabiegi robią swoje. Jakoś tak że zawsze najwięcej mam pomidorów
Ewuniu bardzo dziękuję za cieplutkie życzenia
no właśnie żeby zanadto się nie opiekowali, dobrze że w domu zostają trzy osoby bo jakby to spadło tylko na mojego M to by się zarobił
Za wszystko, wszystko bardzo dziękuję
Zuziu już w głowie mam plany i dobrze, że wyjeżdżam bo już pryskałabym, a po co skoro pogoda do .......bani
Nawet oprysk pokrzywką będzie łatwiejszy i dokładniejszy. A poza tym ja naprawdę tak niewiele w życiu dostałam za darmo że najczęściej nie wierzę że można coś dostać
I dziękuję za życzonka
Marysiu dziękuję
Małgosiu Tobie również bardzo dziękuję postanowiła tym razem czuwać nad tym co sieje i zbierać nasiona i już Ci wysyłam pw
Bardzo Wam dziękuję, to jest wszystko bardzo miłe i takie ciepłe
Aluniu dziękuję! pomidorków to już miała sporo ubiegłego lata i muszę przyznać, że to wciąga
Dorciu ja też lubię takie serki Może i wytrzymałabym, ale byłoby bardzo trudno i zawsze człowiek wypada z rytmu
Postaw sobie tunelik to fajna rzecz
Basiu dostałaś w tym roku nasionka z LBG? bo ja napisałam ale cisza, a ubiegłego mam Polcie ale nie znam ich, bo za późno przyszły.
Siałam po 2 -3 nasionka więc w dużym 400-500g kubku jest po 6 - 9 nasionek. Jak wrócę będę pikować. Znaczniki polecone od Emila zamawiam już drugi raz
Za radę Bóg zapłać
Justynko dziękuję ...na pewno wypocznę i zabiegi robią swoje. Jakoś tak że zawsze najwięcej mam pomidorów
Ewuniu bardzo dziękuję za cieplutkie życzenia
no właśnie żeby zanadto się nie opiekowali, dobrze że w domu zostają trzy osoby bo jakby to spadło tylko na mojego M to by się zarobił
Za wszystko, wszystko bardzo dziękuję
Zuziu już w głowie mam plany i dobrze, że wyjeżdżam bo już pryskałabym, a po co skoro pogoda do .......bani
Nawet oprysk pokrzywką będzie łatwiejszy i dokładniejszy. A poza tym ja naprawdę tak niewiele w życiu dostałam za darmo że najczęściej nie wierzę że można coś dostać
I dziękuję za życzonka
Marysiu dziękuję
Małgosiu Tobie również bardzo dziękuję postanowiła tym razem czuwać nad tym co sieje i zbierać nasiona i już Ci wysyłam pw
Bardzo Wam dziękuję, to jest wszystko bardzo miłe i takie ciepłe
- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Marysiu gratuluje taki sprzęt bardzo przydatny aż troszkę zazdraszczam
U mnie też doniczkowe się obudziły, w ogrodzie jeszcze nic nie kwitnie to chociaż w domu na cieszę oczy. Szczęśliwej podróży Marysiu wracaj wypoczęta
U mnie też doniczkowe się obudziły, w ogrodzie jeszcze nic nie kwitnie to chociaż w domu na cieszę oczy. Szczęśliwej podróży Marysiu wracaj wypoczęta
- reniusia20
- 1000p
- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gratuluję Marysiu !
Prosze jaka hodowla pomidorków!
Prosze jaka hodowla pomidorków!