Kawałek szczęścia
- zuzanna2418
- 1000p
- Od: 15 maja 2013, o 09:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kawałek szczęścia
Bardzo fajne te skrzynie i pomysł przedni! Gratulacje dla wykonawców małych i dużych
Zuzanna Ten, kto się śmieje, ten ma nadzieję Nie porzucaj, nie rozmnażaj - sterylizuj
moje wątki miastowe i wiejskie
moje wątki miastowe i wiejskie
- roza333
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 maja 2010, o 11:30
Też mi się te skrzynie podobają pochwal wykonawcę
Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
- cyganka77
- Od: 21 sie 2012, o 14:52
Zuziu, Justynko dziękuję w imieniu wykonawców, przekażę na pewno .
- MariaWy
- 1000p
- Od: 3 lip 2011, o 22:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Asiu skrzynie superaśne a jeszcze zaimpregnowane takimi rączkami wytrzymają lata .
Skrzynie świetnie wyszły, Asieńko!
Ładny kolor bejcy, taki elegancki. Gotujesz się do sezonu 'pełną gębą' - tak trzymaj!
Ja też mam trzy spore skrzynie drewniane i jestem przezadowolona z roli, jaką spełniają.
Pozdrowienia!
Ładny kolor bejcy, taki elegancki. Gotujesz się do sezonu 'pełną gębą' - tak trzymaj!
Ja też mam trzy spore skrzynie drewniane i jestem przezadowolona z roli, jaką spełniają.
Pozdrowienia!
No no, masz te skrzynie wypaśne u mnie w ogrodzie stoi dość pokaźna piaskownica i jak wnuczęta z niej wyrosną to pewnie też przerobię ją na rabatkę
..o jejku jaka u mnie mgła i ponuro za oknem i jakoś ciemno jest jeszcze, że chyba drugą kawusię sobie strzykawką teraz zaserwuję, bo ta wypita nic nie pobudziła mnie do życia
..o jejku jaka u mnie mgła i ponuro za oknem i jakoś ciemno jest jeszcze, że chyba drugą kawusię sobie strzykawką teraz zaserwuję, bo ta wypita nic nie pobudziła mnie do życia
- cyganka77
Marysiu, Aguniu, Bogusiu, dziękuję w imieniu pana eMa. Wczoraj, gdy mu pokazałam wpisy, to prawie w pawia się przemienił . Aby tylko w piórka mi nie obrósł, bo jeszcze roboty trochę dla niego mam .
Pozdrawiam i miłego dzionka!
Pozdrawiam i miłego dzionka!
- roza333
- Od: 4 maja 2010, o 11:30
Asiu M na pewno będzie chętnie prace przez Ciebie zlecone wykonywał bo czuje się doceniony
Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna
Ach te chłopy nasze, ciągle ich trzeba chwalić, a nas jak stoimy przy kociołkach i pitrasimy, żeby ich podniebienia popieścić, to nas nie chwalą, bo twierdzą, że to nasz obowiązek jest
Asiu piękne skrzynie ale widzę ,że masz jeszcze na oknach folię producencką - ściągnij jak najszybciej - przynajmniej od zewnątrz , bo jak je słoneczko przygrzeje to będzie problem z mozolnym oczyszczaniem kleju
- Paulii
- Od: 25 lut 2013, o 15:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Aśiu Bardzo fajne te skrzynie
Właśnie Ja również się zastanawiam nad taką podwyższoną rabatką
Pomocnica przy pracy, jaka uśmiechnięta
Właśnie Ja również się zastanawiam nad taką podwyższoną rabatką
Pomocnica przy pracy, jaka uśmiechnięta
Pauli "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
- cyganka77
Witajcie.
Justynko, masz rację. A szczególnie chce robić, gdy mu coś z tego wychodzi. Zaznaczam, że właściwie to są jego pierwsze razy w pracach z drzewem. Ma na swoim koncie jeszcze huśtawkę, ale to pokażę za jakiś czas, bo na razie jest zdemontowana.
Bogusiu, oj tak . Chociaż nie powiem, mnie docenia, gdy ugotuję coś dobrego. A że gotowanie to taka moja pierwsza wielka miłość, to i często słyszę pochwały, ale jak się chce coś osiągnąć to trzeba przez żołądek .
Alicjo, dziękuję bardzo .
Iwonko za pochwałę skrzyni podziękuję . Folie na zewnątrz od razu zdjęliśmy, są tylko te w środku, ale czekamy na wylewki (a to już w sobotę za tydzień), a później będzie odklejanie taśm wewnętrznych i mycie okien.
Paulinko dziękuję . Też się długo zastanawiałam, a teraz nadszedł czas realizacji .
Justynko, masz rację. A szczególnie chce robić, gdy mu coś z tego wychodzi. Zaznaczam, że właściwie to są jego pierwsze razy w pracach z drzewem. Ma na swoim koncie jeszcze huśtawkę, ale to pokażę za jakiś czas, bo na razie jest zdemontowana.
Bogusiu, oj tak . Chociaż nie powiem, mnie docenia, gdy ugotuję coś dobrego. A że gotowanie to taka moja pierwsza wielka miłość, to i często słyszę pochwały, ale jak się chce coś osiągnąć to trzeba przez żołądek .
Alicjo, dziękuję bardzo .
Iwonko za pochwałę skrzyni podziękuję . Folie na zewnątrz od razu zdjęliśmy, są tylko te w środku, ale czekamy na wylewki (a to już w sobotę za tydzień), a później będzie odklejanie taśm wewnętrznych i mycie okien.
Paulinko dziękuję . Też się długo zastanawiałam, a teraz nadszedł czas realizacji .